My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki.
Niesmutajcie sie, wiem, ze to trudne, bo ostatnio i ja mam gorsze dni. Okazalo sie, ze jest duze prawdopodobienstwo, ze moj synek bedzie mial zespol dawna.
Dzis dostalam skierowanie na aminopunkcje i diagnoze do szpitala. Jutro jade dowiedziec sie co i jak.
Z dobrych wiesci upolowalam w Ikei pelargonie za 1 zl..niestety 10 ost. Sztuk, moze jutro tez bedzie dostawa
-
cześć dziewczyny!
właśnie Asiula, parę dni temu też się zastanawiałam co ze smartą... mam nadzieję, że nas podczytuje i się odezwie
ps. powodzenia w dalszej hodowli jaj matko kwokooby in vitro okazało się zbędne
Anastazja rety współczuję z pracąnamęczysz się bidulo
Ania mi ostatnio wyszły pozytywne przeciwciała przeciwjądrowe, muszę kurde diagnostykę pogłębić, ciekawe co za dziadostwo mi się przypałętało
Misi@ dużo wiary Ci życzę w to, że to co będzie, będzie dobre! Jeśli jesteś wierząca, polecam Ci nowennę pompejańską, ona działa Wielkie rzeczyprzytulam :*
ja czekam na @ jak nigdy hehe, potem mam nadzieję rozpoczynamy przygodę z naprotechnologią
Misi@, Asiula86, marissith, Blondik lubią tę wiadomość
-
Misia, wszystkie mocno trzymamy kciuki, żeby synek urodził się zdrowy! :*
Misi@ lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Misi@, tulam, ale wiem, ze bedzie dobrze, u synka mojej koleżanki tez było takue podejrzenie, a skończyło sie dobrze.
Ara dobrze gada, jesli jesteś wierząca to tez polecam Ci te nowenne, modliłam sie nia cała ciąże z uwagi na rozne sytuacje i mała jest zdrowa, teraz tez ja odmawiam.Misi@, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOd jutra odmawiam wiec nowenne
Dziekuje dziewczynki. Wiecie mam wrazenie, ze jak sie smutam to maly zaczyna sie wiercic, pewnie chce mnie pocieszyc, ze bedzie dobrze. Obym tylko niestracila tej ciazy.
Edit
Witaj TahliaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 22:28
ara, Summerka, Blondik, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Misi@ trzymam mocno kciuki moja znajoma ostatnio byla na mamnio.. najpierw NT wyszlo cos kolo 4,1 pappa tez nie koniecznie no i na usg stwierdizli ze wyglada jakby ZD adodatkowo ze moz emiec ciezaka wade serducha .. po amniopunkcji Kariotyp prawidlowy
mam nadzieje ze i u Was bedzie tak samo choc moge sie domyslec jaki to stres
siostra tez toprzechodzila.. na szczescie trafila do dobrego genetyka w Szczecinie i on od razu na USG jej powiedzial ze wyklucza ZDMisi@, ara, Koniara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Misi@ trzymam mocno kciuki moja znajoma ostatnio byla na mamnio.. najpierw NT wyszlo cos kolo 4,1 pappa tez nie koniecznie no i na usg stwierdizli ze wyglada jakby ZD adodatkowo ze moz emiec ciezaka wade serducha .. po amniopunkcji Kariotyp prawidlowy
mam nadzieje ze i u Was bedzie tak samo choc moge sie domyslec jaki to stres
siostra tez toprzechodzila.. na szczescie trafila do dobrego genetyka w Szczecinie i on od razu na USG jej powiedzial ze wyklucza ZD -
nick nieaktualny
-
witam, Misi@ wierzę, że bedzie dobrze! ja tez się boje testu Pappa, co tam wyjdzie, bo jak usg wychodzi dobre, ten Pappa i tak często miesza...
czytałam o tych wynikach na necie i mam wrażenie, że nas koncerny medyczne po prostu nakręcaja tymi wynikami do dalszej diagnostyki (wydawania kasy). skoro usg wychodzi dobre, nie ma widocznych markerów ZD w tym najlepszym do diagnozowania okresie, czemu te wyniki wprowadzają potem taki zamęt. bez sensu.
ja dzisiaj mam wizytędam znać wieczorkiem czy dzidzia coś urosła
Misi@, Koniara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewuszki
Misi@ trzymam kciuki by jednak synuś był zdrowy.
Blondik trzymam kciuki!
Anuska ten mój skok to coś normalnego... co cykl mam taki przed @... czuję france pełnym brzuchem ze już tam jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 08:46
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny