My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej tak kusicie tymi trunkami a ja nie mogę.. Buuu...
Dziewczynki dzięki, ale to nie mój tort i nie robiłam w domu. Po 1 chrzcie Tymka, powiedziałam ze nigdy więcej nie zrobię w domu dużej imprezy.. 20osob to znośnie ale ale ja też chcę mieć coś z tej imprezy.. Zresztą połowa gości została i przeniosła się do domu, tez mieliśmy co robić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoniara wrote:Czyli Katja jednak cos podejrzewasz?
Koniara, Blondik lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Dzięki za "wsparcie" zobaczymy jak to będzie...
Niech mi któraś powie jak to jest z odrzucaniem od czegoś do jedzenia. Kiedy to następuje w ciąży?
Mi się zaczęło od 10dpo i też myślałam że to urojenia. Trzymam kciuki.
AnaR no za daleko mam do Ciebie
Ale jestem blondi. Stałam sobie autem na parkingu i słuchałam muzy. I wyczerpałam akumulator. Dobrze że to było pod zajazdem, to znalazłam jakichś gości co mnie popchnęliale mieli zaciesz że mnie we czwórkę popchali
wstyd i hańba
Typowa blondynka.
Znowu widziałam bociany. Najpierw parkę na gnieździe a później jednego też na gnieździe no i to pchanie... Może to jakieś znakiGłupia jestem. Wiem
Misi@, Koniara, Katjaa, momo1009, Blondik, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Anuśka - ja tam nie widziałam żadnych bocianów i jestem stracona
Słuchajcie byłam w Rossmanie i kupiłam sobie ocet jabłkowy. I na nim jest napisane 2 łyzki na szklankę wody? A nie pwoinno być łyżeczki?
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Ja pilam dwie na szklanke wody i do tego lyzka miodu
KAtjaa mnie odrzuciło od mięsa, ale to było już po teście. W zeszłym cyklu mnie odrzuciło od słodyczy ale nic z tego nie było. Ale za Ciebie trzymam kciuki.
Wiecie że mi wiesiołek chyba na endo pomógł, bo taką mam teraz @ ze musiałam do Rosmana po zaopatrzenie pobiec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 12:56
-
Mona_M wrote:Anuśka - ja tam nie widziałam żadnych bocianów i jestem stracona
Słuchajcie byłam w Rossmanie i kupiłam sobie ocet jabłkowy. I na nim jest napisane 2 łyzki na szklankę wody? A nie pwoinno być łyżeczki?
Jakby od patrzenia na bociany się zachodziło to życie byłoby piękniejszeMona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Katjaa ja nie moge jesc slodyczy
Ale nie odrazu mnie odrzucalo, tak dwa tyg pozniej
Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Katjaa kazry ma inaczej nie sugeruj sie mna...
Tak Kochana wiem żeby się nie sugerować nikim... do tego mam ból brzucha ni to na @ ni cholera wie i te Jajniki klujace ale lewy w szczególności... nie ma to jak sobie wkrecac...a do tego w brzuchu mi bulgocze jak co miesiąc na @...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:27
-
Katjaa wrote:Tak Kochana wiem żeby się nie sugerować nikim... do tego mam ból brzucha ni to na @ ni cholera wie i te Jajniki klujace ale lewy w szczególności... nie ma to jak sobie wkrecac...
a do tego w brzuchu mi bulgocze jak co miesiąc na @...
Ale zapodałam mądrość hi hi, sama w to nie wierzę
ara, momo1009, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa - powiem ci tak. Ja w zeszłym cyklu miałam tyllle objawów, że ciąży byłam pewna na 98% (włącznie z mdłościami). Wykres idealny.
Teraz dla mnie pierwszym objawem będą 2 wyraźne kreski na teście (żadnych cieniów). Miałam nie mierzyć tempki ale nie wiem czy sie będę umiała temu oprzeć.katiuszaa lubi tę wiadomość