My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:poszeld dolozyc do pieca
No tak, kota nie ma, myszy harcująSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Ania_84 wrote:Dziewczyny jak u Was byloz HSG moglyscie przed
..nbo nam babka powiedziala ze mozemy.. tyle ze Michal nie bral zantybiotyku .. bow tym czasie bral inny i lekarz pwoiedzial zeby nmie mieszac.. ja wzielam dwie z 3 bo fatalnie sie po nich czulam .. na dodatek przedluza mi sie okres bo jak nie plamie to lekkie krwawienie .. i nei moge wziasc tych globulek .. zaczynam sie stresowac ze przeloza mi to HSG ;/
nam lekarz kazał 2 dni postuchy przed badaniem -
a ja mam dość świat i "świątecznej atmosfery". teściowa mi wczoraj tak humor zepsuła, że pół nocy przepłakałam...gadala przy stole z jakaś ciotką przez telefon i wymienia jakie to imprezy rodzinne mamy w tym roku: komunia, ślub kościelny brata mojego Jacka (dostali po 5 latach walki unieważnienie kościelne), slub siostry Jacka, chrzciny dziecka brata Jacka...a o nas cisza... JAcek mówi: no jeszcze u nas chrzciny...na co teściowa: ciiii, ona jeszcze nikomu nie mówi, żeby nie zapeszać, bo jeszcze się wszystko może stać...
no i się popłakałam przy wszystkich, bo co to do cholery znaczy...takie teksty...
jak sie dowiedzieli, że brat JAcka bedzie miał czwarte dziecko od razu obdzwaniali cała rodzinę (w 4 tyg ciąży) i nikt im takiego czarnowidztwa nie wciskal
tylko nasze dziecko na starcie uważają za stracone i takie, które trzeba przemilczeć...
bez jej gadania i głupich tekstów wystarczająco się denerwuję...nawet jakby takie maleństwo miało zyć tylko kilka tygodni, to chyba z każdego dziecka się trzeba cieszć, nawet jeżeli szczęście trwa krótko...
Jacek jej powiedział na szczescie...to się popłakała i wielce pokrzywdzona...
ograniczam z nią kontakty, mam dość...
mam nadzieję, że u Was lepsze świeta
PS. dubluję post, bo się muszę wyżalićWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 07:49
-
Blondik co za pusta baba!!!! ;(
Niestety tacy ludzie tez chodza po ziemi ;(
Z wami wszystko bedzie dobrze najwazniejsze zebyscie w to wierzyli!
No my wszystkie nie musimy wierzyc my to WIEMY!♡♡♡♡ -
Blondik co za wredny babsztyl..sory ale ja bym pewnie powiedziala ze skoro tak to jak sie urodzi tez nie zostanie poinformowana ;/
A tak wogóle to dziś Lany Poniedziałek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 09:22
Koniara, Blondik, marissith, Katjaa, Misi@, ara lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, wybaczcie ze sie nie odzywam ale poki co nie ogarniam rzeczywistosci... Probuje dojsc do ladu z moim dzieckiem... a latwo nie jest, do tego jestem cala obolala i hormony buzuja.
Blondik Twoja tesciowa... brak slow.
Jesli Cie to pocieszy, moja jest chora wiec nie moze przyjsc do nas w odwiedziny, ale wiem od szwagierki ze doskonale wie dlaczego moje dziecko plakalo. Rozumiesz - medium - dziecko plakalo w nocy bo ja nie mam pokarmu i ono jest glodne! -
Hej laseczki
U nas Święta przebiegły w bardzo miłej atmosferze, przyjechała moja siostra i Krzyśka brat (z jego żoną się ścigałam, która z nas pierwsza zajdzie w ciążę i jej córeczka Alicja ma już 8miesięcy). Dowiedziałam się że trzymają dla mnie wszystkie rzeczy i ubranka po Alicji i mocno trzymają kciuki żeby nam się w końcu udałoAż się ciepło na serduszku robi
Blondik dawaj teściową do studni
Kroko no nie dziwię się że nie ogarniaszTrochę Ci się ta rzeczywistość pozmieniała
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroko niech teściowa dowie się o wyniki lotto, mogłaby wam szóstkę w totka wygrać skoro jest taka dobra w te klocki
Blondik dawaj teściową do studni!
