My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojj dziewczynki sa plusy i minusy pracy w domu..niestety bardzo czesto jest tak ze faktycznie nie moge sie zorganizowac
Guerka wyzsze FSH plus ten stosunek.. moze wskazywac na zaczynajaca sie obizajaca rezerwe jajnikowa.. ale tez nie ma co brac tego tak doslownie..bo nie riz nie dwa bylo tak ze w kolejnych badaniach wychodzily inne wyniki..ale warto isc do gina bo z tego co pamietam chyba fsh powyzej 9 - to trudno wtedy sie stymuluje.. -
choc todzis jet dzin klucia
mnie ciagnal jajnik i klulo ..tyle ze tempka nie chciala spascheheh
u was przynajmneij sa realne szanse na wkrecanie -
nhie no takie wyniki nie odbieraja ci szansee na ciaze..daja tylko sygnal ze cos zaczyna sie dziac wiec lepiej po porstu pogadac z lekarzem
jesli nie bylas stymulowana to owszemnie wiem jak u ciebie z owulacjami ..
-
No wlasnie do końca tez nie wiem, mierzylam temperatury i byly skoki testy owulacyjne tez wskazywały na skok LH. Tylko zaczely mnie martwić krótsze cykle, które kiedyś bywały po 26-27 dni a teraz 24. 23 tez sie zdarzył. We wtorek idę do ginekologa, moze coś podziała
-
Hello,
Ale sobie pospałam dzisiaj.
Asiula, cały czas trzymam kciuki
Marisss za Twojego Groszka również trzymam mocno kciuki
Ja od dzisiaj na luteinie i zaczynam odliczanie do testowania 10 ....
Aniu przypomniało mi się, że przy IUI wirusówka jest ważna przez 6 m-cy (przynajmniej w invicta), nie wiem jak jest w novum, bo chyba tam będziecie pochodzić o ile dobrze kojarzę.Ania_84, marissith, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
wiesz musialabys posprawdzac np estradiol..co jakis czas..w okollicach domniemanej owulki..on wskazuje czy jest jakas dojarzala komorka.. ale najpierw faktyczbnieidz do gin
ja mialam akurat w druga strone cykle trwaly po 180 dni .. dopieor jak dostalam CLo .. dwa razy to sie obudzily i owulacja wystepuje.. chyba mialam naturalna antykoncepcje i wyciszenie jajnikow -
czyli do wrzesnia bedziemy chyba mieli wazna ..
no nic zobaczymy .. juz niema co sie stresowac.. zrestzatez nie wiem czy maz bedzie musial miec robiona skoro korzystamy z dawcy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiepsko Aniu. Dziś mam wolne na szczęście, ale od jutra zaczynam 12 godzinne zmiany. Od niedzieli do środy będę pracować od 8 rano do 8 wieczorem. Nie wiem jak to przeżyję.
W nocy nadal nie śpię a jem bardzo mało, jak dziecko. Schudłam już po 2 dniach, obrączka mi z palca leci.
Męża nadal nie dotykam, nie przytulam. Poszedł spać na kanapę do salonu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 12:11
-
ehh kochana mamnadzieje ze szybko znajdziesz cos innego ..
dzieczyny smiac sie czy plakac
http://www.fronda.pl/a/lobby-in-vitro-namawia-do-masturbacji,53171.html?page=2&#commentsWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 12:36
-
nick nieaktualnyJa też mam nadzieję. To jest praca dla silnych psychicznie. Jest też dużo dźwigania, np.100 kg osoby... Czytałam wczoraj artykuł, że opiekunom osób starszych należy się większa wypłata oraz pomoc psychologiczna, ponieważ opiekunowie są najbardziej narażeni na stany lękowe, depresje i nerwice, w związku z codzienną pracą i widokiem, przez który muszą przechodzić. Stany lękowe już kiedyś mialam. Nie potrzeba mi tego znowu.
-
nick nieaktualny
-
Lady Maruda wrote:Ja też mam nadzieję. To jest praca dla silnych psychicznie. Jest też dużo dźwigania, np.100 kg osoby... Czytałam wczoraj artykuł, że opiekunom osób starszych należy się większa wypłata oraz pomoc psychologiczna, ponieważ opiekunowie są najbardziej narażeni na stany lękowe, depresje i nerwice, w związku z codzienną pracą i widokiem, przez który muszą przechodzić. Stany lękowe już kiedyś mialam. Nie potrzeba mi tego znowu.
Lady Maruda lubi tę wiadomość
-
Lady Maruda wrote:Hehe Aniu, czytasz Frondzie? Toż to taki komiks śmiechowy
nie moglam sie powstrzymac co te debile jesczez wymyslaLady Maruda lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, dzięki za wsparcie! :*
Zaraz się zbieramy. Piję na siłę wodę, bo muszę. Wzięłam lek przeciwbólowy i Relanium i już czuję się trochę otumaniona, ale może to i lepiej
Bądźcie ze mną myślami o 14:00
Jak wrócę, to się odezwę i zdam relację. No i mam nadzieję, że się dowiem, ile zarodków przetrwało i czy będą jakieś do mrożenia
Buźka wielka Kochane :*Lady Maruda, Ania_84, marissith, Anastazjaaa, bąbel, Misi@, Izoleccc lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Asiula, trzymam kciuki
Lady Maruda, sorki, ze tak to powiem, ale najwidoczniej nie nadajesz się do tej pracy. Nie kazdy sie nadaje. Zrezygnuj juz teraz bo tylko Ci głowa siądzie od negatywnych wspomnien. A co jelsi się bedziesz musiała opiekowac rodzicami na starośc? Negatywne wspomnienia związane zopieką nie pomogą
Byłam dziś na darmowym usg 4d entrum handlowym. Był bardzo niemiły lekarz i w sumie niewiele widziałam, bo Madzia jest przytulona buźką do łozyska. No, ale i tak było warto
Oto Madzia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 13:54
Ania_84, Katjaa, Asiula86, Misi@, Karolucha, Izoleccc, ara lubią tę wiadomość