My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Dziewczyny! Jak się uda, zacznę wierzyć w cuda
A tak w ogóle to się mega wyspałam - 9h to dla mnie naprawdę sporoAnuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyDzień dobry
Chciałam Wam życzyć miłego dnia, tygodnia, miesiąca może roku albo i całego życia.
Dziś uświadomiłam sobie, że to chyba koniec. Często byłam taką zazdrosnica a on i tak wracał mówiąc jak bardzo mimo wszystko mnie kocha. Dziś dotarło do mnie ze on już mi nie wybaczy, jest tak bardzo tym zmęczony że woli żyć beze mnie mimo że mnie kocha. Od rana nie mam siły nawet wstać z łóżka tylko ciągle płacze. Ale za błędy i głupotę trzeba ponieść karę... Będzie mi Was brakowało ale już nic mi się nie chce w życiu. Mam córkę która muszę się zająć a teraz 2 tygodnie przed komunia zostało wszystko na mojej głowie.
Masakra jak własną glupota i utrata nie tylko partnera ale przyjaciela i opoki cholernie boli
Może mi kiedyś wybaczy...
Życzę Wam dużo Fasolek, spokojnych rozwiązań i wogole wszystkiego dobrego i dziękuję za te 13 cykli z Wami -
Dobry
Ja wczoraj miałam świetnych gości. Przyjechała chrześnica mojego Krzyśka ze swoim narzeczonym i tak się zagadaliśmy że poszłam spać o 2 dopieroOna zawsze miała pecha do facetów a teraz trafiła na świetnego człowieka i mocno im kibicuję. Chyba czas odkładać na jakieś wesele
Piłyśmy jakieś bezalkoholowe Karmi i dzisiaj jestem wzdęta jak balonikMam nadzieję że to jednak nie od napoju tylko od wysokiego progesteronu.
Koniara pozdrów koniki ode mnie
Asiula godzina zero coraz bliżej więc trzymam kciuki coraz mocniej.
Miłej niedzieli życzę
Katja ja myślę że się wszystko ułoży i za to trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 10:23
Asiula86, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Katja, mam nadzieję, że Ty się z nami nie żegnasz...
Anuśka, to super wizyta! Jak ja bym poszła na jakieś wesele! Tylko musiałabym ja prowadzić, żeby mój mógł się choć odrobinę napić. Bez alkoholu jest tak sztywny, że siedziałabym tylko za stołem
Tak, godzina zero się zbliża - aż się boję, jak będę w nocy spałaA o północy musiałam sobie 2 zastrzyki wstrzyknąć i uważałam, żeby nie zasnąć, bo ja już zazwyczaj o tej godzinie jestem już w łóżeczku
Anuśka lubi tę wiadomość
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
Asiula bedzie ok!
Katja masz corke i dla niej wez sie w garsc dziecko wszystko widzi i tez cierpi....
jak macie byc razem to bedziecie, moze przerwa wam OBOJGU dobrze zrobi.Asiula86, Blondik lubią tę wiadomość
-
Asiula86 wrote:Katja, mam nadzieję, że Ty się z nami nie żegnasz...
Anuśka, to super wizyta! Jak ja bym poszła na jakieś wesele! Tylko musiałabym ja prowadzić, żeby mój mógł się choć odrobinę napić. Bez alkoholu jest tak sztywny, że siedziałabym tylko za stołem
Tak, godzina zero się zbliża - aż się boję, jak będę w nocy spałaA o północy musiałam sobie 2 zastrzyki wstrzyknąć i uważałam, żeby nie zasnąć, bo ja już zazwyczaj o tej godzinie jestem już w łóżeczku
O której jutro idziesz? -
Anuśka wrote:O której jutro idziesz?
Małżonek na 09:30, a ja na 12:00. Ale w praktyce obydwoje idziemy na jedno i drugieAnuśka, Koniara lubią tę wiadomość
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
Hej kochane my od rana w sklepach
ogladalismy wanny, meble do ogrody a raczej namiocik i bujak..
marzylismy sobei jak urzadzimy ogrd
ja kupilam osbie suszarke z dyfuzorem
Katja mam nadzieje ze wszytsko sie ulozy .. i z ebedziesz do nas pisala co jakis czs .Anuśka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Katjaa tulam mocno
Asiula, Anuska, summerka no dziewczyny dajcie czadu z fasolkami i reszta dziewczyn tez...ktos musi pracowac na nasze emerytury
Ja w lozeczku zmoglo mnie...grypa na calego...
