My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mona jakie rozplacze
jak cie zacznie macac koles
to na pewnoplakac nie ebdziesz
mari o ktorej ta wizyta ??Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
Powodzenia na wizytach
Ja zrobiłam test owulacyjny i mimo że OvuF wyznaczył mi już owulację to czuję i po teście widzę, że ona dopiero się zbliża...jutro zobaczę więcej , ale jajniki zaczynają boleć więc zbliża się wielkimi krokami...trzeba się mobilizować do działania
Dzisiaj wolne, ale mimo tego że rozpiździel w domu nie będę robić niccccc, a po południu lecimy z wizytą do znajomych zobaczyć nowo narodzone dzieciątko:)
Miłego! -
nick nieaktualnyAniu chciałabym częściej ale jeszcze nie jestem na siłach zwłaszcza że moja deprecha teraz dotyczy nie tylko zazdrości ale i ciąży innych. Wszędzie widzę brzuszki, malusie dzidzie a potem w domu płacze.
Mona
Dobra uciekam do psychologabuziaki dla wszystkich
-
nick nieaktualny
-
wiesz co moj wujek w stanach ma obywatelstow Polskie i Amerykanskie .. zmeiniali to w tamtym roku .. wiec chyba mozna miec dwa
właśnie rozpocze4łam cyklu HURRRAAA
Lady Maruda, marissith, Katjaa, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady Maruda wrote:O to dobrze, że można mieć podwójne.
Ania, gratuluję nowego cyklu
a nie mozesz zadzwonic i upewnic sie w konsulacie ?? -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:aaa nawet nie wiecie jhak sie ciesze z tej @
a nie mozesz zadzwonic i upewnic sie w konsulacie ??Tu nie będą wiedzieli na ten temat. Zresztą to jeszcze sporo czasu, tak tylko chciałam się dowiedzieć czy warto sobie głowę zawracać. Wiem, że Filipiny zezwalają na podwójne obywatelstwo, więc jeśli i Polska zezwala to super
Właśnie wydepilowałam nogi i zrobiłam pedicure. Ubiorę krótką sukienkę i idę z mężem na spacerro -
nick nieaktualnyJuż po
Wizyta na NFZ w poradni patologii ciąży była dla mnie wyzwaniem. Pani dr zmierzyła mi ciśnienie, zanotowała 1 dc i dała skierowanie na USG na oddział ginekologiczny na jutromało z krzesła nie spadłam z tego szoku
Ania_84, Blondik, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Już po
Wizyta na NFZ w poradni patologii ciąży była dla mnie wyzwaniem. Pani dr zmierzyła mi ciśnienie, zanotowała 1 dc i dała skierowanie na USG na oddział ginekologiczny na jutromało z krzesła nie spadłam z tego szoku
Jestem i ja.
Powiem Wam, znalazłam swojego lekarza. Choćbym nie zaszła w ciążę będe latała tam co tydzień. No takie ciachooooo i z poczuciem humoru. Zapytał czemu wszystkie pacjentki przychodzą do niego w sprawie ciąży i że innych "chorób" on nie leczyNa końcu języka miałam stwierdzenie żeby w lustro spojrzał
BTW
Zaczynamy od początku: dzisiaj jako że 22 dc zrobiłam progesteron.
Za tydzień USG sprawdzi co tam słychać. Potem czekamy na @ i robimy pełny monitoring. Jak będzie ok to HSG w sierpniu, a mąż badanie nasienia (kuźwa będzie ciężko, póki co kazał mu nic nie mówić, żeby nie stwierdził że już nie chce dzieci i nie schował się w garażu). A po HSG stymulacja.
Taaakże jeszcze troszkę przede mną.
A i kazał sobie odpuścić póki co luteinę bo "z luteiną w pani przypadku to se można"Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 13:43
marissith, Lady Maruda, Ania_84, ara, Izoleccc, Asiula86, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona super, cieszę się, że znalazłas swojego lekarza.
Ja miałam hsg w szpitalu bez żadnego znieczulenia. Tylko dwa paracetamole sobie wzięłam na godzinę przed badaniem. To nic absolutnie nie boli! Jedne z najszybszych i najmniej bolesnych badań jakie w życiu miałam. Wymaz z szyjki o wiele gorzej boli i jest nieprzyjemny. Także nic się nie bój i smigaj na hsg. No chyba, że do tego czasu zaciążyszWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 13:58
Mona_M, Asiula86 lubią tę wiadomość