My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Izolec najważniejsze że jest plan. Bardzo się cieszę że konkretny lekarz. Tacy są najlepsi
Trzymam kciuki żeby nie trzeba było zbyt długo czekać na na wynik czyli II
Nieukowa te kampanie społeczne to tak mnie rozśmieszyły że aż czkawki dostałamBeznadzieja totalna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 20:03
-
nick nieaktualnyMari- AMH miałam 0,86 a w USG dzisiaj było widać na jednym jajniku tylko 3 a na drugim 4 pęcherzyki więc szału nie ma. Ale jak to stwierdził lekarz nam tak na prawdę potrzebny tylko jeden porządny
Aaaa właśnie miałam pytać dziewczyny doświadczone
Bo mam zrobić immunologię i to chcę zrobić w Diagnostyce- bo pewnie będzie taniej niż w klinice. A czy kariotypy też tak można zrobić czy to robią tylko w klinikach??Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 20:33
-
hej kochane
ja wreszcie sobie siadlam na tylku opycham sie arbuzem
MOna umylam tym krasherm az jedno oknowiecej mi sie nie chcialo
Izus trzymam kicuki za dobre leczeie i efekty
Malenq ja co rusz obserwuje ci na Fb
generalnie dol mnie dopadl bo z tych moich 12 tys zarobku sie chyba sporo skurczy bo podobno mniej bedzie roboty i juz zapowiedzieli ze cena sie zmieni.. no ale jutromaja dostac protokol..wiec sie okaze .. a juz sobie poplanowalam ze nie musilabym brac od tesciowej na proby ..jak cos to ze piec b sie kupilo ..no i dupa
-
Aniu, głowa do góry, będzie dobrze!
Nieukowa, uwielbiam Cię :*
Dwa dni miałam kiepskie, ale teraz spinam poślady i jedziemy z tym koksem! Będzie dobrze, musi być!
Izolec, macie plan i to jest ważne!
Anuśka, Maroko to marzenie ojca, mojej mamie już się nie chce lecieć, czyli będzie dobry odpoczynek
Summerka, masz rację, nie ma co mieć litości do pracy, oni nad nami się nie litują!Anuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Dzień dobry śpiochy
No nie licząc Asiuli bo już pewnie mknie z lotniska rozpoczynać swój wielki dzień
Ofcourse trzymam kciuki ręcyma i nogyma
U nas dzisiaj piękna pogoda aż miło wyjechać z domu... Zaplanowałam sobie samych sympatycznych klientów z okazji piątku więc to będzie dobry dzieńNa koniec planuję znaleźć jakiś domek nad pobliskim jeziorkiem, bo Zuza chce łapać ryby i planujemy na przyszły weekend śmignąć nad wodę i trochę się porelaksować
Miłego członka babeczkiMona_M, Nieukowa, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiula kciuki zaciśnięte!!!
U mnie też piękna pogoda, no i piątuniopo pracy idziemy nad jezioro popływać na rowerach wodnych z psiem
Izoleccc dopiero doczytałam, faktycznie amh bez szału ale tragedii jeszcze nie ma, i tak jak lekarz mówił, wystarczy jeden pęcherzyk ale porządny. Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 07:48
Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hellol Lejdis, ja wróciłam z badan, upuścili mi 4 fiołki krwi, jutro jedziemy na rajd;) taki samochodowy, gdzie rozwiązuje sie zagadki, wykonuje zadania, szuka punktów z mapa - super sprawa, zobaczymy czy Zuzi wytrzyma;)
Nieukowa, Lady Maruda, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
hejka my jutro wybieramy sie w bieszczady na 3 dni z Nikusiem - mnie tez cos brzuch boli pewnie @ sie zbliza choc od porodu jeszcze jej nie mialam ale juz coraz mniej karmie cycorem bo musze malego uczyc jesc cos innego
to ktora robi sikanca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 10:28
-
nick nieaktualnyu nas chyba nikt nie sika....
Maruda chyba najwcześniej w poniedziałek o ile się nie mylę.
Edit:
No i już gadam sama ze sobą
Moja @ wygląda jakby dobiegała końca. A dzisiaj 3 dzień. Jakaś taka dziwna jest. Zupełnie inna niż pozostałe do tej pory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 11:54
-
nick nieaktualnyJej Summerka zazdroszcze Ci, jak ja lubie takie rajdy
Chyba że mnie duże dziecko
Asiula, a Twoim rodzicom też zazdroszcze. Maroko, a zwłaszcza Marakesz jest piękny! I to jedzenie uliczne!!!! Mmmm już mi ślina ciekniePowiedz rodzicom, że mogą tam kupić prawdziwy olejek arganowy. Nie takie byłe co pełne chemii co u nas w sklepach sprzedają. Olejek jest super na włosy i na skórę. Zapobiega starzeniu i działa jak eliksir młodości.
Tak, ja będę testować niedługo. W sumie @ powinna przyjść dzisiaj/jutro/pojutrze ale sama nie wiem. Nie mam żadnego bólu na @. (*)(*) już opuchniete nie są i nie bolą więc nie nastawiam się, no ale zawsze mnie boli brzuch już naa kilka dni przed @.
