My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Blondik jak samopoczucie? Mam nadzieję że już lepiej
Katja kiedy teścik? Coś mi mówi że nie napijesz się na weselu
A mi się dzisiaj śniły zwierzaki. Przygarnęłam (a w zasadzie same do mnie przyszły) psa i kota. Wzięłam je do domu bo było im zimno, a na drugi dzień okazało się że i kotka i sunia urodziły po trzy małeI tak patrzyłam na te maleńkie zwierzaczki i się cieszyłam
A później przyszedł mój mąż i powiedział że moje poprzednie ciapcie ładniej pachniały niż te co noszę teraz
I się obudziłam
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane za parę dni test... teoretycznie @ za 3-4 dni ma przyjść i jeśli jej nie będzie to zatestuje ( piątek przed weselem). Jakoś wolę ujrzeć @ niż I kreskę na teście. Tempka niby piękna ale u mnie przy tak wysokiej potrafi przyjść @ więc się nie nastawiam, do tego mam mega wzdęcia, bulgocze mi w brzuchu jak co miesiąc właśnie przed @...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:39
-
Anuśka wrote:Cześć
Blondik jak samopoczucie? Mam nadzieję że już lepiej
Katja kiedy teścik? Coś mi mówi że nie napijesz się na weselu
A mi się dzisiaj śniły zwierzaki. Przygarnęłam (a w zasadzie same do mnie przyszły) psa i kota. Wzięłam je do domu bo było im zimno, a na drugi dzień okazało się że i kotka i sunia urodziły po trzy małeI tak patrzyłam na te maleńkie zwierzaczki i się cieszyłam
A później przyszedł mój mąż i powiedział że moje poprzednie ciapcie ładniej pachniały niż te co noszę teraz
I się obudziłam
Mi ostatnio śnią się zombi itp brrrr, aż się boję ponownie zasnąć -
A propo głupich myśli, jestem mistrzem w tej dziedzinie.... Tez mnie dopadaja i to często obecnie panikuje bo niedługo wracamy do starań i zastanawiam się czy oby na pewno tego chce, czy chce znów mieć mdłości i złe samopoczucie które zakończy się niefortunnie i pozostanie mi tylko złość i wielka pustka
-
Anastazjaaa wrote:A propo głupich myśli, jestem mistrzem w tej dziedzinie.... Tez mnie dopadaja i to często obecnie panikuje bo niedługo wracamy do starań i zastanawiam się czy oby na pewno tego chce, czy chce znów mieć mdłości i złe samopoczucie które zakończy się niefortunnie i pozostanie mi tylko złość i wielka pustka
Koniara, choco, ara lubią tę wiadomość
-
Cześć Laseczki,
dołączam do grona odjechanych snów. Śniło mi się że zdradzałam męża z jakimś starym kolesiem, później poczułam wyrzuty sumienia i miałam przestać i w tym momencie pojawił się jakiś nowy koleś zabrał mnie do swojego łóżka i się z nim kochałam, i miałam orgazm za orgazmem :$ a później śniło mi się że moja przyjaciółka miała okres (???) i znowu przeskok w inną rzeczywistości i chciałam zrobić test ciążowy ale przypomniałam sobie że już dziś siusiałam i to nie będzie z pierwszego moczu. Hmmmm jeszcze mam mętlik w głowie po tych snach.Anuśka, Katjaa, momo1009, Asiula86, ara, Summerka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Hej ho:) ze snami Was przebije...dzisiaj mi się śniło ze chcialam pomoc ludziom i wytłumaczyłam im jak się wypełnia druczek jakiś. Ludzie byli tak źli ze jakiś szaleniec mnie zgwałcił" za kare" pól nocy nie przespałam bo tak sie bałam i płakałam:( dawno nie mialam tak zrytego snu..
-
Cześć dziewczynki
Ha, sny snami, ja za to przeżyłam koszmar nocny na jawie...
2 dni temu przestałam brać lek - krem dowedżajnowy, a zaraz po nim przerzuciłam się na lactovaginal globulkach, tak zalecił gin. I pierwszej nocy z tym lactovaginalem obudziły mnie tak gdzieś o drugiej jakieś dziwne skurcze ni to w pochwie ni w macicy. Nie pieczenie, nie swędzenie świadczące np o alergii tylko takie irytujące skurcze promieniujące do nogi. Cała noc nieprzespana, aż sobie tv włączyłam w drugim pokoju żeby nie budzić S. Postanowiłam jednak zaryzykować i tej nocy też wsunęłam lakto tylko płyciej i już nic nie czuje. Wymyśliliśmy z S, ze może kawałek osłonki mi się tam w środku przykleił i drażnił i organizm chciał się go pozbyć skurczami (S określił jako kaszląca pipka
). Nie spotkałyście się nigdy z czymś takim, co?
Zgredzia Kochana gratulejszyns, ja dopiero teraz doczytałamLaRa teraz czekamy na Ciebie
Muszę przyznać, że ten cykl bezstaraniowy dobrze na mnie działa, zupełnie nie myślę o staraniach, ale to pewnie też przez to, że nie mam czasu na forum, zaczęłam szukać noclegów na wakacje (bo najwyższy czas) i strasznie mnie to wciągnęło
Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich :* Testerki, liczę na Was, przełamcie w końcu tą passę
Mona, jak tam dzieciaczek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 14:24
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Jakaś epidemia zrytych snów, przez myśl mi przemkneło że może pełnia, ale nie, bo była jakoś z tydzień temu. Ale się nakreciłam, że może jednak to objaw ciążowy. Bo w tym śnie był też motyw że miałam jakieś plamienie ale nie okres, a wczoraj w śnie miałam identyczny motyw, więc może jednak wysniło mi się zagnieżdżenie... Tym bardziej że ta moja przyjaciółka miała okres wiec takie przeciwieństwo do tego mojego nie-okresu. Ok patrze że ja zryta nie tylko w snach.
Anuśka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
hej pogoda cud miód my wstalismy po 8 niadanie pakowanie i w droge mataka cieżarówka za kółkiem
74km pyk i juz bylismy w Ikei potem szybkie zakupy obowiązkowe hot dogi Zuza frytaski, kurczaczki i lody
i juz odpoczywamy popijam miete :0
Katja aa trzymam kciuki jednakAnuśka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewczyny!
sny macie zryte na maksa, nie żreć tyle na noc!
momo u mnie też brak starań zaowocował totalnym luzem i odmóżdżeniemaż mi się spodobał ten stan
gdzie noclegi rezerwujesz? gdzie wybywacie?
miłej niedzieli, ja się rozprawiłam wreszcie z górą prasowania, zasłużyłam więc na leniwe popołudnie z książkąAnuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Dziewczyny pliiiiissssss walczcie z tymi durnymi myślami. Anastazja wbijaj sobie na siłę do głowy, że chcesz mieć mdłości i złe samopoczucie, i ból po naciętym kroczu, nie przespane noce i rozstępy. Proszę mi się dostrajać do samych pozytywnych rzeczy w waszym życiu
-
zizia_a wrote:Hej ho:) ze snami Was przebije...dzisiaj mi się śniło ze chcialam pomoc ludziom i wytłumaczyłam im jak się wypełnia druczek jakiś. Ludzie byli tak źli ze jakiś szaleniec mnie zgwałcił" za kare" pól nocy nie przespałam bo tak sie bałam i płakałam:( dawno nie mialam tak zrytego snu..