My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej hej.
Ja w ciąży nie miałam żadnych zachcianek.
Misi@ jeszcze raz gratuluję synusia, a teściową olej ciepłym moczemJa mam teściową w porządku. W ogóle się nami nie interesuje
A ja nadal w domu na L4, syn u babci wczoraj został więc odpooooczywamZaraz biorę się za sprzątanie.
Miłego dzionka
Edit:
Ania super że rezonans wyszedł dobrze. Ja miałam kiedyś tk głowy i wyszła mi jakaś torbiel ale powiedzieli mi że to niegroźne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 08:05
momo1009, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Aniu, super ze wyniki Wyszły ok, przynajmniej będziesz spokojniejsza
Asiulka trzymam kciuki - mocniutko!!!!!
Anuska, uwielbiam Twoje podejście do życia
Wszystkie Was wspieram i wiruskuje (póki jeszcze moge) :*****************************
Witam w nowym tcjuz coraz bliżej a strach przed nieznanym niesamowity!!!!
Miłego dnia - mimo pogody ;(Anuśka, Blondik, Asiula86, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Mona torbielki sa normlane.. tyle ze u mnie przy padaczce lekarz obserwuje bo tak naparwde ja mam dosc nie typowa padazka bardzo rzadko napady i sa one troche innea ze on jest bardzo dokladny .. to obserwuje ta torbielka
chorobe mialam rozpoznana w 8 rz .. i nikt do 28 roku zycia nie zlecil mi nawet TK czy MRI .. jak dr to zobaczyl to sie za glwe zlapal .. i teraz moj kochany dotorekk meczy mnie nim co 2-3 lata
wiecie co dziewczynki Kocham Wasi życze zebysie szybko już zaszły bo juz dosc tego czekania, dla tych co juz sa w ciazy .. zeby głako wszytsko poszlo a porod nie byl meczarnia
heheh
no i dla tych ktore urodzily mega pociechy z dzieciaczkow
ahh jakas taka sentymentalna dzis jestem
LaRa, Anuśka, Blondik, Asiula86, Summerka, ara, Nieukowa, Katjaa, Malenq, momo1009, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Witam sie w moim terminie porodu.
Rano wykorzystalam malza - poki moge, moze to juz ostatnia szansa.
Powiem Wam ze zachcianki jak chodzi o zarcie to macie lepsze niz ja w ciazy.Mona_M, Ania_84, Blondik, Asiula86, Summerka, ara, Biedroneczka83, Katjaa, momo1009, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Ona póki co nie testuje bo @ dostała zgodnie z tym co pisała.
Ania dobrze, że cię doktorek męczy
A skąd te sentymenty takie dzisiaj?
nie wiem..jakas taka jestem .. nie to ze placzliwa..a le taka.. rozczulona ..
Kroko ..mowisz ze juz tatus odiedza córciea ta nie che wyjsc
-
Kroko, ja się nie dziwię, że zachcianek w ciąży nie masz, przy Twoich perypetiach kibelkowych
Krokodylica lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTESTUJĄCE Z GANGU:
30.03- Asiula86
03.04 - momo1009
06.04 - Mona_M
20.04 - Katjaa
22.04 - Anuśka
xx.xx- Ania_84
xx.xx- ara
xx.xx- marissith
xx.xx- Summerka
xx.xx- lady kiara
xx.xx- Anastazjaaa
xx.xx- smarta
xx.xx- 6lama9
xx.xx- koniara
xx.xx- choco
Czekając na powrót:
Johnam
Lena83
Cymcia
Czuwają nad Nami:
*Aniołek Blondik (Alicja)
*Aniołek Anastazji
*Aniołek Marissith
*Aniołek Anuśki
*Aniołek Arienny
*Aniołek Mony_MWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 11:44
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobru dziwoje moje
Nieukowa - wczorajszy spacer mnie przyjnajmniej zmęczył wiec poszłam prosto do łóżka bez zagladania do lodówki po drodze
A Ty się kilogramami nie przejmuj, jesteś wysportowana, masz dobrą kondycję, po porodzie powinnać być szczypiorkiem
Anusia fusy z kawy?? Chociaż jakby się tak zastanowić, mogą być dobre. Ale czytała ostatnio, że zdarzają się też "patologiczne" formy zachcianek, które należy już zgłaszać lekarzowi. Np sa kobiety, które nie mogą się oprzeć spróbowaniu mydła
. Co hormony potrafia zrobić z człowiekiem!
