My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czesc kochane,
udało mi siw Was doczytać.. jestem w jakimś niedoczasie.. dopiero dziś pojechali ostatni goście [ w święta mieliśmy chrzest Patryka] jestem padnięta, ale ciesze się, że mamy to za sobą..
Chorwacja.. o tak! Kocham, jeżdżę co rok..byliśmy z Trogirze i na wyspie Ciovo, w Zadarze, Ninie i wyspie Pag.. wszędzie pięknie...
kibicuje i wspieram mocnoomomo1009 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Koniara Ty się nie poddawaj. Konwalianka zaszła gdy przechodziła ospę
Ospę przechodziłam bardzo źle. Około tygodnia miałam temperaturę ponad 39 stopni, prawie nic nie jadłam i miesiąc byłam na zwolnieniu lekarskim, bo długo utrzymywały mi się strupy. Ogólnie w życiu tak źle się nie czułam.
-
mareczkowa wrote:No to super... Ja przechodziłam ospę w Boże Narodzenie, lekarz mówił, że w I i II lepiej nie ryzykować zajścia w ciążę, bo będzie jeszcze wirus w organiźmie. Nie posłuchaliśmy go ;p No, ale jak widać do tej pory nie ma efektów serduchowania. 4 cykl teraz leci. Co prawda tego I i II nie powinnam zbytnio brać pod uwagę, ale biorę.
Ospę przechodziłam bardzo źle. Około tygodnia miałam temperaturę ponad 39 stopni, prawie nic nie jadłam i miesiąc byłam na zwolnieniu lekarskim, bo długo utrzymywały mi się strupy. Ogólnie w życiu tak źle się nie czułam.
ja miałam powikłania po ospie.. poszo mi na słuch.. ogolnie, to nie wiedzieliśmy ze mam ospę.. dopiero. gdy pojawiły sie pierwsze wypryski było po wszystkim.. na szczescie u nas nie było powikłan.. -
Anuśka wrote:Jaki tu spokój... Na na na na....
Nic się nie dzieje... Na na na na...
Nikt się nie bawi... Na na na na...
Wszyscy się nudzą... Na na na na...
Co tu tak cicho? Śpicie wszystkie? No chyba żeto rozumiem
przeczytalam greya i teraz czytam crossa
nienawidze czytac a od jakis 3-4 tyg nie moge sie oderwac od ksiazek
sama siebie nie poznaje
P.s. od kad czytam te ksiazki naszecoraz lepsze
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
AnaR wrote:a do mnie przyszła @, więc staramy się dalej
jedyny pozytyw z tego taki, że przyszła bez luteiny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:witam, nareszcie słońce!!!
po tych deszczcah mam takie brudne okna, że szok? mogę myć czy nie ryzykować?Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny