My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ara wrote:Katja ja pisałam o stwierdzeniu nieważności małżeństwa w sądzie duchownym, Ty piszesz o rozwodzie w sądzie cywilnym.
Sorki dziewczyny za OT, już się wyłączam.
Ara, spoko. Takie informacje też mogą się przydać (oby nie)Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
dziewcznki, wy tutaj, to skarbnice wiedzy.. nieraz zastanawiam się, jakie to cudowne, że tyle kobiet, tyle różnych kobiet z różnymi zawodami/ zajęciami/ przejściami i planami na życie potrafi połączyć jedno pragnienie.. dziecko..
cieszę się, że udało mi się tu trafić i "być" z Wami..
ale mnie wzięło na przemyślenia:)
faktyczie wczorajszy poniedziałek był słaby, ale może dzis bedzie lepiej? tymczasem zapraszam na jabłecznik z piankąSummerka, Mona_M, Anuśka, Blondik, momo1009, Asiula86, Katjaa, Misi@, Koniara, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć babeczki
Ja dziś od rana na pełnych obrotach, nie mam czasu nawet Was podczytać.
Nie umknął jednak moim oczom JABŁECZNIKKonwi, rzucam wszystko i lecę!
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok
Mona_M, konwalianka, Katjaa, Misi@ lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
zapraszam, już skosztowałam i niezły niezły wyszedł..
Tymek pojechał do dziadków na podkarpacie, jestem sama z Patrykiem, który jednak dal mi rano w kość- męczyło go bardzo
a ja umyłam piekarnik - ale przejaśniał.. te środki do kominków działają cuda.. teraz pora na dywanymomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:a ja umyłam piekarnik - ale przejaśniał.. te środki do kominków działają cuda.. teraz pora na dywany
-
Mona_M wrote:Ja jak się już ociepli na dłuzej będę wypożyczała odkurzacz piorący, bo mój dywan w salonie to jak u patologii, wszystko na nim było, ketchup, mleko płatki itp.
(przepraszam za dosłowność). Tak że mieścisz się w standardach zapracowanej matki Polki
Zmykam dziewczynki, do wieczorka mam nadzieję
konwalianka, Mona_M, Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
momo1009 wrote:E tam, u patologii to wóda, strzykawki i ślady spermy
(przepraszam za dosłowność). Tak że mieścisz się w standardach zapracowanej matki Polki
Zmykam dziewczynki, do wieczorka mam nadzieję
Momo, padłam...
I jeszcze rzygi...chociaz to możliwe tez u ciężarnych nie-patologicznych;)
Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo i ja poproszę jabłecznik
Wiecie co... mam niesamowitego Mężczyznęzwolnił się z pracy na chwilę mówiąc że musi coś załatwić i przyszedł do mnie z kwiatami i powiedzieć mi, że mnie kocha i że stęsknił się przez te parę godzin... oczywiście nie obyło się bez propozycji małego co nieco w toalecie... nie ma to jak 2 wariatów się ze sobą zwiążę...
oczywiście propozycja toalety nie została pozytywnie zaakceptowana ale obiecałam wieczorem wypad na zielonki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 13:25
Anuśka, konwalianka, Asiula86, Summerka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:No Katja
Romantyzm level expert
Mój po 18latach razem już nie pamięta co to romantyzm... Muszę go moim prezesowskim autorytetem wzywać na małe co nieco
Nie zawsze jest tak pięknie... czasem potrafimy tak się kłócić, że na to brak słów... w sumie 95% kłótni jest z powodu tego że mi się coś nie spodoba w tym co powie ale ja to jestem strasznie impulsywna i najpierw powiem i zrobię tornado z małej, błahej sprawy...a za 2 dni pomyślę że przecież to nic takiego... on ponosi 5% winy o kłótnie i w tym przypadku chodzi tylko o zazdrość...Anuśka lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:... oczywiście propozycja toalety nie została pozytywnie zaakceptowana ale obiecałam wieczorem wypad na zielonki
Nie no Katjaaaa, nie poznaję koleżanki.
A tak wogóle, to widzę, że Ty jesteś podobna do mnie. Dobrze, że mam spokojnego męża, bo inaczej talerze by latały. Choć nie, czasem właśnie ten jego spokój doprowadza mnie do szału
********Gang 18+********
No, nadrobiłam dziewczynki i teraz już wiem, co oznacza Monki: "Wpadła Cenzura i ocenzurowała. Podpisu nie ma
". Ja też tak widziałam te dziabongi hihhi
Asiulka no szkoda trochę, że Twojego gina nie będzie, ale może wizyta nie będzie stracona
Niech mi ktoś powie dlaczego Kroko jedzie do szpitala, bo zrozumiałam tylko, że jedzie. Rodzić będzie? JUŻ?? Kroko trzymaj się!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 15:26
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...