My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondik czy się pogodzilam ciężko stwierdzić... napisał mi o 1 w nocy że mnie kocha. Więc widać przeszło mu, tylko mnie jeszcze lekko trzyma.
Anuska tak porządnie krzesłem je, by rozumu nabrały!
Malenq to ja moja puszczam na to słońce i to teraz bo u mnie już 11 stopni...Anuśka, Malenq, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiema.
Ty Katjaa - ty biegiem na badanie tarczycy. Bo zazdrość zazdrością a tu może trzeba hormony łykać.
Wiecie co takiej @ to ja już dawno nie miałam, istny wodospad. Aż mi momentami słabo.
Blondik zostaw te okna w spokoju. Albo jak piszą dziewczyny męża pogoń
Chyba zaczyna mi przechodzić awersja do niemowlaków. Może by zacząć łykać donga? Wiem, że juz pytałam ale nie pamiętam, to się łyka od 1 dc czy po @? -
Dzień dobry wiosennie
Mona na pewno po bo on wzmaga krwawienie z tego co pamiętam.
Ja już kompletnie zaprzestałam łykania wszystkiego, nawet witamin na oczy.
Blondik nie tykaj okien. Niech mąż myje.
Katja to teraz pora chyba na twój krok i przeprosiny. Skoro tak bardzo kocha to wybaczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 08:48
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Katja a czy ty czasami nie chcialas aby mu przeszlo i zeby cos takiego napisal?
No to masz okazje tetaz pocwiczyc "milczenie" i cieszyc sie ze pomalu wszystko sie uklada.Katjaa lubi tę wiadomość
-
to i ja się przywitam..
Katja, oj tak.. zgadzam się z choco, to pora na Twój krok
Blondik, nie ma sensu się tak narażać..
wspieram wszystkie moje dziewczynki
aa i zobaczcie.. mieliśmy takie cuda na chrzcinach:
Taki torcik:
[/URL]
Zamówiłam na allegro takie cukierki dla gosci:
[/URL]
Blondik, Katjaa, Misi@, Koniara, Mona_M, Ania_84, marissith, ara, momo1009, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoniara wrote:Katja a czy ty czasami nie chcialas aby mu przeszlo i zeby cos takiego napisal?
No to masz okazje tetaz pocwiczyc "milczenie" i cieszyc sie ze pomalu wszystko sie uklada.Koniara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywidzicie moja zrzedliwosc... napisałam do mojego tak:
-Po co się odezwales przecież lepiej ci beze mnie.
na co on
-Bo nie mogłem tak żeby się nie odezwać boli mnie serce
Oczywiście ja nadal złośliwie
-To odezwales się po to żeby zaspokoić swój spokój ducha czy przed obawą odrzucenia jak okaże się ze jestem w ciąży?
Na co on:
-Źle myślisz. Czy Ty Kaśka nie zdajesz sobie sprawy że ja bez Ciebie jak bez powietrza, nie mogę jeść, spać, tak cholernie za Tobą Tęsknię, jesteś moim uzależnieniem a Ty ciągle szukasz dziury w całym. Po prostu nie umiem bez Ciebie żyć!