SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Koniara Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powrotem-powiem, sofcie-snijcie :)
    Tylko z ta Duza nie kapuje ;);););)

Anuśka lubi tę wiadomość

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • Koniara Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki zycze- bez snow!:)

Anuśka lubi tę wiadomość

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Straszny sen, ale dlaczego czytając go śmiałam się... Chyba coś ze mną nientak :/
    to dobrze:) śmiech jest potrzebny w zyciu..ciesze się ze cos Cie rozbawiło w moim snie..przynajmniej Ciebie:)
    A co do wina..to towarzyszyłam Ci ja...pol buteleczki pękło;)
    Wino wypilam..męża wykorzystałam..mozna iść spać..dobranoc..:)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane!

Katjaa co tam w Twojej fasoleczki? Ujawnila sie juz?

Milego dnia!

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry śpiochy :)
    Mamy kolejny piękny poniedziałek :)
    U mnie się chyba pogoda psuje... Niby suonko świeci ale jakoś tak nieśmiało.
    Tempka nie chce mi wskoczyć na normalny poziom po owulce i chyba nic mi z tego cyklu nie wyjdzie... No cóż spróbuję w następnym ;) I tak do skutku :)
    Miłego dzionka Wam życzę, nie przepracujcie się za bardzo w tym tygodniu ;D

• Blondik Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, dzis jakoś zimniej na dworze...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    ale macie porąbane sny! tylko seksy i seksy, ja nie wiem ;)
    http://www.pudelek.pl/artykul/78167/ciacho_tygodnia_najseksowniejszy_nauczyciel_matematyki_na_swiecie_duzo_zdjec_s/foto_1#s1

tumblr_nhrcymt0Yi1qjaj7so2_400.gif

Macie tu nauczyciela matematyki, jakbym miała takiego uczyłabym się pilniej ;)

mnie nadal męczy zgaga :(

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siema z poniedziałku.

Momo dzięki, że pytasz. Niunia nadal w szpitalu wszystkie badania ok. Była podłączona do holtera, ale źle ją podłączyli i z wyników nici.

Dziewczyny ale macie sny. Mi się dzisiaj śniło, że zgubiłam samochód i to jaki (skąd go miałam nie wiem) BMW X5 :)
    Miłego Członka

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny skoro puszczają mi nerwy, mam zaparcie i męczy mnie zgada, a dodatkowo <3 ze starym w dni płodne, to czy jestem w cionży? pliiiis, powiedzcie bo nie wiem co mam o tym myśleć....
    qrva

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariss ja myślę że jest takie prawdopodobieństwo, zwłaszcza, że męczyła Cię "ZGADA" to jest ewidentny objaw :-)
    Ja na codzień pracuję z nauczycielami i jakbym takiego matematyka miała w którejś szkole to byłabym tam co drugi dzień :-D
    Mona to będą jej jeszcze raz zakładać tego holtera?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 08:22

Summerka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Dziewczyny skoro puszczają mi nerwy, mam zaparcie i męczy mnie zgada, a dodatkowo <3 ze starym w dni płodne, to czy jestem w cionży? pliiiis, powiedzcie bo nie wiem co mam o tym myśleć....
    qrva
    Hihihihi

Edit:
    Wczoraj się dowiedziałam, że maleństwo ma w jajniku 13 mm pęcherzyk. Podobno ma się wchłonąć.
    Sytuacja nie wesoła, ale mi i tak śmiać się chciało, że miesięczna dziewczynka ma pęcherzyk a ja nie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 08:25

• Summerka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellol Lejdis,

Mona, dobrze, ze z mała okej - w sensie badań i na strachu sie skończylo, swoją droga jak to zle podłączyli, szok z tymi lekarzami..

PS Mona, dzięki za odp na majowkach;) tak sie zastanawiałam, bo gdzieś przeczytałam, ze przy ovu mogą być wahania, no 0,2 stopnia, a ja w normalnych pomiarach mam takie rozbieżności...

