My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Mona piję już drugi ocet z Rossmana i nie widzę żadnych efektów, w sumie to nawet nie wiem jakie powinny być te efekty
A piję bo lubię, leję na oko (będzie tego ze 2 łyżeczki na szklankę wody) i nie dodaję miodu, żeby nie zabić pysznego kwaśnego smakuTylko trzeba uważać, żeby nie rozlać przy nalewaniu, bo trudno się pozbyć zapachu.
Sorki, wiem, ze nie w temacie, ale cała dziś taka "nie w temacie" jestem
Aha, Katjaa ja też mam ochotę nakopać Ci do tyłka
Anuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane
Informuje, ze jesli dotrwam do 20-tego to poprzez cc poznam córcię
Chyba ze zacznie sie szybciej to wtedy akcja tel do ginki
Dziewczynki, lista nam sie kurczy
Zgredka nie chciała czekać na swoją kolej i możliwe ze właśnie jest w trakcie porodu (choc nie wiem bo milczy) ale trzymajmy kciuki zeby akcje jej przyhamowali, bo to troszkę wcześnie....
Co do in vitro.... Jestem dosyć mocno wierząca, ale nie podoba mi sie postępowanie duchownych do tego tematu.... Rozumiem aborcje czy eutanazje, ale nie in vitro.... Opisywałam kiedyś przypadek, ze para dopiero po 3 podejściu IV zostali rodzicami, potem coś sie odblokowało i maja jeszcze 2 córki z naturalnego poczęciawszystko jest możliwe ....
Trzymam kciuki i wiruskuje *************Ania_84, Katjaa, Blondik, Misi@, Koniara, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
jestem juz po penatalnych:) pisze dopiero teraz, bo potem zaciagnęłam męża do Mcdonaldsa
dzidziuś ma 6cm, 60 g. Serduszko pieknie bije 160/min. Przeziernośc karkowa 1,7. Nochal duży (po tatusiu). Mózg, serce, żółądek i wszystko inne ok. Ryzyko najpopularniejszych chorób bardzo malutkie.
Maleństwo fikało, machało raczkami i nogamiPłeć nadal niewiadoma:)
Był bardzo fajny lekarz, który wszystko szczegółowo opowiadał, mam masę zdjęć.
Byłam zestresowana, robiło mi się słabo i byłam czerwona jak burakPotem pobrano mi krew na Pappa, wyniki za tydzień
Jestem wręcz pijana ze szczęscia
Dobranoc :*Ania_84, ara, Anuśka, Katjaa, Karolucha, marissith, Koniara, Misi@, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
LaRa nooo to już niedlugo dołaczysz do grona mam trzymajacych malenstwa w objeciach
Blondik super infoLaRa lubi tę wiadomość
-
Blondik, super!!!
Przepraszam, że wczoraj i dziś trochę umilkłam, ale walczę z bólem gardła i temperaturą
Ale cieszę się, że propozycja PiS dotycząca in vitro została odrzucona!Mam nadzieję, że to oznacza, że już do tego projektu wracać nie będą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 21:56
Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
Wow! Gratulacje! Ja dopiero z pracy wróciłam, nogi mnie bolą i siedzę przy kompie z nogami w misce hahahhahaha
Tęsknię ale zaczęłam własnie wczoraj pracę i 8 godzin popylam bez odpoczynku właściwie
Jutro wskakuję na poranny dyżur, taki ze mnie skoczek, wróciłam i znów.
Teraz będę mierzyć tempkę jak się uda
A jak sie nie uda to tez będzie dobrze
Buziaki dla Was. cmok cmok cmokasy milion całusów, uścisków
Katjaa, Anuśka, zizia_a, Koniara, ara, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
oficjalnie pogodzilam się z moim
stwierdził że przechodząc obok mnie na mieście i nie będąc ze mną serce by mu pękło i vice versa. Ale nie ważne...
Blondik ogromnie się cieszę że malutki zdrowy i tak zwawy :*
Lamus
Zgredka gratuluję Łucji (piękne imię)!!!
Lara a czasem Ty nie byłaś bliżej porodu niż Zgredka?
Resztę całujeKoniara, LaRa, katiuszaa, zgredka lubią tę wiadomość
-
Hellol Lejdis;)
Katjaa, no i zeby mi to było ostatni raz;)
Blondik, ale sie cieszę
Lama, hellol...
Lara, to juz Was, ciężarówek, naprawdę mało;) Kroko sie broniła, ale rozwiązała worek;)
Wszystkim przytulas na powitanie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 07:56
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Czy u Was też takie piękne słoneczko świeci? U mnie śliczna pogoda aż się nie chce do pracy jechaćWolałabym posiedzieć z kawusią na tarasie i powygrzewać się jak jaszczur
Miłego dzionkaAnia_84, Katjaa, Koniara, Summerka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
Zgredka gratulacje
Katja super ze sie pogidziliscie
Ja dzis ostro do pracy a pozniej swietujemu imieniny Miska czyli kino a później winko
Ehh pierwszy raz od dlugiego czasu sie wyspalam
Anuśka u nas sliczna pogoda tylko szkoda ze musze praciwac bo hyn ogrod troche ogarnelaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 08:05
Katjaa, zgredka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
witam, a ja zaczęłam się martwić, najpierw poczytałam o tym łozysku połozonym nisko na przedniej ścianie... niedobrze
potem wyczytałam, ze kość udowa i brzuszek są mniejsze niż reszta parametrów...lekarz twierdził, że wszystko ok, no, ale... ah, plakać mi się chce ;( -
Witam Dziewczynki!
Ja już dziś na szczęście bez gorączki!
Tylko ból gardła
Rano byłam na pobraniu krwi i dobrze, że wszystkiego pilnuję, bo o mały włos, a pielęgniarka nie pomyliłaby badań - tzn miała przykleić kod kreskowy do badań pana, który był za mną... ale bym się wściekła, jakby się pomyliła!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 08:42
Koniara lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyheja heja.
Blondik tobie to powinni internet odciąć.
Katjaa - masz fartałomotu nie będzie (póki co)
Zgredka gratulejszyn
A ja pół nocy nie spałam z nerwów. Naszą Zuzię pogotowie zabrało bo przestała oddychać. Zsiniała i zwiotczała. Wkońcu udało sie ją odblokować ale była strasznie blada i zabrali ją do szpitala. Stwierdzili zachłystnięcie (śliną) i zostawili na obserwację na 3 dni.
Powiem Wam że ja z młodym nie miałam takich akcji, a teraz normalnie się boję małych dzieci. Pierwsze co kupie to monitor oddechu.