Mam prawdopodobnie glupie pytanie dla dziewczyn juz posiadajace dzieci?
Czy spanie na brzuchu moze zaszkodzic dzidzi? Na pewno synek nie lubi jak spie na plecach bo kopie, ale na brzuchu jak leze to nie czuje ruchu, chyba go nie zgniote ? Mamuski jak spalyscie? W ciazy?
Mam dylematAsiula86, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Misia ja do ok 22tyg czasami mogłam leżeć na brzuchu ale później lekarz mi powiedział że lepiej na boku bo mogę przygniatać dzidziolka
A z fasolkami to staramy się jak tylko możemy
Ania ja też uwielbiam planować meblować itpWłaśnie się wybieramy z małżem do Obi bo już czas zakupić listwy przypodłogowe do domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 16:31
Misi@, Nieukowa, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Misi@, ja oczywiscie mialam schize na tym punkcie i spalam tylko na lewym boku, bo na prawym tez niewskazane, bo przebiega tamtedy zyla i tez mniej krwi doplywa, a jak w nocy obudzilam sie na brzuchu lub plecach, to byla mega panika, wiec ja bym na brzuchy nie spala. A myslalas o tum rogalu do spania? Super sprawa;)
My z Anuska zaciazamy, Anuska to juz ma grocha, a ja tez w tym cyklu, Asia po inseminacji zaraz ze mna w styczniu rodzi, a w lutym Ania;) ot i rozdzielilam po dzieciaczku, bo dzis bocian lecial nad moim domem;)Misi@, Nieukowa, Asiula86, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummerka super plan
zaciazajcie...mam nadzieje, ze szybko sie Wam uda ... Caly czas Wam do cuje bo wszystkie bedziecie wspanialymi rodzicami
Aniu a Wy w maju macie inseminacje?
Wiedzialam, ze nie powinnam spac na brzuchu, ale wlasnie samo sie tak uklada tak samo z prawym boczkiemmusze sie bardziej pilnowac
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Summerka super plan
zaciazajcie...mam nadzieje, ze szybko sie Wam uda ... Caly czas Wam do cuje bo wszystkie bedziecie wspanialymi rodzicami
Aniu a Wy w maju macie inseminacje?
Wiedzialam, ze nie powinnam spac na brzuchu, ale wlasnie samo sie tak uklada tak samo z prawym boczkiemmusze sie bardziej pilnowac
Moj maz sie smial, jak panikowalam, ze musi mnie przywiazywac skoro sie tak boje,hihi. Misi@, ale nie martw sie, Ty dopiero teraz powinnas zaczac sie pilniwac, bo to dopiero 20. Tydz., wiec malemu nic na chwile obecna nie grozi;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 16:45
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też zaglądam zawsze do was na wdechu z emocji, że zobaczę II krechy
Kciuki trzymam i nie przestanę
Katja co rusz się kłóciliście i godziliście... może faktycznie odpocznij chwilę i potem się wam znowu ułoży? Weź to na chłodno, bo nadmiar emocji jeszcze nikomu nie pomógł w takiej sytuacji ;(
MIsia mi się długo zdarzało spać na brzuchu z jedną nogą zgiętą. Nie wiem czy potrafisz to sobie zwizualizować, chodziło o to żeby nie opierać się na brzuchu tylko na kolanieByło wygodne i raczej nie zaszkodzi. Coś jak na tej grafice, z prawej:
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/31018/pozycja_snu_infografika.jpeg
Generalnie wydaje mi się, że jeżeli tobie nie jest niewygodnie, to na maluszka nie wpłynie - on jest chroniony rpzez wody płodowe. Szybciej ty poczujesz dyskomfort w macicy niż on
Swoją drogą przeczytajcie opisJak lubicie spać na brzuchu to częściej śnią się wam ufo, sex i utonięcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 18:38