My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Jesli ktoś by mi zagwarantowal ze tym razem się uda to zniosę wszystkie oznaki ciąży z uśmiechem na twarzy, ale znosić to wszystko i stracić maluszka to już inna historia, czasem zastanawiam się czy dam radę przejść przez to kolejny raz
A ja i tak mocno trzymam za Ciebie kciuki
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No niestety dzisiaj nawet banki nie dają stu procentowej gwarancji, ale odpowiednie myślenie i pozytywne nastawienie zwiększa szanse na powodzenie
A ja i tak mocno trzymam za Ciebie kciuki
A niedziela zawsze kończy się za wcześnie
Dobrze ze chociaż pogoda była piękna, polezakowalam na podwórku i od razu mam więcej energii do działania, mimo że brzuch boli @-wo juz od tygodnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry wieczór...
Jak już tak o snach to mi się dziś śniło ze mój były mąż dorzucił mi do herbaty tabletki po których byłam świadoma ale nie mogłam się ruszać, po czym położył mnie na łóżku i calowal jakby tego było mało uderzał swoim pytongiem o moja twarz... tragedia wstałam spocona i wystraszona... -
hej kochane
ja oczywiscie tone w papierach .. ale mysle ze juz jutro odetchne i bede mogla ciesyzc sie ladna pogoda -
nick nieaktualny
-
Anuska tez wlasnie tak sobie myslalam...bylabym na l4 spedzala dnie z moja diabelska 3-latka. Kwiatkami bym sie tez zajela...marzenia mamy podobne.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja nie... Mi się śni mąż wąchający moje ciapcie
Jestem jakimś ewenementem
Zrobiłam sobie test osobowości (bo nadal nie wiem kim chcę być jak dorosnę) i wyszło mi że jestem introwertykiem. Co ciekawe pracuję w bardzo ekstrawertycznym zawodzie (przedstawiciel) i już wiem czemu mnie to tak męczy...
Ehhh... Taak mi się właśnie przypomniało jak Koniara z tym Freudem wyskoczyłaśKoniara lubi tę wiadomość
-
Cześć skarby, ja "leniuchuje" u rodziców z dzieciakami..
Aby macie naprawdę udane.. Zanim Choco napisala o tym seksie tez tak pomyślałam.. Powrotem Wam.. Sofcie do woli, bo przy takim zmęczeniu jakie jest gdy się dziecko urodzi to nic się nie śni.. Duża nie ma czasu na "pierdoly" (jak to moja babcia mawiala) i tylko się regeneruje..
Katja, mam nadzieje ze się mylisz i jutro się zdziwisz..
Mari nosz. Lepszego samopoczucia życzę
Summerka Lubie gdy masx w awatarze żabe. Kojarzę ja z Tobą
Anuśka, marissith, Blondik lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Cześć skarby, ja "leniuchuje" u rodziców z dzieciakami..
Aby macie naprawdę udane.. Zanim Choco napisala o tym seksie tez tak pomyślałam.. Powrotem Wam.. Sofcie do woli, bo przy takim zmęczeniu jakie jest gdy się dziecko urodzi to nic się nie śni.. Duża nie ma czasu na "pierdoly" (jak to moja babcia mawiala) i tylko się regeneruje..
Trzy razy czytałam i do tej pory nie wiem co napisałaśAle urechotałam się mocno
Koniara, Blondik lubią tę wiadomość