Aha, w Hugo Boss jakby mi dali umowę na stałe to stawką godzinna jest wyższa... Z 6.50 (czyli tyle ile ma pracownik McDonaldsa) do... 6.70 na godzinę! Łał, całe 20 pensów więcej! Co za gówniane wyzyskiwacze.
A wczoraj im w toalecie w pracy hafta puściłam. O!marissith, Misi@, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady, ten hafcik to dobra sprawa
może dobra wróżba!
A ja dopiero wróciłam... dzień pełen przeżyć i niespodzianek.
Od początku: rodzice polecieli z opóźnieniem i z międzylądowaniem - są teraz w Maladze. Tak więc mama wściekłaNo, ale co się źle zaczyna, to dobrze się kończy i tej wersji będziemy się trzymać
Pojechałam później zrobić sobie zastrzyk (punkt 06:00), pojechałam do kliniki na pobranie krwi (punkt 07:00), żeby wyniki zdążyły być na wizytę. I co się stało? Jakaś aparatura im się popsuła i wyników nie maNa szczęście u mnie to nie było takie ważne (chodzi o estradiol i progesteron), ale zrobiłam jeszcze morfologię i inne badania do anestezjologa, no i dodatkowo odpłatnie zrobiłam sobie tę homocysteinę.
No, ale mimo to lekarz mnie przyjął. Śluzówka mała, ale taka teraz ma być, 14 pęcherzyków na prawym jajniku i 17 na lewym! Jak ja kocham moje PCO
Recepta na kolejne zastrzyki i od dzisiejszego wieczora Menopur na wzrost pęcherzyków. Oczywiście nie pobiorą mi 31najważniejsze, żeby było ponad 6
W związku z tym, że ciężko szła moja ostatnia stymulacja, to w poniedziałek mam dodatkową wizytę, aby ewentualnie mieć czas i zadziałać
Pogadałam w międzyczasie z jedną babeczką na korytarzu i się trochę uspokoiłam
No i za leki zapłaciłam 300 zł, a nie 1800marissith, Mona_M, Lady Maruda, Anuśka lubią tę wiadomość
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiula, czyli już w tym cyklu będziesz miała ivf? Jej, jak się cieszę!
A w tym kraju nie ma tak hop siup. Wczoraj się dowiedziałam, że na samą decyzję o przyznaniu in vitro czeka się 3 miesiące. A więc mogę się pożegnać, w tym roku to nie nastąpi. Nie wiem na co ją liczyłam skoro tutaj na zwykłe wyniki krwi czeka się prawie miesiąc gdzie np.w Indiach miałam wyniki parę godzin później. Załamkę mam.Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Lady ja ci zrobiłam właśnie test ciążowy i wyszły 2 kreski.
A te hafty w toalcie mnie upewniły
Haftnęłam wczoraj niestety z bólu, bo cały dzień mnie głowa bolala od zatok no i wzięłam dwa paracetamole i poszłam zwymiotować.
Tak już coś czuje, że łajza przyjdzie niespodziewanie, bez żadnego bólu brzucha i PMSu. -
Asiula, bedzie dobrze;)
Mona, przeczytałam, ze masz dwie kreski...
Lady, no wlasnie tak czytam, czytam i wszyscy krytykują nasza służbę zdrowia (oczywiście nie bez powodu), ale widzę, ze w UK to koszmar...
Co do rajdów to tez to lubię, a to w ogole rajd starych fordów, wiec bedą odskoolowe fury, a wieczorem dancing lata 70,80,90;)
EDIT: ja dziś wracam z mauzem (którego miałam do pracy odwieźć) i z mała z tych badan i dopadła mnid ochota na KFC, to jedziemy na drive thru, zamknięte, no to do maca, a tam tylko śniadania, mowię okdj biere, płace, pani mówi trzeba czekać...mowię nie mam czasu mauz do roboty, Zuzja sie niecierpliwi, niech pani do co ma...wzięłam zestaw z kanapka śniadaniowa i jak nid lubię śniadań w Macu, tak była jummy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 13:12
Asiula86, Lady Maruda lubią tę wiadomość
-
Tak, w tym cyklu będzie in vitro
Marissith, spokojnie - taka specyfika PCO - pytanie, ile z nich urośnie do odpowiedniej wielkości i jak z ich jakością...
I tak zapładniają tylko 6, a resztę komórek będziemy mrozić. Jak się uda i komórki nie będą nam potrzebne to oddamy do adopcji
A małym przedszkolem bym nie pogardziła
Mona, u mnie @ to jak nie @. Wczoraj przez cały dzień mogłabym podpaski nie zmieniać - taka obfita, a to 3 dc był...marissith lubi tę wiadomość
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Mona, u mnie @ to jak nie @. Wczoraj przez cały dzień mogłabym podpaski nie zmieniać - taka obfita, a to 3 dc był...
Summerka - 2 kreski to mi się śniły ostatnio, ale po obudzeniu wróciłam do rzeczywistości ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 13:16