My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj ja też się rozczuliłam. Takiego męża bardzo bym chciała. Mój woli nie poruszać żadnych tematów związanych z ciążą, mówi że zacznie poruszać jak będziemy w ciąży. Jestem więc z tym całkiem sama. A teściowa ciągle wyrzuca mi że chyba wnucząt nigdy się nie doczeka. Pomyślcie jak to jest usłyszeć to przy świątecznym stole.
Katjaa dzięki za tulanie. Tryb pozytywny po przepłakaniu kilku godzin, nie mam wyjścia i muszę starać się pozytywnie myśleć choć łatwe to nie jest.
Dziś poszłam do dietetyka może inna dieta pomoże -
Witajcie dziewczynki
Ja zalatana, podczytuję Was ale nie mam czasu pisać. Najgorsze jest to, że to moje załatanie wynika z lenistwa. Nic mi się nie chce, w domu poświąteczny bajzel, pit nietknięty, 100 innych zaplanowanych spraw nieruszonych, tylko w pracy potrafię się jeszcze cokolwiek zorganizować. Chyba potrzebuję urlopu, bo ostatnio mam wrażenie, że czas za bardzo zapie*dala
Tulę hurtowo wszystkie babeczki, które tego potrzebują
Aniu speszjal for ju obiecanych kilka słów o mojej ukochanej Chorwacji.
Pierwszy raz byłam jeszcze w szkole średniej z przyjaciółką na Instrii, ale tego miejsca za bardzo nie polecam (oczywiście my i tak byłyśmy zachwycone)
Potem już jeździliśmy z S na pola kampingowe, bo te chorwackie mają genialną infrastrukturę i dostęp do najlepszych plaż.
Tak że byliśmy na takim polu w przepięknej miejscowości Rovinj (mam na fejsie główne zdjęcie z jego panoramą) też na Istrii. Plusem jest m.in. to, że jest dużo bliżej niż np Dalmacja. Drugi wypad to wyspa Pag z księżycowym krajobrazem, który nie każdemu musi odpowiadać, dla nas bombaI muszę przyznać, ze za drugim razem we wrześniu trafiło nam się kilka burz, ale tam szybko pada i szybko przechodzi.
Znajoma z pracy zawsze jeździ do Makarskiej i też jest zachwycona. Pamiętaj tylko, że kawałek Chorwacji najbardziej na południu wymaga paszportów, bo trzeba przejechać przez Bośnię.
Zajrzyj na cro.pl o którym pisała Mona, świetny portal
Ania_84, Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyBlondik wrote:Katja, a badałas tarczycę? moze przez to chodzisz nerwowa...przy moim hashimoto to podobno normalne
Koniara moje przepraszam już chyba na niego nie działa... tyle razy to słyszał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 14:07
-
ehh mam miska wyniki i bez tabsow niestety FSH i Lh znowu wzroslo ..
FSh mial 20 teraz jest 38
LH mial 5 teraz jest 11
test po 3 tyg od podania 463 wiec nie jest zle -
OKi mam czesciowe wyniki
TSH spadlo z 4,37 na 1,67
Anty TPO 9,38
TF 4 1,23 wszytsko w normie
tylko prl zawsze mialam 13 a teraz mam 28 ;/
-
Hejka babeczki
Ania świetne wynikiTylko nie stresuj się tak bo PRL trochę skoczyła
Katja będzie dobrzeJa jak zaszłam to byłam chodzącym wrzodem więc może to dobry objaw
Katjusza tulam
Koniara trzymam kciuki za wizytę
Choco Ty pracusiuAnia_84, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
Boniu zaczynaja wszytskie wynik schodzic.. serio dawno tylu wynikow nie mialam
HIV, kila, wirus B ujemnewirus C nieraktywny
tylko nie wiem jak z CMV igg jest 0,15 a IGm 0,33 i nie wiem czy ok .. ;/
-
Ania_84 wrote:Boniu zaczynaja wszytskie wynik schodzic.. serio dawno tylu wynikow nie mialam
HIV, kila, wirus B ujemnewirus C nieraktywny
tylko nie wiem jak z CMV igg jest 0,15 a IGm 0,33 i nie wiem czy ok .. ;/Więc nie pomogę
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No w tej kwestii to ja nie wiem o co chodzi
Więc nie pomogę
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Tak na wesolo: przelot bociana nademna jadaca samochodem a zaraz potem nad domem pomaga w danym miesiacu czy ma jakas dluzsza waznosc? Bo ja by chciala ta moc wykorzystac w czerwcu jak by sie dalo
Ania_84, Anuśka, momo1009, Katjaa lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Tak na wesolo: przelot bociana nademna jadaca samochodem a zaraz potem nad domem pomaga w danym miesiacu czy ma jakas dluzsza waznosc? Bo ja by chciala ta moc wykorzystac w czerwcu jak by sie dalo