My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBoszzżz a ją już nic nie chce bo widzę że charakterek mała ma po mamusi
oj biedna ja......a podobną jest do NIKOGO...no mówię Wam ani do mnie ani do A. Do teściów też nie i do mojej rodziny też nie....czasem pod pewnym kątem widzę w niej obie babcie męża....
Anuśka, Asiula86, Ania_84, marissith lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Boszzżz a ją już nic nie chce bo widzę że charakterek mała ma po mamusi
oj biedna ja......a podobną jest do NIKOGO...no mówię Wam ani do mnie ani do A. Do teściów też nie i do mojej rodziny też nie....czasem pod pewnym kątem widzę w niej obie babcie męża....
Szykuj wiatrówkę i wzmocnij ogrodzenie
Asiula86, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hahhaha Malenq dokłądnie jak mówi Anuska
wiatrówka zakup przydatny bedzie
Asiula86, Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Oooo to mój siostrzeniec będzie miał co robić w końcu w kadrze olimpijskiej w strzelectwie jest....
Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Oooo to mój siostrzeniec będzie miał co robić w końcu w kadrze olimpijskiej w strzelectwie jest....
Mój najstarszy też strzela nałogowo ale z ASG za to z wiatrówki potrafi osę w locie trafić
A ja muchy klapką nie umiem ustrzelić
Malenq, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Ojej jak was tak czytam to wychodzi na to że moje dzieci będą piękne. Też tworzymy z mężem mieszankę genetyczną. Choć ja też mam ciemne włosy to mam jasne oczy a mąż ma czekoladowe i skośne
. Pewnie urodzą się małe ciemne kudłate małpeczki.
Tylko najpierw muszą się pojawić na świecieAnia_84, marissith, Asiula86, Lady Maruda, Malenq, Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyUznałam dzisiaj że nie chce mi się siedzieć w pracy więc poszłam do internisty i wzięłam zwolnienie na jutro i piątek:) na razie zwykłe bo jeszcze nic w pracy nie wiedzą. I udało mi się umówić na jutro na konsultacje do Invimedu. A zwykły gin w poniedziałek.
Asiula86, Anuśka, marissith, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO tak mnie przebarwienia na policzku wyszło, zachciało się słoñca w ciąży...
Izolec to supcio, odpoczywaj
A pisałam Wam że jedną że styczniówek znowu w ciąży:-D jejuuuu dzieci rok po po roku będą....
Okres ciąży to wspaniały czas, ale chyba bym się za płakała gdybym teraz była ponownie w ciąży.... Nie ogarnia jednej małej istotki a co dopiero 2....
Choco nio Ty ślicznie dzieci będziesz miała....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 12:06
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Izoleccc, to super! Czekamy zatem na dobre wieści od lekarza! Będziesz powtarzała jeszcze betę?
Mój chrzestny ma dzieci w odstępie 11 miesięcy - musiało być ciekawieAnuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
My tak myśleliśmy że możnaby od razu strzelić drugie
Jakby się udało urodzić 1 stycznia to może by się trafiło tak żeby były oba groszki z tego samego roku
Ale by były jaja
Choco Ty to jakiegoś Tatara masz chyba dobrze kojarzę? Piękna mieszanka oj pięknaAsiula86, marissith lubią tę wiadomość
-
A dla mnie samo chodzenie w ciazy (z powodów psychicznych) to masakra, ale dziecko super;)
A z tymi genami to rożnie, bo ani ja pięknością nie jestem, ani mój mauz szczególnie przystojny, a Zuzia jest (mówiąc nieskromnie) śliczna;)Asiula86, marissith lubią tę wiadomość
-
Summerka, przyznam Ci rację, że Zuzia jest przecudowna, ale Wam też dużo nie brakuje. Bez przesady!
Summerka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy czytacie pudla:
"Głos w sprawie zabrał też arcybiskup Andrzej Dzięga. Na mszy podczas Pielgrzymki Rodziny Radia Maryja na Jasną Górę powiedział, że ustawa o in vitro jest "zbrodnicza":
Wyście ją przygotowali zbrodniczą, bo można ludzi bezkarnie zabijać tylko dlatego, że się to dziecko komuś nie udało, jakiemuś profesorowi w laboratorium, że jest chore, że źle się rozwija. To jest czysta eugenika, to jest zbrodnia.
Zwrócił się też do dzieci, które urodziły się dzięki tej "zbrodniczej" metodzie: Jesteście darem bożej miłości dla świata. Chociaż ten dar został wymuszony pewnym gwałtem na naturze w laboratorium, to wy nie przestajecie być darem bożej miłości."
Jak na Dudę będą tak naciskać to tą ustawę wycofa.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyA ja bym wolała, żeby stary, bezdzietny pryk Dzięga przestał już grzeszyć i wyjął łapska z kobiecych majtek a najlepiej zajął się sprawą swojego brata w wierze, aktualnie chronionego przez Watykan, czyli pedofila Wesołowskiego, który gwałcił sobie dzieci na Dominikanie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny