My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Straszny sen, ale dlaczego czytając go śmiałam się... Chyba coś ze mną nientak
A co do wina..to towarzyszyłam Ci ja...pol buteleczki pękło;)
Wino wypilam..męża wykorzystałam..mozna iść spać..dobranoc..Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry śpiochy
Mamy kolejny piękny poniedziałek
U mnie się chyba pogoda psuje... Niby suonko świeci ale jakoś tak nieśmiało.
Tempka nie chce mi wskoczyć na normalny poziom po owulce i chyba nic mi z tego cyklu nie wyjdzie... No cóż spróbuję w następnymI tak do skutku
Miłego dzionka Wam życzę, nie przepracujcie się za bardzo w tym tygodniu -
nick nieaktualnyCześć
ale macie porąbane sny! tylko seksy i seksy, ja nie wiem
http://www.pudelek.pl/artykul/78167/ciacho_tygodnia_najseksowniejszy_nauczyciel_matematyki_na_swiecie_duzo_zdjec_s/foto_1#s1
Macie tu nauczyciela matematyki, jakbym miała takiego uczyłabym się pilniej
mnie nadal męczy zgaga
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiema z poniedziałku.
Momo dzięki, że pytasz. Niunia nadal w szpitalu wszystkie badania ok. Była podłączona do holtera, ale źle ją podłączyli i z wyników nici.
Dziewczyny ale macie sny. Mi się dzisiaj śniło, że zgubiłam samochód i to jaki (skąd go miałam nie wiem) BMW X5
Miłego Członka -
nick nieaktualny
-
Mariss ja myślę że jest takie prawdopodobieństwo, zwłaszcza, że męczyła Cię "ZGADA" to jest ewidentny objaw
Ja na codzień pracuję z nauczycielami i jakbym takiego matematyka miała w którejś szkole to byłabym tam co drugi dzień
Mona to będą jej jeszcze raz zakładać tego holtera?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 08:22
Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Dziewczyny skoro puszczają mi nerwy, mam zaparcie i męczy mnie zgada, a dodatkowo
ze starym w dni płodne, to czy jestem w cionży? pliiiis, powiedzcie bo nie wiem co mam o tym myśleć....
qrva
Edit:
Wczoraj się dowiedziałam, że maleństwo ma w jajniku 13 mm pęcherzyk. Podobno ma się wchłonąć.
Sytuacja nie wesoła, ale mi i tak śmiać się chciało, że miesięczna dziewczynka ma pęcherzyk a ja nieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 08:25
-
Hellol Lejdis,
Mona, dobrze, ze z mała okej - w sensie badań i na strachu sie skończylo, swoją droga jak to zle podłączyli, szok z tymi lekarzami..
PS Mona, dzięki za odp na majowkach;) tak sie zastanawiałam, bo gdzieś przeczytałam, ze przy ovu mogą być wahania, no 0,2 stopnia, a ja w normalnych pomiarach mam takie rozbieżności...
Marissith, na moje oko jesteś w cionzy i to bliźniaczej;)
marissith, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySummerka, takie wahanie to nie wahanie
Zwłaszcza w pierwszym cyklu po karmieniu.
A jak sie wczoraj dowiedziałam jak położna potraktowała moją siostrę to mnie szlag trafił. Dziecko pojechało do szpitala przed kąpielą, a że mała ciągle wymiotuje mlekiem to miała to mleko na szyjce itp. a położna z mordą na korytarzu przy wszystkich, że taka a taka przywiozła brudne i śmierdzące dziecko....
A ta ciapa zamiast się odezwać czy jakoś się bronić to słuchała jak świna grzmotu. No kuźwa dziecko sie dusi a ona ją może miała jeszcze wykąpać i przebrać w świeże ubranka? Dziecko i tak jest milion razy przebierane bo wymiotuje i myte codziennie.
Ja chyba bym zagryzła ta położną. -
Mona co za pizda.. no po porstu bym jejj klaki złba wyrwala ;/ jak ja spotkacie to ja bym powiedziala jej co ot ym mysle.. i ze nie zyczycie sobie takich uwaag i ze skladacie pisemna skarge do dyrektora szpitala w zwiazku z jej zachowaniem.. nozesz kurwosci ;/
ona od tego jest jak dupa od srania zeby nawet jelsi byb yla zarzygana obsrana zeby sie nia zajac ;/ -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mona co za pizda.. no po porstu bym jejj klaki złba wyrwala ;/ jak ja spotkacie to ja bym powiedziala jej co ot ym mysle.. i ze nie zyczycie sobie takich uwaag i ze skladacie pisemna skarge do dyrektora szpitala w zwiazku z jej zachowaniem.. nozesz kurwosci ;/
ona od tego jest jak dupa od srania zeby nawet jelsi byb yla zarzygana obsrana zeby sie nia zajac ;/ -
Mona, jak ja przyjechałam z mała karetka po zakrztuszeniu, to pani ordynator "no bardzo dziwne", "woda?!" Niemożliwe, jakbym dusiła władne dziecko. Potem zadaje pytania, a ja mowię, ze nie wiem dokładnie, bi byłam w szoku - to mnie opieprzyła, ze chyba powinnam zauważyć czy dziecko zsiniala etc., ja mowię, ze chyba nie - a oba chyba?! Chyba?! No i patrzyła na mnie z mega pogarda, jak na małolatę - histeryczkę! Ale ja tez dupa jestem:(
-
Niektórzy pracownicy służby zdrowia to bez komentarza...ja, np. Miałam cc, to ciagle przykazał lekarz i gadał, ze to ta, co dziecka nie umie urodzić;( a jak pojechałam do szpitala w ciazy, bo miałam skurcze, to potraktował mnie gorzej niz weterynarz krowę, okraszając to komentarzem w stylu, ze wszystkie w ciazy to panikary i to tylko pęcherz i jestem głupia, ze nie zauważyłam!!
-
nick nieaktualnyWitam w nowym tygodniu
u mnie pogoda kompletnie się popsuła leje fuj fuj. A z miłych rzeczy jajnik ruszył i owulacja jednak będzie w tym cyklu z lewego jajnika, mężusiowi urlop na ten czas zaordynowałam żeby przypadkiem nie mówił że zbyt zmęczony jest
-
Hej.
Cały dzień latałam w deszczu i tajfunach jakichś... Aż się bałam z auta wysiadać, a jak wróciłam do domku to wyszło słonko
Katjusza no to trzymamy kciuki za owulejszyn i do dzieła kochana
Nasza służba zdrowia jest tylko dla zdrowych ludzi i niespotykanie spokojnych
OF mi przestawił owulkę. Już zaczęłam zbierać punkty na toster a tu doopa, wszystkie się skasowały i muszę zbierać od nowa