Mona polubiłam m.in. za: "ja mam teściową w porządku. W ogóle się nami nie interesuje" - całkiem niezła definicja dobrej teściowej
Odpoczywaj
Asiulka jak tam przygotowania? Kiedy imprezka, dziś? Wszystkiego najlepszego dla mężaA własnie zauważyłam, że jesteśmy chyba w tym samym dniu cyklu a między naszym testowaniem 4 dni różnicy
.
Troche mnie korci, żeby zatestować sobie 01.04. jak wyjdzie negat, to będę się jeszcze mogła łudzić, że test zrobił mi prima aprilisAsiula86, Anuśka, Nieukowa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
No jestem, jestem tak głośno Ania krzyczysz że Cię na podlasiu aż słychać
, tak jak Mona pisze w tym cyklu znowu nie testuje, bo jak zwykle @ przyszła.
Normalnie za oknem pieknie a ja się czuje jakby mnie stado słoni rozdeptało.
Ania to chyba od progesteronu jest się takim rozczulonym.
Całuje Was i lece dalej pracować bo nie wyrabiam na zakrętach, ehhh od kilku tygodni mam tak że piątek jest moim najmniej ulubionym dniem tygodnia, jakieś fatum czy co.**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Całuje Was i lece dalej pracować bo nie wyrabiam na zakrętach, ehhh od kilku tygodni mam tak że piątek jest moim najmniej ulubionym dniem tygodnia, jakieś fatum czy co.
Powodzenia w odrabianiu się!********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Momo, mąż tak naprawdę urodziny ma 1 kwietnia, ale organizuję je w tą sobotę. Także sprzątam, zaraz zakupy i będę mogła się brać za gotowanie obiadu na jutro i pieczenie tortu
Dzięki w imieniu męża
Tzn mój cykl zaczął się wcześniej, ale później miałam owulację - 17 lub 18 marca. Wykres twierdzi, że 18, ale jak byłam tego dnia popołudniu u lekarza już było po
Testuję trochę wcześniej, bo tak zawsze mój lekarz mówi - 10 dni luteiny i 11. dnia testmam nadzieję, że będę miała fajny prezent dla męża, a jak nie to będzie musiał się perfumami zadowolić
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco! I sorki, że dzisiaj jestem trochę nieobecna, ale same rozumieciemomo1009, Krokodylica, Blondik, Misi@ lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co... zrobiłam taki swój test żeby zobaczyć czy mam śluz płodny czy to sperma bo niby pięknie się rozciąga (do tego szyjki praktycznie nie czuję jest tak wysoko i tak miękka że zlewa się ze ścianą macicy (jeśli dobrze się wyraziłam)) ale wczoraj było
i wyczytałam na ovu takie coś: "śluz płodny inaczej zachowuje się w wodzie. Jeśli zawiesina zmieni się w kuleczkę i utonie, najprawdopodobniej jest to śluz płodny. Sperma pod wpływem wody szybko rozpuści się"
I kurczę tak zrobiłam... pięknie rozciągliwy śluz zmienił się w kulkę i opadł na dno... normalnie niezły eksperyment...Misi@, Summerka, Domili, Asiula86, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hellol Lejdis;)
Nie nadrobię Was chyba, ale życzę miłego weekendziku, juz niedługo święta, święta i niektóre z nas testują
Btw czy któraś z Was brała zyrtec w czasie starań? Chciałabym wreszcie zaczac te starania, a tu ciagle cos...śluz tylko mleczny, a teraz atak alergii i biorę zyrtec wladnie;(