My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Nie no Katjaaaa, nie poznaję koleżanki
.
A tak wogóle, to widzę, że Ty jesteś podobna do mnie. Dobrze, że mam spokojnego męża, bo inaczej talerze by latały. Choć nie, czasem właśnie ten jego spokój doprowadza mnie do szału
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 15:50
-
Katjaa wrote:Mnie też ten spokój wyprowadza z równowagi... ja uniosę głos a on do mnie: cemu jak krzyczę przecież można spokojnie rozmawiać... nosz masakra jak się wkurzę nie ma spokojnie!
Katjaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
hej kochane
rozpoczełam dzis I dzien cyklu
dzwoniłam do gamty cyt gr Iaz mis ie milo zrobiło
no i teraz jeszcze mam dylemat z tym antybiotykiem ale chyba go wezmiemy .. w sumei to tylko 3 tabl..
no ale 8 kwietnia o godzinie 12 trzymajcie kciuki HSG bedzie wtedyMona_M lubi tę wiadomość
-
Katjaa niekoniecznie, w poprzednim cyklu byłam u gina pierwszego dnia śluzu niepłodnego, a w monitoringu wyszło, że pęcherzyk miał dopiero 18mm. Więc różnie to może być
. Zaznacz rozciągliwy, bo jednak taki też dziś widziałaś, a zaznacza się ten najbardziej płodny z danego dnia.
Aniu to ja już trzymam kciuki za HSG. A trochę mi się śmiać chce, bo gdyby nie moja bakteryja, którą musze doleczyć, to pewnie miałybyśmy drożność tego samego dniaA tak wogóle to witaj w klubie I dnia cyklu
Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Ania, trzymam kciuki;)
Katjaa, u mnie tez od wczoraj rozciągliwy, a dziś po południu juz lepki i mega boli podbrzusze (takie napięte, okropne uczucie) to chyba owulka...
Momo, widzę, ze tez zauważyłaś "nowy" temat o niczym...nosz kuzwa, ileż można takich wątków?Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:Ania, trzymam kciuki;)
Katjaa, u mnie tez od wczoraj rozciągliwy, a dziś po południu juz lepki i mega boli podbrzusze (takie napięte, okropne uczucie) to chyba owulka...
Momo, widzę, ze tez zauważyłaś "nowy" temat o niczym...nosz kuzwa, ileż można takich wątków?Summerka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Momo tylko sie zastanwaiam po co mam brac ten sumamed szczegolnie ze o nim czytalam i jakos sporo opiniii jest ze jest duzo ubocznych skutkow po tym antybiotyku ..
Edit dziewczyny ja juz nawet nie patrze na nowe watki ..bo raz ze denerwuje mnie ze co ktoras otworzy to inne robia na przekor i tez otwieraja.. i robi sie tu serio smietnik..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 16:59
Summerka lubi tę wiadomość
-
3 maja powinnam dostac next @ wiec moze na 14 czerwca dostalabym tak prezent na 31 ur
jakbysmy w maju podeszli
choc wiem ze 1 IUi to nikle sznase
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Katjaa niekoniecznie, w poprzednim cyklu byłam u gina pierwszego dnia śluzu niepłodnego, a w monitoringu wyszło, że pęcherzyk miał dopiero 18mm. Więc różnie to może być
. Zaznacz rozciągliwy, bo jednak taki też dziś widziałaś, a zaznacza się ten najbardziej płodny z danego dnia.
Teraz patrzę że ovu wyznaczyło Ci owulkę 13 dc... a wg gina kiedy miałaś? -
Hejo. Przekazuje z Nelly, ze Kroko urodziła, 10 punktów i waga ponad 3700
Ania_84, Katjaa, Summerka, marissith, Asiula86, Blondik, Mona_M, Misi@, ara, anja83, Karolucha, momo1009, Domili, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Hejo. Przekazuje z Nelly, ze Kroko urodziła, 10 punktów i waga ponad 3700
GRATULACJE -
Kroko urodziła, dziś o 16.10. Mała waży 3750, dostała 10 punktów.. Kroko wszystko boli, musieli ją sporo szyć
oo napisała już zgredzia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 17:44
marissith, Misi@, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny