X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Koniara Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powrotem-powiem, sofcie-snijcie :)
    Tylko z ta Duza nie kapuje ;);););)

Anuśka lubi tę wiadomość

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • Koniara Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki zycze- bez snow!:)

Anuśka lubi tę wiadomość

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Straszny sen, ale dlaczego czytając go śmiałam się... Chyba coś ze mną nientak :/
    to dobrze:) śmiech jest potrzebny w zyciu..ciesze się ze cos Cie rozbawiło w moim snie..przynajmniej Ciebie:)
    A co do wina..to towarzyszyłam Ci ja...pol buteleczki pękło;)
    Wino wypilam..męża wykorzystałam..mozna iść spać..dobranoc..:)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane!

Katjaa co tam w Twojej fasoleczki? Ujawnila sie juz?

Milego dnia!

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry śpiochy :)
    Mamy kolejny piękny poniedziałek :)
    U mnie się chyba pogoda psuje... Niby suonko świeci ale jakoś tak nieśmiało.
    Tempka nie chce mi wskoczyć na normalny poziom po owulce i chyba nic mi z tego cyklu nie wyjdzie... No cóż spróbuję w następnym ;) I tak do skutku :)
    Miłego dzionka Wam życzę, nie przepracujcie się za bardzo w tym tygodniu ;D

• Blondik Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, dzis jakoś zimniej na dworze...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    ale macie porąbane sny! tylko seksy i seksy, ja nie wiem ;)
    http://www.pudelek.pl/artykul/78167/ciacho_tygodnia_najseksowniejszy_nauczyciel_matematyki_na_swiecie_duzo_zdjec_s/foto_1#s1

tumblr_nhrcymt0Yi1qjaj7so2_400.gif

Macie tu nauczyciela matematyki, jakbym miała takiego uczyłabym się pilniej ;)

mnie nadal męczy zgaga :(

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema z poniedziałku.

Momo dzięki, że pytasz. Niunia nadal w szpitalu wszystkie badania ok. Była podłączona do holtera, ale źle ją podłączyli i z wyników nici.

Dziewczyny ale macie sny. Mi się dzisiaj śniło, że zgubiłam samochód i to jaki (skąd go miałam nie wiem) BMW X5 :)
    Miłego Członka

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny skoro puszczają mi nerwy, mam zaparcie i męczy mnie zgada, a dodatkowo <3 ze starym w dni płodne, to czy jestem w cionży? pliiiis, powiedzcie bo nie wiem co mam o tym myśleć....
    qrva

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariss ja myślę że jest takie prawdopodobieństwo, zwłaszcza, że męczyła Cię "ZGADA" to jest ewidentny objaw :-)
    Ja na codzień pracuję z nauczycielami i jakbym takiego matematyka miała w którejś szkole to byłabym tam co drugi dzień :-D
    Mona to będą jej jeszcze raz zakładać tego holtera?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 08:22

Summerka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Dziewczyny skoro puszczają mi nerwy, mam zaparcie i męczy mnie zgada, a dodatkowo <3 ze starym w dni płodne, to czy jestem w cionży? pliiiis, powiedzcie bo nie wiem co mam o tym myśleć....
    qrva
    Hihihihi

Edit:
    Wczoraj się dowiedziałam, że maleństwo ma w jajniku 13 mm pęcherzyk. Podobno ma się wchłonąć.
    Sytuacja nie wesoła, ale mi i tak śmiać się chciało, że miesięczna dziewczynka ma pęcherzyk a ja nie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 08:25

• Summerka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellol Lejdis,

Mona, dobrze, ze z mała okej - w sensie badań i na strachu sie skończylo, swoją droga jak to zle podłączyli, szok z tymi lekarzami..

PS Mona, dzięki za odp na majowkach;) tak sie zastanawiałam, bo gdzieś przeczytałam, ze przy ovu mogą być wahania, no 0,2 stopnia, a ja w normalnych pomiarach mam takie rozbieżności...

Marissith, na moje oko jesteś w cionzy i to bliźniaczej;)

marissith, Mona_M lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewuszki :)

Ale mi się spać chce :(

Fasoleczki nie ma ale za to jest obiecany spadeczek na @...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka, takie wahanie to nie wahanie :) Zwłaszcza w pierwszym cyklu po karmieniu.
    A jak sie wczoraj dowiedziałam jak położna potraktowała moją siostrę to mnie szlag trafił. Dziecko pojechało do szpitala przed kąpielą, a że mała ciągle wymiotuje mlekiem to miała to mleko na szyjce itp. a położna z mordą na korytarzu przy wszystkich, że taka a taka przywiozła brudne i śmierdzące dziecko....
    A ta ciapa zamiast się odezwać czy jakoś się bronić to słuchała jak świna grzmotu. No kuźwa dziecko sie dusi a ona ją może miała jeszcze wykąpać i przebrać w świeże ubranka? Dziecko i tak jest milion razy przebierane bo wymiotuje i myte codziennie.
    Ja chyba bym zagryzła ta położną.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona co za pizda.. no po porstu bym jejj klaki złba wyrwala ;/ jak ja spotkacie to ja bym powiedziala jej co ot ym mysle.. i ze nie zyczycie sobie takich uwaag i ze skladacie pisemna skarge do dyrektora szpitala w zwiazku z jej zachowaniem.. nozesz kurwosci ;/

ona od tego jest jak dupa od srania zeby nawet jelsi byb yla zarzygana obsrana zeby sie nia zajac ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Mona co za pizda.. no po porstu bym jejj klaki złba wyrwala ;/ jak ja spotkacie to ja bym powiedziala jej co ot ym mysle.. i ze nie zyczycie sobie takich uwaag i ze skladacie pisemna skarge do dyrektora szpitala w zwiazku z jej zachowaniem.. nozesz kurwosci ;/

ona od tego jest jak dupa od srania zeby nawet jelsi byb yla zarzygana obsrana zeby sie nia zajac ;/
    No ja bym tak zrobiła, ale siostra się boi bo to jej pierwsze dziecko itp. Ja bym skarge napisała na 100 % ale najpierw bym zjechała po całości.

• Summerka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona, jak ja przyjechałam z mała karetka po zakrztuszeniu, to pani ordynator "no bardzo dziwne", "woda?!" Niemożliwe, jakbym dusiła władne dziecko. Potem zadaje pytania, a ja mowię, ze nie wiem dokładnie, bi byłam w szoku - to mnie opieprzyła, ze chyba powinnam zauważyć czy dziecko zsiniala etc., ja mowię, ze chyba nie - a oba chyba?! Chyba?! No i patrzyła na mnie z mega pogarda, jak na małolatę - histeryczkę! Ale ja tez dupa jestem:(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektórzy pracownicy służby zdrowia to bez komentarza...ja, np. Miałam cc, to ciagle przykazał lekarz i gadał, ze to ta, co dziecka nie umie urodzić;( a jak pojechałam do szpitala w ciazy, bo miałam skurcze, to potraktował mnie gorzej niz weterynarz krowę, okraszając to komentarzem w stylu, ze wszystkie w ciazy to panikary i to tylko pęcherz i jestem głupia, ze nie zauważyłam!!

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w nowym tygodniu ;)

u mnie pogoda kompletnie się popsuła leje fuj fuj. A z miłych rzeczy jajnik ruszył i owulacja jednak będzie w tym cyklu z lewego jajnika ;), mężusiowi urlop na ten czas zaordynowałam żeby przypadkiem nie mówił że zbyt zmęczony jest ;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Cały dzień latałam w deszczu i tajfunach jakichś... Aż się bałam z auta wysiadać, a jak wróciłam do domku to wyszło słonko :)
    Katjusza no to trzymamy kciuki za owulejszyn i do dzieła kochana :)
    Nasza służba zdrowia jest tylko dla zdrowych ludzi i niespotykanie spokojnych ;D
    OF mi przestawił owulkę. Już zaczęłam zbierać punkty na toster a tu doopa, wszystkie się skasowały i muszę zbierać od nowa :D

‹‹ 3771 3772 3773 3774 3775 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