My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Koniara wrote:Asiu jeszcze nic nie wiadomo, a może akurat się udało?
Jutro się okaże, ale w sumie może być bardzo miłe zaskoczenie jak już się na niepowodzenie nastawiłaś. Bardzo mocno Ci kibicuje, abyście swoje Kochane Słoneczko jak najszybciej tulili w ramionach!
Optymistka
Wszelkie znaki na niebie i ziemi mówią, że będzie drugie podejście. Już chyba przepłakałam co miałam. Trudno, trzeba żyć dalej
A!!!! Mąż się zgodził na warsztaty!Koniara, Mona_M lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bąbel przykro mi. Asiula też trzymam jeszcze kciuki i za Ciebie choco!!!!!! W Gdańsku dziś padało tak do południa później dość silny wiatr. Kartoflankę też lubię ale nie robiłam jeszcze nigdy
i pierogi ruskie. Reszczty chyba nie znam. Witam Cię nowatorka. Ruby kiedyś to mogłam jeść co chciałam i ciężko mi było przytyć nawet kilogram a teraz to już trochę gorzej.
choco, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya może by tak kurierem wysyłać?
chyba, że jakaś dobra kucharka ze Śląskiego to się pofatyguję
Mówiłam, że od następnego cyklu rzucam w kąt wykres i mierzenie temp ale kobieta zmienną jest, a po przemyśleniu i zobaczeniu, że cykl jakiś nijaki chyba się przyłożę i zacznę mierzyć regularnie o tej samej porze, zakupię też termometr owulacyjny...zrobię to już na allegro coby doszedł na następny cykl. Może obserwacje wnikliwa więcej mi powie...
Pewnie do końca tego cyklu jeszcze kilka razy zmienię zdanie:D -
nick nieaktualny
-
nowatorka - można się nauczyć - dzwoni budzik, mierzysz tempkę nie do końca się budząc... zapisujesz... i śpisz dalej
bąbel, przykro mi((
Ania_84, 3mam kciuki, by OB nie było przeszkodą. Wielu lekarzy uważa je za nieco przestarzały i zawodny parametr - mam nadzieję, że tak będzie i jutro
A tak w ogóle, to chciałam zgłosić, że uwielbiam swojego Męża!!!!!
Wracam dziś ledwo żywa z pracy, a na moim biureczku czeka... czerwone wytrawne winko i ananas)))))))))) (przed wyjściem na popołudniową zmianę czytałam ovu i mówiłam, co kazałyście wsuwać
).
-
Nie wiem czy zgadza sie z paskami bo dopiero je kupilam. Zaczne sprawdzac od nowego cyklu. Ja mam cykle nieregularne wiec nie wiem czy mi dobrze pokazuje ale cos tam pokazuje i rzeczywiscie w srodku cyklu sa te paprotki, ktorych wczesniej nie widac. Trzeba sie do niego przyzwyczaic i nauczyc ile sliny nakladac i jak obserwowac ale moim zdaniem warto kupic bo to jednorazowy wydatek a mozna uzywac w nieskonczonosc