Anuśka to miło ze strony szwagierki:) na pewno niedługo przydadzą Ci się te ciuszki, trzymam za to kciuki.
Mnie nikt wodą nie oblał ale za to miałam stosunkowo udane świętaAnuśka, momo1009, ara, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Blondik, nie dziwię się, że Cię teściowa wkurza! Pamiętam jeszcze jej inne akcje - ta kobieta nawet do anuśkowej studni się nie nadaje!!! A pomysł z tym, żeby o porodzie jej nie informować idealny!
Marissith, do pozazdroszczeniaTeraz czekamy na efekty!
Anuśka, ciuszki się przydadzą, ale w sumie Wy będziecie mieli chłopca, więc róż odpada
A ja zupełnie zapomniałam o Lanym Poniedziałku
Kroko, dasz radę!!! Kto jak nie Ty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 13:22
marissith, Anuśka, Blondik, ara, Krokodylica lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
nick nieaktualny
-
Witam poświątecznie;)
Blondik, nie skomentuje zachowania Twojej teściowej, bo musiałabym skrobnąć esej...ale nie martw sie, olej babę, a na pocieszenie powiem, ze moja taka sama, np. Dziś: - "co to za słoik dajesz małej", "a nie mozesz na dwa dni gotować, ja gotowałam", "no i co, ze spadnie z materaca, przecież daleko nie poleci" i inne "mądrości", a efekt tego taki, ze jeżdzę do nich rzadko, z musu, a mała płacze na widok dziadków, o co mój mauz ma pretensje, choć twierdzi, ze to rozumie....
Kroko, no bąbel stawia świat na głowie i to takie dziwne wszystko, nowe...a Zuzia cud miód i orzeszki;)
W ogóle ściskam Was wszystkie dziewczyneczki;)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj od teściowej się dowiedziałam, że rosół jest tak naprawdę niezdrowy, bo jest gotowany na mięsie... miło było mi to słyszeć tydzień po tym, jak sama ją uraczyłam tydzień temu ZAJEBIŚCIE dobrym rosołem (na włoszczyźnie, udku kurczaka i wołowinie). Od teraz na każdą okazję będę robić właśnie rosół!
Agi83, Summerka, Blondik, Domili, Koniara, Katjaa, momo1009, Misi@, choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
nick nieaktualny
-
Mona , Koniara tulam
ja jednak mam przełozone HSG na nest miesiac
doktorek powiedzial ze musze byc zdrowa i ze jesli jest nawet 37C to nie zrobia mi HSG bo jakas infekcja jest w orgaznimie.. powiedzial ze na spokojnie i tak jesl mam cos doleczyc to dokleczyc pozniejmam sie umowic na wizyte jeszcze raz przejrzy wyniki i ustalimy czy jeszcze raz mamy brac ten sumamed i cala procedure robic -
nick nieaktualnyWitam się z pracy z bolącym brzuchem i mdłościami
Aniaszkoda, tak już byś miała to za sobą, ale faktycznie lepiej poczekać aż będziesz zdrowa. Ja i Asiula też miałyśmy przekładane, także wychodzi na to, że rzadko kiedy jest zgodnie z planem
Mona może jeszcze za wcześnie? trzymam nadal kciuki!
Koniara zdrówka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 09:11
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mona, Koniara, Ania tulam
Ania trzymam kciuki żeby nie trzeba było powtarzać całej procedury. Już przekładanie HSG na przyszły miesiąc jest wystarczająco męczące...
U mnie był skok tempki i już miałam nadzieję że to owulka ale jednak to był efekt wypitego wcześniej alkoholu bo dzisiaj tempka wróciła na niziny, więc czekam dalej...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
rozmawiałam z dziewczynami z pielegniarka i i powiedzieli ze lepiej bedzie powtorzyc prcedure tzn leki, bo po infekcjach to moga sie tworzycz grzybki tam na dole
mam tylko przyjsc po recepte
Dziewczyny ktore jezdza dosc czesto po swiecie podpowiedzcie mi..bo chcemy z Michalem odlozyc kase i jechac sobie do Chrowacji macie może jakies dobre miejsca ??
Edit
Mari a skad te mdłosci ??
Anuska a moze wzrsla i spadla i w ciagu 24 h mialas dwieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 09:22
Anuśka lubi tę wiadomość