My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja się obżarłam jak świnia falafelem, humussem i baba ganoush. I teraz mi mało! Znowu mi się chce falafel! Już małża szturchnęłam, żeby się ubrał, łapał taksówkę i jechał po falafel. A to była 1.30 w nocy. Małż mi powiedział, że chyba zwariowałam. I poszedł spać. A ja nadal siedzę i tak mi się chce, że chyba zaraz się ubiorę i sama pojadę po to żarełko.
Mówię wam, u mnie ciąża urojona na bank.Ania_84, Anuśka, Tamka, Arienna lubią tę wiadomość
-
hehe no jesczze za wczesnei na takie objawy
jej ale dopiescilam mojego siostrzenca8,5 kg
zanosil sie smiechem jak sie z nim bawilam i tak pieknie gaworzyl ze mna..mmruumm mruumm a on do mnie brrumm brumm
no i ten zapach bobaskawyclowalam mu sltopki, raczki buziakczka ;d chyba za wsze czasy
trzymalam go na rekach i wachalam
nienormalna jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 20:29
Nasturcja, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ufff, masakra, próbowałam wyjść z psem na spacer ale 20 metrów od domu usiadła, wykonała swój błagalny gest - łapki do góry i głębokie spojrzenie w oczy pt. : weź mnie na ręce bo mi źle i tyle tego było, spróbowałam zaciągnąć ją w krzaki żeby trochę jej frisbee porzucać ale wiałam stamtąd bo obsiadła mnie chmara krwiożerczych komarów
miałam posprzątać całe mieszkanie, wykonałam umycie umywalki i lustra + dwa prania i zaległam, koniec! w takiej temperaturze można tylko trwać w letargu
Nastka , łączę się z Tobą w ciąży urojonej! kurna, jestem dzisiaj tak przeraźliwie głodna, że masakra, aż mi się płakać chciało jak mi się chipsy skończyły! ponadto zaczął mi się wnerw i nie wiem - czy to już PMS??? jakiś ekspresowymarissith lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Toć mówię Aniu,że ja w ciąży urojonej jestem.
Ja zachodzę w ciążę od zdjęcia stanika -
nick nieaktualny
-
kobity jak juz tk lubicei sprzatac D wiecie u mnie jest 15 okien do umycia
4 pokoje kuchania dwie lazienki
noo klatka shodowa
Tamka lubi tę wiadomość
-
Mimik, plan obejmował jeszcze kurze i odkurzanie ale ciągnę nosem po ziemi , jedyne co jestem w stanie jeszcze zrobić, to pomalować paznokcie
Aniu kochana, wiesz co ja bym dała żeby mieć 15 okien i klatkę schodową?!
w sumie już niedługo będę miała bo w przyszły wtorek podpisuję wrescie akt kupna domu (jupii!!) ale zanim w nim zamieszkam to hoho, albo i lepiej, więc chętnie umyję Twoje okna
Ania_84, Nasturcja, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje truskawki też nie powalają ale to jedyne jakie znalazłam po 20.30 w ekskluzywnym warzywniaku, oczywiście cena 2x wyższa od straganowych, ale co tam, chcica to chcica!!! I opyliłam już pół tabliczki czekolady, na szczęście kupiłam taką 90% kakao więc się pocieszam, że zdrowa
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOstatecznie nie pojechałam po falafel, bo przyszła burza z piorunami i ulewa.
Zjadłam więc 3 banany i dużą paczkę chipsów. Popiłam Colą hehehe
No. Teraz mogę iść spać. Choć nie powiem, zjadłabym sobie bób
A widzę, że wy wszystkie w ciąży urojonej. No i super. A co się będziemy krępować?Tamka, Ania_84, marissith lubią tę wiadomość
-
iesz inaczej sie wchodzi do nowego domu. gdzie sobie wszrsko ustawiacsz..i od poczaku dbasz..a tu porazka.. zeby doprowadzic to do ladu i skladu to po pierwsze masiaalbym miec kupe kasy ;/
-
Aniu, no właśnie my kupujemy takie stare i brzydkie i będziemy przerabiać na nowe i ładne z baaardzo ograniczonym budżetem, więc chwilowo to wygląda TOTO jak pożal się Boże, wszyscy fachowcy jak to oglądają to pytają - to do wyburzenia?
a rzeczoznawca z powątpiewaniem powiedział: no, ludzie kupują GORSZE rzeczy...
ale my jesteśmy pełni wiary, głównie ja jestem pełna wiary, w mojego męża architekta cudotwórcę i w wygraną w totolotka
ale nie mogłam już dłużej mieszkać w bloku, mam tak dość, że muszę stąd uciekać!Ania_84 lubi tę wiadomość