My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katja do cholery .. odpusc.. zycie jest za krotkkie zeby tak denerwowac siebie i faceta.. zeby ciagle myslec czy on nie patrzy7 na inna .. itp ..
ja wiem jedno im bardziej mu to wmawiasz tym bardziej on w koncu to zrobi.. bo poprostu nie wytrzma ciaglego osaodzania go ..
jest ci z nim dobrze.. nie lepiej skupic sie na tym co dobre ?? miec do kogos sie przytulic.. wyplakac..
skoro zdajesz sobie sprawe ze robisz zle to moze czas cos z tym zrobic ..
sory moze za ostro..ale fundamentem zwiazku jkest zaufanie ..Koniara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa, nie znam Twojego faceta, ale ztego,co zawsze pisałaś jest na każde Twoje zawołanie, stara się, pisze takie miłe rzeczy (mało, który facet potrafi takie romantyczne teksty po kłótni pisać). żeby było dobrze i ty musisz z siebie coś dać - czyt. odpuścić wredne teksty. i bedzie dobrze;)
-
nick nieaktualnyKoniara wrote:A ja Blondikowi pomoge!!!!Blondik wrote:Katjaa, nie znam Twojego faceta, ale ztego,co zawsze pisałaś jest na każde Twoje zawołanie, stara się, pisze takie miłe rzeczy (mało, który facet potrafi takie romantyczne teksty po kłótni pisać). żeby było dobrze i ty musisz z siebie coś dać - czyt. odpuścić wredne teksty. i bedzie dobrze;)
Ty weź idż TSH i FT3 i FT4 zbadaj bo powiem ci ze ja sie tak piekliłam jak nie wiedziałam że mam chora tarczycę.
Szkoda stracić TAKIEGO faceta.
Ja nie jestem święta. Swojemu awantury robie po każdej imprezie firmowej, a w nocy jak go nie ma dostaje drgawek z nerwów. (Dobrze, ze zmienił prace i teraz ma tego mniej)Tyle że ja mam uczulenie na osoby pod wpływem alkoholu, edit: na bliskie mi osoby pod wpływem alkoholu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 10:49
-
Hej dziewczyny, zaglądam do Was aby napisać że o Was pamiętam.
My się powoli układamy z Zuzką, bywa różnie.
Jest ciężko bo boli mnie całe podwozie, jakiś jeden szew cholernie mnie ciągnie, więc ciężko się ruszyć, usiąść też nie mogę, a dziecko trzeba obsłużyć.Ale jakoś daję radę, liczę że niebawem się pozrastam i będzie lepiej.
A co u Was? Gdzie nowe zielone fasolki? Pracujecie nad tym intensywnie?Ania_84, Anuśka, ara, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Katja ja zawsze bylam dla facetow kumplem.. mowili mi o wszytskim dosłownie.. moj najlepszy przyjaciel w ktorym notabene bylam zakochana.. byla jakby na miejscu twojego faceta.. jezdzil na kazde zawolanie.. odwolywal nawet spotkania z kumplami jak tylko dostaltel od dziewczyny.. a ta za kazdym razem robila mu wymowki.. nawet jak jechal do mechanika jechalaz nim to nic ze siedziala 2h w jednym miejscu ale jechala bo mowila mu wprost ze mu nie ufa.. kiedys zadzownil do mnie zaplakany o 23 przyjechal pod blok rozryczal mi sie i powiedzial kurwa anka co ja takiego robie zle..z pracy jade rposto do niej .. siedze zaniedbuje znajoych a ona mi robi jazdy nawet przy kumplach .. po jakims czasie nie wytrzymal odszedl.. a jego zlosc byla na tyle duza w stosunku do niej .. ze przy rozstaniu powiedzial jej chcialas tego tomasz zdradzilem cie niech ci juz bedzie .. dala mu w pysk..a on tak naparwde jej nie zdradzil..ale mial juz tak tego dosc.. ze chcial jej dogryzc.. zwiazek sie posytpal..
znam wiele podobnych przypadkow i od strony faceta i kobiety..
mojMichal zawsze sie dziwil..dlaczego ja mu tak ufam. dlaczego nigdy nie robie mu awantur ze spojrzy na jakas dziewczyne.. jego byla byla wlasnie taka zazdrosnica..
ale ja potym co wysluchiwalam od facetow.. wiemjedno .. nie warto szarpac sobei nerwow.. jesli facet ma cos zrobic albo kobbieta to to zrobi..
ja powiedziałam jasno Michalowi na poczatku znajomosci .. patrz ale nie dotykaj i nie pozwol byc dotykanym, dwa zdrada= koniec zwiazku, trzy uderzenie-= koniec zwiazku .. doskonale wie ze nei zartuje..
raz sie przekonal ze pojendym glupim esku mogl wszytsko stracic i naparwde dlugooo odzyskiwal to zaufanie ja staram sie do tego nie wracac .. bo udowodnil mi to czego zadalam..
szanuje jego a on mnie.. dlatego uwazam ze skoro wzajemnie sie szanuejmy to powinnismy sobei ufac..
Anuśka, ara, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa powiedz mu, że go za bardzo kochasz i dlatego się martwisz że Cię zdradza, a jak mu jeszcze coś głupiego napiszesz to ja z przyjemnością się dołączę do dziewczyn.
Trzymaj się krokodylica
A tak przy okazji witam się z wami w ten piękny wiosenny dzień. To słońce napełnia pozytywną energiąi nawet bóle brzucha mnie nie przerażają.
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ale tylko rum. Bo jak będziemy pić rum od rana to nie będziemy alkoholikami tylko piratami
Anuśka, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny