My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
MOna mi nigdy nie podnosila tempki .. a mialam na lutce 7 cykli 1 na dupku i wszytskie moje wykresy wygladaly podobnie ..
nawet na lutce n=tempka mi bardziej szalala
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:A to dobrze, bo przeleciało mi przez głowę odstawienie lutki na próbę. Plus jest taki, że jak nie będzie fasola to @ przyjdzie i nie będę czekała pół roku.
Nie dość że tempki nie rusza to @ przychodzi dokładnie wtedy kiedy OF ją wyznaczy,a nie po odstawieniu lutki
-
nick nieaktualnyJa luteiną miałam @ wywoływaną. W październiku miałam ciążę biochemiczną. W listopadzie @ przyszła przed zakończeniem brania. Ciężko mi powiedzieć.
Edit. Zerknęłam na wykres listopadowy. Jeden wielki bałagan na lutce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:23
-
nick nieaktualnyMona nie obraz się ale ten twój rysunek wygląda jakby ten zajc bzykal te owce
Blondik mój nic nie powie kolegom on bardziej skryty taki jest...
Koniara przykro mi
Anastazjaaapo raz kolejny powtarzam że jesteś jedną z części układanki naszego gangu :* więc jesteś u siebie
Koniara, Ania_84, Summerka, Misi@, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Mona nie obraz się ale ten twój rysunek wygląda jakby ten zajc bzykal te owce
Mi tez sie tak skojarzyloKatjaa, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam uczucie jakby mi jajniki się palily takie ciepło tam czuję... owulka? Któraś ma takie odczucia?
Ania nie lubię tej twojej @!!! Mogłaby sobie już pójść na 9 m-cy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:38
Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Mona nie obraz się ale ten twój rysunek wygląda jakby ten zajc bzykal te owce
co się nie robi byle Fasolka się pojawiła
Edit: kurka ale Wam skojarzenia po głowie chodzą.... hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:42
Katjaa, Koniara, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Buhahahaha no padłam...... no ale teraz jak patrzę.... hahahaha
Edit: kurka ale Wam skojarzenia po głowie chodzą.... hahaha
Tylko że ten zajc uchachany a ta owca czy baranek przerażony w cholerę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 17:45
Mona_M, Summerka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Buhahahaha no padłam...... no ale teraz jak patrzę.... hahahaha
Edit: kurka ale Wam skojarzenia po głowie chodzą.... hahaha
Mi sie od razu tak skojarzyło i myślałam, ze to oczywiste i celowe, Cha cha
-
nick nieaktualny