My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
super plan jest i to najwazniejsze
Mari to duzo sie narobili..czyli czekamy do jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:01
Mona_M, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lady Maruda wrote:Mona super, cieszę się, że znalazłas swojego lekarza.
Ja miałam hsg w szpitalu bez żadnego znieczulenia. Tylko dwa paracetamole sobie wzięłam na godzinę przed badaniem. To nic absolutnie nie boli! Jedne z najszybszych i najmniej bolesnych badań jakie w życiu miałam. Wymaz z szyjki o wiele gorzej boli i jest nieprzyjemny. Także nic się nie bój i smigaj na hsg. No chyba, że do tego czasu zaciążysz
heloł..a ja sie nie zgodzę, że bezbolesny...ja mialam robione w szpitalu i mialam/mam niedrożny jajowód...bolało jak skur*****.. jak chceli go przepchacaczkolwiek mam nadzieje że nie bedzie nikogo bolało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:13
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Jak znam siebie mogę stchórzyć ;(
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzizia_a wrote:heloł..a ja sie nie zgodzę, że bezbolesny...ja mialam robione w szpitalu i mialam/mam niedrożny jajowód...bolało jak skur*****.. jak chceli go przepchac
aczkolwiek mam nadzieje że nie bedzie nikogo bolało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:21
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Jak znam siebie mogę stchórzyć ;(
-
nick nieaktualnyHej!
Wrocilam z badan
Oczywiscie wszystko pieknie i ladnie
Wedlug tego lekarz termin mam na 10.09 a nie na 5.09 jak twierdzi prowadzacy.
Antos wazy 1500 gr.
Wszytstko idealnie.
Maluch znow pokazywal swoja meskosc i nawet ja lapal ;p
Co za numerant
Mari ja jutro mam u prowadzacego, ciekawe co powie.
Trzymam kciuki za jutrzejsze podgladanie, szkoda, ze Cie wczesniej, nie uprzedzili jak to bedzie wygladac ...bąbel, marissith, Mona_M, Blondik, ara, Izoleccc, Asiula86, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady Maruda wrote:Na siłę Cię tam zaciągniemy. Mona, naprawdę nic się nie bój. Najgorsze jest wkładanie wziernika, jak przy badaniu ginekologicznym. Potem 3 minuty coś ciepłego czujesz i już, po wszystkim. Niech mąż z Tobą pójdzie, będzie Ci raźniej. Mój też ze mną był.
Powiedziałam mojemu o badaniu nasienia.... czekam na reakcję.
Misi@ super że wszystko ok -
marissith wrote:Zizia nie musisz straszyć Mony... bez przesady, są rzeczy które bolą bardziej niż hsg.
Mona dasz radę, bez problemu zrobiłabym hsg jeszcze raz
ale ja nie straszę..tylko mówię że mnie bolało bardzo mimo przeciwbólowych tabletek które dostałam, każda inaczej reaguje na ból i każda ma inna sytuacje. Owszem mam niedrożny jajowód którego się nie udało udrożnić i pewnie dlatego mnie bolało, i mam nadzieję, że u Mony będzie inaczej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:51
-
a moj wlasnie zakazal mi wchodzic do kuchni bo cos robi
a raczej probuje cos wymyeslec z teog co jest
ahahah
-
Laseczki gratuluję udanych wizyt
Mariska za Ciebie trzymam kciuki jutro... Co za podlizny jedne
Nastka to będzie normalna papierowa książka w twardej oprawie (jak inaczej Wam napiszę autografy)Wiem że trzeba będzie pomyśleć o wydawcy, ale jeszcze się nad tym nie zastanawiałam
Jak spłodzę cuś to dopiero zacznę myśleć czy to oficjalnie wydawać
Jeśli chodzi o obywatelstwo to wszystko zależy od kraju. Polska zgadza się na podwójne ale np. Norwegia już nie, jeśli Filipiny się zgadzają to nie ma problemu
Ania gratuluję nowego cyklu
Mona nie bój się HSGBędzie dobrze...
Lady Maruda, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
dzis downila moja przyjaciolka , tak gadamy gadamy a ona mowi do mnei wiesz co .. skierownli nasza malutka Anie (10 miesiecy) do psychiatry..myslalam ze se jaja robi mowie co jak..10miesieczne dziecko ??
a tu okazuje sie .. ze mala juz w marcu zaczela przejawiac pewne symptomy .. a ze ona jest po rewalidacji i generalnie jest bardzoprzeczulona na punkcie rozwoju dziecka.. to zauwazyl ze jej mala sie dziwnie zachowuje.. prezyla sie az jej dech zapieralo krzyzuje nozki i i dziwnie sapie.. mowie ze az cala bordowa sie robi.. now iec pytala sie babki moiw ze to moze zapalenie cewki porobili wszytskie badania pozniej babka jej mowila ze moze to jej przejdzie i co sie okazalo .. poszla znowu do lekarz i nawet bna badaniu tak sie zachowywala.. babaka powiedziala ze jest to typowe przy oananizmie dzieciecym.. i generlanie jelsi do lipca nie rpzejdzie albo bedzie sie nasilalo ..to trtzeba isc do specjalisty..no i nie przeszlo zaczelobyc coraz gorzej.. i mala dostala skierowanie do psychiatry orz do neuirologa..
ehhh biedna malutka od malego najpierw miala klopoty z zespolem napiecia miesniowego a teraz to ;/ -
nick nieaktualny
-
wchodzę, żeby zobaczyć jak wizyta Mari, a tu do jutra trzeba czekać
Mari odzywaj się na fioletowej, bo dwie strony ciężko mi ogarnąć
powodzenia jutro !
Anuśka: a teraz nie napisałabyś, że zajść można wyluzowując się ?Anuśka, marissith lubią tę wiadomość