My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiestety, mam złe wieści. Fifi ma najprawdopodobniej uszkodzony kręgosłup i nie jest to od koguta, ale od tego zapijaczonego sąsiada, który kilka tygodni temu przyszedł do nas na podwórko, kopnął mojego psa i prawie rzucił się na moją babcię.
Wtedy Fifiusiowi nic nie było, ale efekty teraz widać, po czasie. Lekarz dał mu dwa bardzo silne zastrzyki. Jeśli w ciągu 4 dni Fifi nie zacznie chodzić to....
Nie poradzę sobie jak on umrze. Już siedzę i ryczę. -
nick nieaktualny
-
Lady_Maruda
jejku to straszne. Jak mozna kopnac czyjegos psa i rzucac sie na ludzi ?Ja tez mam pieska i nie wiem co bym zrobila w takiej syruacji. Trzymam kciuki zeby wyzdrowial, musi wyzdrowiec !
Mona_M : ja tez ostatnio mam jakies smutne przemyslenia, chyba przydaloby sie gdzies wyluzowac np nad morzem, przynajmniej weekend.
Ja za to umowilam sie na 27z dobrym podobno ginem ktory ma mi zrobic usg i ewentualnie zlecic badania hormonow. No i pogadam z nim o mojej sytuacji. Podobno jest bardzo dobry nawet w desperackich przypadkach. Troche sie boje tej wizyty ale musze isc i nie myslec. Zreszta jeszcze czas.
Pochwale sie , wieczorem ide do restauracji jesc surowa rybe (takie przysmaki u nas we wloszech sie je) z moja szefowa-kolezanka i klientem ktory funduje
-
A mam pytanko do tych co kiedys stosowaly lub stosuja paski owulacyjne. To moj pierwszy miesiac z nimi, ale zawsze mi wychodzi ta druga linia (o wiele bledsza odcpierwszej, jeszcze nie jestem w polowie cyklu ). Wam tez sie zawsze pokazywala czy w pewnych fazach cyklu wogole jej nie widzialyscie ?
-
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Izoleccc, to super! Czekamy zatem na dobre wieści od lekarza! Będziesz powtarzała jeszcze betę?
Mój chrzestny ma dzieci w odstępie 11 miesięcy - musiało być ciekawie
Asiula- podejrzewam, że lekarz niewiele póki co zobaczy. Za wcześnie trochę. Mam nadzieję raczej, że da mi recepty i zaplanuje leki na najbliży czas, żebym już z takim pakietem mogła iść do luxmedu.
A co do bety to zobaczę jak bardzo będę zaniepokojona po wizycie
Edit: Lady to jakaś straszna historia... Można wobec tego sąsiada wyciągnąć jakieś konsekwencje?? Ja bym ubiła chyba dziada!
Mona- co się dzieje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 16:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mam pojęcia. U nas policja bagatelizuje takie sprawy a z drugiej strony nawet jakby policja zaczęła dochodzenie w sprawie wtargnięcia na nasze podwórko, kopnięcie psa na kilka metrów i próbę napaści na moją babcię, to zajęłoby to im pewnie sporo czasu a w tym czasie on by przyszedł i pobił mi mamę i babcię.
Jak pisałam, ten sąsiad nie ma w głowie po kolei. Jedyne czego mu życzę to tego, żeby zdechł, zapijaczona świnia. -
nowatorka wrote:A mam pytanko do tych co kiedys stosowaly lub stosuja paski owulacyjne. To moj pierwszy miesiac z nimi, ale zawsze mi wychodzi ta druga linia (o wiele bledsza odcpierwszej, jeszcze nie jestem w polowie cyklu ). Wam tez sie zawsze pokazywala czy w pewnych fazach cyklu wogole jej nie widzialyscie ?
P.S. Cati urodziła Kubusia 4080kg -
nick nieaktualnynowatorka wrote:Lady_Maruda czasem wlasnie czlowiek czuje sie bezsilny bo nie wiadomo czy zgloszenie gdzies by go tylko nie rozdraznilo.
on jest nieprzewidywalny, już to pokazał nie raz i z roku na rok robi się coraz gorszy, bo coraz więcej pije. W dodatku wraz z żoną prowadzą nielegalną produkcję wódki w piwnicy. Jest tak silna, że można umrzeć od łyka.
Każdy w sąsiedztwie wie o tym, ale każdy się boi zgłosić na policję.
Po prostu trzeba się wyprowadzić, bo inaczej moja rodzina będzie skazana na jego pijacką mordę. W dodatku jego córki dorastają a one nie lepsze. Młodociane chuliganki. -
Dokładnie Anuśka, mój mąż jest Tatarem, czystokrwistym
Lady współczuję sytuacji z sąsiadem.
A ja się dzisiaj dowiedziałam że urlop muszę przełożyć i będę miała dopiero od 3 sierpnia. Niby nigdzie nie jadę ale jakoś psychicznie się nastawiłam a tu tydzień dłużej w pracy. A teraz siedzę sobie w kawiarni, piję pyszną kawusię i zajadam ciastojest pyszneeeee, robią je tu na miejscu i codzień mają inne.
Anuśka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. Ja na razie rezygnuję ze starań na jakiś czas. Nie mam siły nawet o tym myśleć a co dopiero
z mężem.
Wiem jedno, chyba nie chcę już pieska, bo za bardzo kocham, za bardzo się przywiazuję i za bardzo cierpię po stracie.
Idę pocieszyć mamę przez telefon, bo biedna płacze już od rana, a babcia też cała roztrzęsiona.
Zajrzę do was za jakiś czas, jak ochłonę jakkolwiek do normalnego stopnia. -
hej dziewczyny
jestem w 25 dniu cyklu do @ jeszcze 2 dni.
przez jeden dzien lamalo mnie w kosciach jak na grype
od 3 dni niemoge spac
wczoraj w nocy bardzo bylo mi zimno; a temperatury wachaja sie od 33 do 35 stopni-dziwne
klucie jajnika ale nie jak na okres,
bol glowy, kremowy sluz od 4 dni,slinotok
no i zawroty glowy
niewiem czy sie udalo czy sobie wszystko wmawiam
a i nie mam ochoty na slodkie a przed miesiaczka zawsze moglabym zjesc tone czekolady -
nick nieaktualny