X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, chyba się nam pogoda psuje...zaczyna mnie boleć głowa

fasolkujcie kochane, bo zostanę sama na belly

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjuszka ale piękna tempka w tym cyklu'......:-D

• Blondik Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, ja też nie trafiłam w Totka :)
    za to KAtjaa, chyba trafiła w fasolkę :)

Koniara lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Blondik jak samopoczucie? Mam nadzieję że już lepiej :D

Katja kiedy teścik? Coś mi mówi że nie napijesz się na weselu :D

A mi się dzisiaj śniły zwierzaki. Przygarnęłam (a w zasadzie same do mnie przyszły) psa i kota. Wzięłam je do domu bo było im zimno, a na drugi dzień okazało się że i kotka i sunia urodziły po trzy małe :D I tak patrzyłam na te maleńkie zwierzaczki i się cieszyłam :) A później przyszedł mój mąż i powiedział że moje poprzednie ciapcie ładniej pachniały niż te co noszę teraz o.O I się obudziłam :)

Blondik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane za parę dni test... teoretycznie @ za 3-4 dni ma przyjść i jeśli jej nie będzie to zatestuje ( piątek przed weselem). Jakoś wolę ujrzeć @ niż I kreskę na teście. Tempka niby piękna ale u mnie przy tak wysokiej potrafi przyjść @ więc się nie nastawiam, do tego mam mega wzdęcia, bulgocze mi w brzuchu jak co miesiąc właśnie przed @...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:39

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u nas piękna słoneczna i ciepła niedziela.

Za dwa tygodnie będę leciała do polski, już nie mogę się doczekać.

Blondik wrote:
    kurde, ja też nie trafiłam w Totka :)
    No kurcze ja też nie, jak to się stało? Może dlatego że nawet nie zagralam :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Cześć :)
    Blondik jak samopoczucie? Mam nadzieję że już lepiej :D

Katja kiedy teścik? Coś mi mówi że nie napijesz się na weselu :D

A mi się dzisiaj śniły zwierzaki. Przygarnęłam (a w zasadzie same do mnie przyszły) psa i kota. Wzięłam je do domu bo było im zimno, a na drugi dzień okazało się że i kotka i sunia urodziły po trzy małe :D I tak patrzyłam na te maleńkie zwierzaczki i się cieszyłam :) A później przyszedł mój mąż i powiedział że moje poprzednie ciapcie ładniej pachniały niż te co noszę teraz o.O I się obudziłam :)
    Heh ozdjazdowe macie sny.

Mi ostatnio śnią się zombi itp brrrr, aż się boję ponownie zasnąć

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samopoczucie lepsze, choc nie powiem, że nie mam głupich myśli...
    bedzie padać, migrena rozkręca mi sie na dobre

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik nie daj się migrenie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo głupich myśli, jestem mistrzem w tej dziedzinie.... Tez mnie dopadaja i to często obecnie panikuje bo niedługo wracamy do starań i zastanawiam się czy oby na pewno tego chce, czy chce znów mieć mdłości i złe samopoczucie które zakończy się niefortunnie i pozostanie mi tylko złość i wielka pustka :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    A propo głupich myśli, jestem mistrzem w tej dziedzinie.... Tez mnie dopadaja i to często obecnie panikuje bo niedługo wracamy do starań i zastanawiam się czy oby na pewno tego chce, czy chce znów mieć mdłości i złe samopoczucie które zakończy się niefortunnie i pozostanie mi tylko złość i wielka pustka :/
    Dziewczyny pliiiiissssss walczcie z tymi durnymi myślami. Anastazja wbijaj sobie na siłę do głowy, że chcesz mieć mdłości i złe samopoczucie, i ból po naciętym kroczu, nie przespane noce i rozstępy. Proszę mi się dostrajać do samych pozytywnych rzeczy w waszym życiu :D

Zjch.jpg

Koniara, choco, ara lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laseczki,
    dołączam do grona odjechanych snów. Śniło mi się że zdradzałam męża z jakimś starym kolesiem, później poczułam wyrzuty sumienia i miałam przestać i w tym momencie pojawił się jakiś nowy koleś zabrał mnie do swojego łóżka i się z nim kochałam, i miałam orgazm za orgazmem :$ a później śniło mi się że moja przyjaciółka miała okres (???) i znowu przeskok w inną rzeczywistości i chciałam zrobić test ciążowy ale przypomniałam sobie że już dziś siusiałam i to nie będzie z pierwszego moczu. Hmmmm jeszcze mam mętlik w głowie po tych snach.

