My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jej dziewczynki,
Przez ten powrót do pracy nie mam czasu nawet poczytać;( powiedziałam o ciazy i o dziwo dobrze to przyjęli, prosili tylko żebym sie określiła do kiedy będę chodzić
Mauz siedzi z mała i dają radę
Lady - szukaj czegoś innego, bo Cie wykończy ta praca.
Mona, siostra pewnie ma dobre chęci, tylko koślawo wyszło. Mi to sie ciagle chce spać, normalnie 21, a ja nieprzytomna...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ja juz po egzmainie wyniki za tydzen lub dwa
ale raczje na plus
maz odprawiony ..
Summerka super ze dobrze przyjeli wiadomosc
ehh cycki mi odpadja..bąbel, Misi@, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybąbel wrote:Misia, ja testuję 6 lipca.
Asiula trzymam kciuki za jutro
Aniu to już można pogratulować?
Summerko to wróciłaś do pracy? Myślałam, że jesteś na macierzyńskim. Ale może mi się wszystko mylić, ostatnio jestem mega zakręcona!bąbel, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Hehehe
pozyjemy zobaczymy
Misi@ co do mechanikow wiem ze naciagacze .. ale akurat ten dok ktorego na koncu trafilismy mysle ze gada najrozsadniej ..bo sam nam pokazywal ze po prostu tych sterownikow nie ma w Polsce ..
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:No to musi się udac, bo wtedy mam imieniki
Asiula trzymam kciuki za jutro
Aniu to już można pogratulować?
Summerko to wróciłaś do pracy? Myślałam, że jesteś na macierzyńskim. Ale może mi się wszystko mylić, ostatnio jestem mega zakręcona!
Misia no nie ma innej opcji
Jakie macie plany na weekend Kochane?Misi@ lubi tę wiadomość
-
u mnie niestety praca..ale w niedziele jade na imieniny maz wraca z wyjazdu
wiec mam nadzieje ze w niedziele sobie odbije
bąbel lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, dzięki wielkie za wsparcie, cudowne jesteście :*
Ja już padam na ryjek. Dziś muszę chyba wcześniej iść spać.
Na szczęście nie dzwonili, więc jutro aktualne
Mona, siostra na pewno nie chciała niczego złego napisać i myślę, że bardzo Wam kibicuje, żeby się udało!
Aniu, trzymam kciuki za wyniki egzaminu
Lady, może jednak uda Ci się znaleźć jakąś inną pracę, bo ta może Cię wykończyćJuż same starania źle działają na psychikę, a gdzie tu jeszcze takie sytuacje...
Summerka, to do kiedy będziesz pracować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:47
bąbel, Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyAsiula powodzenia jutro- wyśpij się dobrze żeby mieć siłę. Myślami będę z Tobą, ale jestem pewna, że wszystko będzie ok
Lady- a ty nie miałaś dzisiaj kolejnej rozmowy?? Udało się?
Ania gratuluję zdania egzaminu
Ja sączę wino, jem sushi i oglądam film... Miłego wieczorkaAsiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiula, Misia, macie rację. Wykończę się psychicznie w tej pracy. Najgorsze jest to, że jestem kompletnie obcą do męża. Nie dotknęłam go od 2 dni. Nie mogę na niego patrzeć, a wręcz chcę go odepchnąć. Tak po prostu czuję się po pracy. Chcę być tylko sama, nie mam ochoty na jedzenie i picie. Tak dalej być nie może, bo mi i psycha siądzie, i małżeństwo mi się z byłe powodu rozleci.
Izolecc, byłam dziś na kolejnej rozmowie, ale kiepsko mi poszło. Wiem na 100%, ze nie dostanę tej pracy. Na rozmowę dojechałam 15 minut spóźniona. Były takie korki i tyle ludzi na przystankach, że dojechanie na miejsce zajęło mi 1h 15 minut a powinno około 30 minut.
Managerka była bardzo niesympatyczna, nie uśmiechnęła się ani razu. Zapytała się skąd jestem a jak powiedziałam, że z Polski to kazała mi pokazać wizę do UK
-
Hehe Lady z tą wizą to już nie pierwszy raz słysze takie historie. Trzeba im odpowiadać że vizę to ja mam kartę do bankomatu
A powiem Ci jeszcze że mnie kiedyś z urzędu pracy wysłali do domu opieki... Uciekłam z tamtąd aż się kurzyło...
Asiula trzymam kciuki jutro, będzie dobrze.
A mnie małż truskawkami uraczył i dopiero dżemy skończyłam gotować.Ania_84, Lady Maruda, Asiula86 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien doberek!
Asiula trzymam kciuki za Twoj wielki dzien
Summerka a to super, ja mialam w pracy dziewczyne, ktora wziela sobie kilka dni urlopu po macierzynskim po czym poszla na l4 bo byla w ciazy z drugim dzieckiem
Lady obys szybko zmienila prace. Trzymam kciuki!
Choco moge wpasc na dzemik.. Chrupiace pieczywko, herbatka i dzem wlasnej roboty, musi byc pycha!
Edit. Wedlug belly dzis zaczynam 8 mcchocwidze, ze suwaczek mi nawala, ale co tam...ale to powaznie brzmi
Milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 05:52
Asiula86, choco, Izoleccc lubią tę wiadomość