X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, chyba się nam pogoda psuje...zaczyna mnie boleć głowa

fasolkujcie kochane, bo zostanę sama na belly

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjuszka ale piękna tempka w tym cyklu'......:-D

• Blondik Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, ja też nie trafiłam w Totka :)
    za to KAtjaa, chyba trafiła w fasolkę :)

Koniara lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Blondik jak samopoczucie? Mam nadzieję że już lepiej :D

Katja kiedy teścik? Coś mi mówi że nie napijesz się na weselu :D

A mi się dzisiaj śniły zwierzaki. Przygarnęłam (a w zasadzie same do mnie przyszły) psa i kota. Wzięłam je do domu bo było im zimno, a na drugi dzień okazało się że i kotka i sunia urodziły po trzy małe :D I tak patrzyłam na te maleńkie zwierzaczki i się cieszyłam :) A później przyszedł mój mąż i powiedział że moje poprzednie ciapcie ładniej pachniały niż te co noszę teraz o.O I się obudziłam :)

Blondik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane za parę dni test... teoretycznie @ za 3-4 dni ma przyjść i jeśli jej nie będzie to zatestuje ( piątek przed weselem). Jakoś wolę ujrzeć @ niż I kreskę na teście. Tempka niby piękna ale u mnie przy tak wysokiej potrafi przyjść @ więc się nie nastawiam, do tego mam mega wzdęcia, bulgocze mi w brzuchu jak co miesiąc właśnie przed @...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:39

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u nas piękna słoneczna i ciepła niedziela.

Za dwa tygodnie będę leciała do polski, już nie mogę się doczekać.

Blondik wrote:
    kurde, ja też nie trafiłam w Totka :)
    No kurcze ja też nie, jak to się stało? Może dlatego że nawet nie zagralam :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Cześć :)
    Blondik jak samopoczucie? Mam nadzieję że już lepiej :D

Katja kiedy teścik? Coś mi mówi że nie napijesz się na weselu :D

A mi się dzisiaj śniły zwierzaki. Przygarnęłam (a w zasadzie same do mnie przyszły) psa i kota. Wzięłam je do domu bo było im zimno, a na drugi dzień okazało się że i kotka i sunia urodziły po trzy małe :D I tak patrzyłam na te maleńkie zwierzaczki i się cieszyłam :) A później przyszedł mój mąż i powiedział że moje poprzednie ciapcie ładniej pachniały niż te co noszę teraz o.O I się obudziłam :)
    Heh ozdjazdowe macie sny.

Mi ostatnio śnią się zombi itp brrrr, aż się boję ponownie zasnąć

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samopoczucie lepsze, choc nie powiem, że nie mam głupich myśli...
    bedzie padać, migrena rozkręca mi sie na dobre

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik nie daj się migrenie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo głupich myśli, jestem mistrzem w tej dziedzinie.... Tez mnie dopadaja i to często obecnie panikuje bo niedługo wracamy do starań i zastanawiam się czy oby na pewno tego chce, czy chce znów mieć mdłości i złe samopoczucie które zakończy się niefortunnie i pozostanie mi tylko złość i wielka pustka :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    A propo głupich myśli, jestem mistrzem w tej dziedzinie.... Tez mnie dopadaja i to często obecnie panikuje bo niedługo wracamy do starań i zastanawiam się czy oby na pewno tego chce, czy chce znów mieć mdłości i złe samopoczucie które zakończy się niefortunnie i pozostanie mi tylko złość i wielka pustka :/
    Dziewczyny pliiiiissssss walczcie z tymi durnymi myślami. Anastazja wbijaj sobie na siłę do głowy, że chcesz mieć mdłości i złe samopoczucie, i ból po naciętym kroczu, nie przespane noce i rozstępy. Proszę mi się dostrajać do samych pozytywnych rzeczy w waszym życiu :D

Zjch.jpg

Koniara, choco, ara lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laseczki,
    dołączam do grona odjechanych snów. Śniło mi się że zdradzałam męża z jakimś starym kolesiem, później poczułam wyrzuty sumienia i miałam przestać i w tym momencie pojawił się jakiś nowy koleś zabrał mnie do swojego łóżka i się z nim kochałam, i miałam orgazm za orgazmem :$ a później śniło mi się że moja przyjaciółka miała okres (???) i znowu przeskok w inną rzeczywistości i chciałam zrobić test ciążowy ale przypomniałam sobie że już dziś siusiałam i to nie będzie z pierwszego moczu. Hmmmm jeszcze mam mętlik w głowie po tych snach.

