My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:Kochane wiruski na 100 dni przed finałem *************************************)
O, to dzisiaj obchodzimy Studniówkęlady kiara lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonwalianka ja wiem że alkohol to nie jest dobry doradca na problemy ale już czuje się dobrze albo przynajmniej jeszcze alkohol działa hehe
Za to mój niedawno dzwonił i się poplakal bo widział mój wczorajszy ból i nie umiał mi pomóc bo go odtracam ciagle...
Biedra dziś stawiasztylko ja poproszę zwykłą colę nic więcej
Momo ja też trzymam kciuki by to było co innego!!! :*momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:A Przepraszam czy za rozbicie tej strony 3736 jest przewidziana jakaś nagroda?
Krokodylica, lady kiara, Mona_M, Asiula86, Misi@, Katjaa, Summerka, momo1009, mana, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:tak urodzisz dziecie o tej wadze
Owulki już nie będzie, bo śluz już jest taki mleczny. Także jak była to była, a jak nie to w przyszłym cyklu będzie dong.
Ja wiedziałam, że łatwo nie będzie bo skoro nie ma się @ to w ciązę się nie zajdzie. Ale tak optymistycznie podeszłam do tej terapi antykami....
No dobra zobaczymy czy ta tempka wkońcu podskoczy.
Słuchajcie w którym dc warto sprawdzić progesteron? Po 22 dc?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Hie hie hie
Owulki już nie będzie, bo śluz już jest taki mleczny. Także jak była to była, a jak nie to w przyszłym cyklu będzie dong.
Ja wiedziałam, że łatwo nie będzie bo skoro nie ma się @ to w ciązę się nie zajdzie. Ale tak optymistycznie podeszłam do tej terapi antykami....
Słuchajcie w którym dc warto sprawdzić progesteron? Po 22 dc?
Kurde, u mnie ciagle mleczny śluz, myślicie, ze to moze znaczyć, ze cykl był bezowulacyjny, czy to za mało danych? Okresu tez ni widu, ni słychu;(
-
Katjaa wrote:Konwalianka ja wiem że alkohol to nie jest dobry doradca na problemy ale już czuje się dobrze albo przynajmniej jeszcze alkohol działa hehe
Za to mój niedawno dzwonił i się poplakal bo widział mój wczorajszy ból i nie umiał mi pomóc bo go odtracam ciagle...
Biedra dziś stawiasztylko ja poproszę zwykłą colę nic więcej
Momo ja też trzymam kciuki by to było co innego!!! :*
Jak to stawia??! Wszak środa jutro;)
-
Mona_M wrote:Hie hie hie
Słuchajcie w którym dc warto sprawdzić progesteron? Po 22 dc?
Mona 7-8 dni po owu najlepiej sprawdzić, myślę że możesz tego 22dc zrobić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:dzis mam wizytę po południu, trzymajcie kciuki, bardzo się denerwuję
a ty soczek
Mona_M, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra mam poważne pytanie! Jak to jest z tym badaniem nasienia? do jakiej instytucji trzeba się udać jak ma to wyglądać i czy na fnz takie rzeczy robią? Wiecie co bo ja totalnie zielona jestem a chciałabym wiedzieć co robić...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Katjaa 0 na nFZ mozna zrobic ale gra nie warta swieczki ;/ za dlugo bys latala zas kierowaniem a koszt okolo 150 zl
nie wiem w jakim miescie jestes ..ale wpisz badanie nasienia komputerowe i miasto waszeKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajtaa my z badaniem nasienia czekalismy krotko moze dwa dni
robilismy prywatnie. Akurat trafilismy na promocjez koncem roku...
Aha Ani mi mpodpowiedziala, zeby zrobic z morfologia plemnikow, wowczas sa bardziej wiarygodne.
Blondik trzymam kciuki, zobaczyszswoj skarb<3Blondik lubi tę wiadomość