My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Katja, jak tam Komunia się udała?
Na szczęście moja siostra uratowała imprezę, zaprosiła gości z mojej strony i dalsza impreza była u niej w domu do późnej nocy.
Ale najważniejsze ze moja Julia wyglądała piękniejak przyjmowała Jezusa do swojego życia płakałam całą uroczystość, ludzie patrzyli jak na wariatke ale łzy szczęścia i radości były silniejsze
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki
Konwalijko niestety procedury sa denne wczesniej procedura adopcyjna w przypadku niemowalkow byla krotsza,i czesto prosto ze spzitala trafialy do rodzin.. i wtym czasie trwala sprawa , teraz czy tak czy siak dziecko trafia na okolo pol roku do Domu dziecka ..
Katja wiesz co.. co za ludzie szczerze mowiac chyba bym wyprosila ich .. ;/
Ara - bradzo dobrze ze tak podchodzisz do tego
choc mi chdzilo o cos innego ze wg mnie wiara nie powinna byc wykorzystywana medialnie dopodzalu typu naprotechnologia dla wierzacych bo przeciez moze sie myle to mnie popraw ale z napro moga korzystac ludzie nie wierzacy ?? badz nie praktykujacy ??
Ja sama podczytuje watek naprotechnologia.. bo nie widze w niej nic zlego ..wrecz to pochwalam.. ale meczy mnie szum medialny wokol tego podzialu na napro i inne metody wspomagania.. bo tak byc nie powinno..
wiara wg mnie powinna juz byc w nas samych .. dwa lekarze w klinikach tez nie sa zli.. nas dr sie zapytal.. na pierwszej wizycie czy akceptujemy in vitro, czy jest to zgodne z naszym sumieniem.. bo nie wie jakie rozwiazania nam zaproponowac.. i wg mnie bylo to fair.. powiedzialam zebynam przedstawil wszytskie mnozliwosci .. i przedstawil poczawszy od zadbania o zdrowie Michala, przez dawce, adopcje, i na koncu in vitro ..
ja tez wierze..ale po czesci jestem zla.. na to ze nie mozemy miec wspolnmie dziecka..dziekuje Bogu ze mam kochjajacego meza, ktory mnie wspiera i przy ktorym zawsze bede nawet jak bedzie juz podupadal na zdrowiu, za to ze mamy w sobie milosc ktora probujemy dawac sobie wzajmnie innym i poki co zwierzakom.. za to ze mam wspanialych rodzicow ze mialam super dziecinstwo.. ale nie umiem mu podziekowac za to ze skreslil nas na strarcie jako rodzicow biologicznych i nie dal nam mozliwosci nanaturalne poczecie dziecka..
na tym zakoncze ..bo nie jest to miesjce ani czas.. szczegolnie ze ile ludzi tyle przypadkow .. i nikt nigdy nie odnajdzie sie w danej sytuacji ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 08:41
-
nick nieaktualny
-
Izoleccc wrote:Asiula- dzięki ci o dobra kobieto. Ale nie zdziw się, jak za kilka dni zgłoszę się po nią z powrotem
Asiula86, Katjaa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Katjaa - oniemiałam, aż nie widm jak sie odnieść...buraki??
Aniu, zgadzam sie w 100% - mądra z Ciebie babka;)
Kroko, jeszcze pare miesiecy i odetchniesz;)
A w ogóle hellol! Ja dziś podły nastrój - czekam na te wyniki, cała noc z głowy;(
Anuska ❤️Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
aaa wiecie co w sobote jedziemy do schroniska .. niby po pieska dla wujka..ale .. moze jak bedzie jakis kicius..
to sprezentujemy Kami rodzenstwo
-
dziękuję za miłe powitanie,
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/nowenna-straczek,1796,123.html
dla chętnych link do streszczonej "mojej historii" abyśmy się lepiej poznały:)
śpiący dziś dzień...Ania_84 lubi tę wiadomość
Bóg ma tylko 3 odpowiedzi na nasze modlitwy:
1. Tak.
2. Jeszcze nie.
3. Mam dla Ciebie coś lepszego na myśli... -
Madlena wrote:dziękuję za miłe powitanie,
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/nowenna-straczek,1796,123.html
dla chętnych link do streszczonej "mojej historii" abyśmy się lepiej poznały:)
śpiący dziś dzień...wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 09:01
-
Mona, trzymamy kciuki!!!
Izolec, ja nie chcę nic mówić, ale naprawdę wysoce prawdopodobne, że po @ się zgłosisz za kilka miesięcy dopiero
A ja oczywiście dalej zasmarkana, ale będę się jakoś ukrywać - na szczęście spotkanie mam dość krótkie i liczę na to, że "niedyspozycja" nie zostanie zauważonaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 09:06
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
momo1009 wrote:Cześć dziewczynki
U mnie dziś zapierdziel, nie mogę podczytywać ale wpadłam życzyć miłego dzionka-członka
Bo dzisiaj środaKatjaa, momo1009 lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Aniu oczywiście, że napro nie jest zarezerwowane tylko dla wierzących
w tym wykorzystywaniu medialnym chyba bardziej chodzi o to, żeby pokazać od strony kościoła, że istnieje alternatywa dla invitro i ja osobiście się nie dziwię, że ten podział istnieje
na fajnego lekarza trafiliście, że w ogóle zapytał co jest zgodne z Waszym sumieniem
summerka tyle o sobie wiemy ile nas sprawdzono
izolec ale szybujesz z tym wykresem
Katja co za hołota, masakra
Asiula powodzenia na spotkaniu, zobaczą, że nie domagasz to może Cię męczyć nie będą
Madlena witaj
miłego dzionka!Katjaa, Ania_84, Madlena, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
tak nie lubię tych dni, kiedy coś może już być ale wcale nie musi, ta niepewność, odczytywanie sygnałów organizmu tak jakbym tego chciała, a co jeśli tak..a co jeśli nie..nadzieja,nadzieja, nadzieja...Bóg ma tylko 3 odpowiedzi na nasze modlitwy:
1. Tak.
2. Jeszcze nie.
3. Mam dla Ciebie coś lepszego na myśli...