Anuśka, nick nieaktualny, momo1009, Asiula86, ara, Summerka lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho:) ze snami Was przebije...dzisiaj mi się śniło ze chcialam pomoc ludziom i wytłumaczyłam im jak się wypełnia druczek jakiś. Ludzie byli tak źli ze jakiś szaleniec mnie zgwałcił" za kare" pól nocy nie przespałam bo tak sie bałam i płakałam:( dawno nie mialam tak zrytego snu..

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale macie zryte sny :) To chyba wysoki progesteron :D

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Ha, sny snami, ja za to przeżyłam koszmar nocny na jawie...
    2 dni temu przestałam brać lek - krem dowedżajnowy, a zaraz po nim przerzuciłam się na lactovaginal globulkach, tak zalecił gin. I pierwszej nocy z tym lactovaginalem obudziły mnie tak gdzieś o drugiej jakieś dziwne skurcze ni to w pochwie ni w macicy. Nie pieczenie, nie swędzenie świadczące np o alergii tylko takie irytujące skurcze promieniujące do nogi. Cała noc nieprzespana, aż sobie tv włączyłam w drugim pokoju żeby nie budzić S. Postanowiłam jednak zaryzykować i tej nocy też wsunęłam lakto tylko płyciej i już nic nie czuje :). Wymyśliliśmy z S, ze może kawałek osłonki mi się tam w środku przykleił i drażnił i organizm chciał się go pozbyć skurczami (S określił jako kaszląca pipka o.O). Nie spotkałyście się nigdy z czymś takim, co?

Zgredzia Kochana gratulejszyns, ja dopiero teraz doczytałam :D LaRa teraz czekamy na Ciebie :)

Muszę przyznać, że ten cykl bezstaraniowy dobrze na mnie działa, zupełnie nie myślę o staraniach, ale to pewnie też przez to, że nie mam czasu na forum, zaczęłam szukać noclegów na wakacje (bo najwyższy czas) i strasznie mnie to wciągnęło :)

Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich :* Testerki, liczę na Was, przełamcie w końcu tą passę :)

Mona, jak tam dzieciaczek?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 14:24

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • choco Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakaś epidemia zrytych snów, przez myśl mi przemkneło że może pełnia, ale nie, bo była jakoś z tydzień temu. Ale się nakreciłam, że może jednak to objaw ciążowy. Bo w tym śnie był też motyw że miałam jakieś plamienie ale nie okres, a wczoraj w śnie miałam identyczny motyw, więc może jednak wysniło mi się zagnieżdżenie... Tym bardziej że ta moja przyjaciółka miała okres wiec takie przeciwieństwo do tego mojego nie-okresu. Ok patrze że ja zryta nie tylko w snach.

Anuśka lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej pogoda cud miód my wstalismy po 8 niadanie pakowanie i w droge mataka cieżarówka za kółkiem :P 74km pyk i juz bylismy w Ikei potem szybkie zakupy obowiązkowe hot dogi Zuza frytaski, kurczaczki i lody :P

i juz odpoczywamy popijam miete :0

Katja aa trzymam kciuki jednak :)

Anuśka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• ara Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny!
    sny macie zryte na maksa, nie żreć tyle na noc! :P
    momo u mnie też brak starań zaowocował totalnym luzem i odmóżdżeniem :D aż mi się spodobał ten stan :P
    gdzie noclegi rezerwujesz? gdzie wybywacie?
    miłej niedzieli, ja się rozprawiłam wreszcie z górą prasowania, zasłużyłam więc na leniwe popołudnie z książką :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dziewczyny pliiiiissssss walczcie z tymi durnymi myślami. Anastazja wbijaj sobie na siłę do głowy, że chcesz mieć mdłości i złe samopoczucie, i ból po naciętym kroczu, nie przespane noce i rozstępy. Proszę mi się dostrajać do samych pozytywnych rzeczy w waszym życiu :D
    Jesli ktoś by mi zagwarantowal ze tym razem się uda to zniosę wszystkie oznaki ciąży z uśmiechem na twarzy, ale znosić to wszystko i stracić maluszka to już inna historia, czasem zastanawiam się czy dam radę przejść przez to kolejny raz :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    Hej ho:) ze snami Was przebije...dzisiaj mi się śniło ze chcialam pomoc ludziom i wytłumaczyłam im jak się wypełnia druczek jakiś. Ludzie byli tak źli ze jakiś szaleniec mnie zgwałcił" za kare" pól nocy nie przespałam bo tak sie bałam i płakałam:( dawno nie mialam tak zrytego snu..
    Straszny sen, ale dlaczego czytając go śmiałam się... Chyba coś ze mną nientak :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 3769 3770 3771 3772 3773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