Marissith, na moje oko jesteś w cionzy i to bliźniaczej;)

marissith, Mona_M lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewuszki :)

Ale mi się spać chce :(

Fasoleczki nie ma ale za to jest obiecany spadeczek na @...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka, takie wahanie to nie wahanie :) Zwłaszcza w pierwszym cyklu po karmieniu.
    A jak sie wczoraj dowiedziałam jak położna potraktowała moją siostrę to mnie szlag trafił. Dziecko pojechało do szpitala przed kąpielą, a że mała ciągle wymiotuje mlekiem to miała to mleko na szyjce itp. a położna z mordą na korytarzu przy wszystkich, że taka a taka przywiozła brudne i śmierdzące dziecko....
    A ta ciapa zamiast się odezwać czy jakoś się bronić to słuchała jak świna grzmotu. No kuźwa dziecko sie dusi a ona ją może miała jeszcze wykąpać i przebrać w świeże ubranka? Dziecko i tak jest milion razy przebierane bo wymiotuje i myte codziennie.
    Ja chyba bym zagryzła ta położną.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona co za pizda.. no po porstu bym jejj klaki złba wyrwala ;/ jak ja spotkacie to ja bym powiedziala jej co ot ym mysle.. i ze nie zyczycie sobie takich uwaag i ze skladacie pisemna skarge do dyrektora szpitala w zwiazku z jej zachowaniem.. nozesz kurwosci ;/

ona od tego jest jak dupa od srania zeby nawet jelsi byb yla zarzygana obsrana zeby sie nia zajac ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Mona co za pizda.. no po porstu bym jejj klaki złba wyrwala ;/ jak ja spotkacie to ja bym powiedziala jej co ot ym mysle.. i ze nie zyczycie sobie takich uwaag i ze skladacie pisemna skarge do dyrektora szpitala w zwiazku z jej zachowaniem.. nozesz kurwosci ;/

ona od tego jest jak dupa od srania zeby nawet jelsi byb yla zarzygana obsrana zeby sie nia zajac ;/
    No ja bym tak zrobiła, ale siostra się boi bo to jej pierwsze dziecko itp. Ja bym skarge napisała na 100 % ale najpierw bym zjechała po całości.

• Summerka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona, jak ja przyjechałam z mała karetka po zakrztuszeniu, to pani ordynator "no bardzo dziwne", "woda?!" Niemożliwe, jakbym dusiła władne dziecko. Potem zadaje pytania, a ja mowię, ze nie wiem dokładnie, bi byłam w szoku - to mnie opieprzyła, ze chyba powinnam zauważyć czy dziecko zsiniala etc., ja mowię, ze chyba nie - a oba chyba?! Chyba?! No i patrzyła na mnie z mega pogarda, jak na małolatę - histeryczkę! Ale ja tez dupa jestem:(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektórzy pracownicy służby zdrowia to bez komentarza...ja, np. Miałam cc, to ciagle przykazał lekarz i gadał, ze to ta, co dziecka nie umie urodzić;( a jak pojechałam do szpitala w ciazy, bo miałam skurcze, to potraktował mnie gorzej niz weterynarz krowę, okraszając to komentarzem w stylu, ze wszystkie w ciazy to panikary i to tylko pęcherz i jestem głupia, ze nie zauważyłam!!

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w nowym tygodniu ;)

u mnie pogoda kompletnie się popsuła leje fuj fuj. A z miłych rzeczy jajnik ruszył i owulacja jednak będzie w tym cyklu z lewego jajnika ;), mężusiowi urlop na ten czas zaordynowałam żeby przypadkiem nie mówił że zbyt zmęczony jest ;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Cały dzień latałam w deszczu i tajfunach jakichś... Aż się bałam z auta wysiadać, a jak wróciłam do domku to wyszło słonko :)
    Katjusza no to trzymamy kciuki za owulejszyn i do dzieła kochana :)
    Nasza służba zdrowia jest tylko dla zdrowych ludzi i niespotykanie spokojnych ;D
    OF mi przestawił owulkę. Już zaczęłam zbierać punkty na toster a tu doopa, wszystkie się skasowały i muszę zbierać od nowa :D

‹‹ 3771 3772 3773 3774 3775 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