Anuśka, Katjaa, momo1009, Asiula86, ara, Summerka lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho:) ze snami Was przebije...dzisiaj mi się śniło ze chcialam pomoc ludziom i wytłumaczyłam im jak się wypełnia druczek jakiś. Ludzie byli tak źli ze jakiś szaleniec mnie zgwałcił" za kare" pól nocy nie przespałam bo tak sie bałam i płakałam:( dawno nie mialam tak zrytego snu..

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale macie zryte sny :) To chyba wysoki progesteron :D

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Ha, sny snami, ja za to przeżyłam koszmar nocny na jawie...
    2 dni temu przestałam brać lek - krem dowedżajnowy, a zaraz po nim przerzuciłam się na lactovaginal globulkach, tak zalecił gin. I pierwszej nocy z tym lactovaginalem obudziły mnie tak gdzieś o drugiej jakieś dziwne skurcze ni to w pochwie ni w macicy. Nie pieczenie, nie swędzenie świadczące np o alergii tylko takie irytujące skurcze promieniujące do nogi. Cała noc nieprzespana, aż sobie tv włączyłam w drugim pokoju żeby nie budzić S. Postanowiłam jednak zaryzykować i tej nocy też wsunęłam lakto tylko płyciej i już nic nie czuje :). Wymyśliliśmy z S, ze może kawałek osłonki mi się tam w środku przykleił i drażnił i organizm chciał się go pozbyć skurczami (S określił jako kaszląca pipka o.O). Nie spotkałyście się nigdy z czymś takim, co?

Zgredzia Kochana gratulejszyns, ja dopiero teraz doczytałam :D LaRa teraz czekamy na Ciebie :)

Muszę przyznać, że ten cykl bezstaraniowy dobrze na mnie działa, zupełnie nie myślę o staraniach, ale to pewnie też przez to, że nie mam czasu na forum, zaczęłam szukać noclegów na wakacje (bo najwyższy czas) i strasznie mnie to wciągnęło :)

Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich :* Testerki, liczę na Was, przełamcie w końcu tą passę :)

Mona, jak tam dzieciaczek?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 14:24

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • choco Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakaś epidemia zrytych snów, przez myśl mi przemkneło że może pełnia, ale nie, bo była jakoś z tydzień temu. Ale się nakreciłam, że może jednak to objaw ciążowy. Bo w tym śnie był też motyw że miałam jakieś plamienie ale nie okres, a wczoraj w śnie miałam identyczny motyw, więc może jednak wysniło mi się zagnieżdżenie... Tym bardziej że ta moja przyjaciółka miała okres wiec takie przeciwieństwo do tego mojego nie-okresu. Ok patrze że ja zryta nie tylko w snach.

Anuśka lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej pogoda cud miód my wstalismy po 8 niadanie pakowanie i w droge mataka cieżarówka za kółkiem :P 74km pyk i juz bylismy w Ikei potem szybkie zakupy obowiązkowe hot dogi Zuza frytaski, kurczaczki i lody :P

i juz odpoczywamy popijam miete :0

Katja aa trzymam kciuki jednak :)

Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• ara Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny!
    sny macie zryte na maksa, nie żreć tyle na noc! :P
    momo u mnie też brak starań zaowocował totalnym luzem i odmóżdżeniem :D aż mi się spodobał ten stan :P
    gdzie noclegi rezerwujesz? gdzie wybywacie?
    miłej niedzieli, ja się rozprawiłam wreszcie z górą prasowania, zasłużyłam więc na leniwe popołudnie z książką :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dziewczyny pliiiiissssss walczcie z tymi durnymi myślami. Anastazja wbijaj sobie na siłę do głowy, że chcesz mieć mdłości i złe samopoczucie, i ból po naciętym kroczu, nie przespane noce i rozstępy. Proszę mi się dostrajać do samych pozytywnych rzeczy w waszym życiu :D
    Jesli ktoś by mi zagwarantowal ze tym razem się uda to zniosę wszystkie oznaki ciąży z uśmiechem na twarzy, ale znosić to wszystko i stracić maluszka to już inna historia, czasem zastanawiam się czy dam radę przejść przez to kolejny raz :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    Hej ho:) ze snami Was przebije...dzisiaj mi się śniło ze chcialam pomoc ludziom i wytłumaczyłam im jak się wypełnia druczek jakiś. Ludzie byli tak źli ze jakiś szaleniec mnie zgwałcił" za kare" pól nocy nie przespałam bo tak sie bałam i płakałam:( dawno nie mialam tak zrytego snu..
    Straszny sen, ale dlaczego czytając go śmiałam się... Chyba coś ze mną nientak :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 3769 3770 3771 3772 3773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