My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania takich jak my-mających ogromny żal do polityków jest więcej. Mam nadzieję tylko że coś się w końcu takiego wydarzy, że ten nasz kraj się zmieni, bo niedługo nie będzie tu żadnego młodego człowieka. Wszyscy wyjedziemy tam gdzie będziemy traktowani jak ludzie. A już ostatnio jak widziałam jakiś artykuł zatytułowany "Dzieci InVitro wychodzą z szafy" to mnie szlag trafił tak to wygląda jakby z tych ludzi jakichś mutantów robili. Mam wrażenie że tu jest coraz więcej kretynów i kałmuków a wszyscy mądrzy już wyjechali. No i zostaliśmy jeszcze my (parobki bez praw) płacący grzecznie (nie wiedzieć czemu i za jaką karę) daninę na tych debili
No i znowu się uniosłam... Ehhh.... -
Heheh co do artykułu Dzieci invitro wychodza z szafy.. to go czytałam.. i wbrew temu jak wyglada tytul artykuł bardzo ciekawy bo pokazujacy .. jak dzieciom/ mlodym ludziom ktorzy sa z in vitro przeszkadza ten glupi podzial dzieci z in vitro.. dzieci nie z in vitro.. ile przykrosci potrafia media,ludzie wrzadzic tym dzieciom..
nie unos sie bo dziecko ci bedzie w nocy nie dawalo spacAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona nie wiem czy gorszy.. po porstu ... jakos to IUI jest dla mnie tak odlegle.. a juz nie mowie o II kreskach.. a osttanio przeczytałam jaks durny wpis przecwnika IVF ze widac skoro ktos jest bezplodny ..to jest w tym cel zeby nie zostal rodzicem.. mialam ochote udusci przez laptopa..
jak tak mozna powiedziec..
-
Aniu, ja czytałam list Chazana do prezydenta... mój mąż stwierdził, że nie powinnam tego czytać, bo niekoniecznie dobrze to na mnie działaSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Ehhh to wole go nie czytac....
debile sa i tyle..
ale przejdzmy do milszych rzeczy..bo te tylko nas doprowadza do depresji
u nas wreszcie mozna oddychac
Mona widze ze ostro działasz
do mnie dzis przyjdzie 50 puszek dla kotki .. za cale 25 zl
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Hej dziewczyny, bardzo ciężka noc za mną
Ja już nie czytam tych wypocin o ivf, nie ma sensu, tylko nerwa człowiek złapie.
Właśnie siedzimy w przychodni szpitalnej z mężem, bosh jak tu śmierdzi
Ja byłam na SOR z Zuzą to samych pijaków zaszczanych tam przyjmowali feeeee -
witam
wpadłam do was na chwilkę po zakupach
widzę, że nastroje nie najlepsze. co do sytuacji politycznych, mnie osobiście wku*** , że matki neipracujące dostaną kasę na dziecko, a ja będę dostawać tylko 80% mojej wypłaty. w czym moje dziecko będzie gorsze, że nie dostanie nic?
wpadłam w szał pomidorowy w Lidlu, kupiłam 6 różnych odmian pomidorkówmmm
-
Anuska własnie widzialkam zdj
nasz tez spierniczal a jak przestalo to stal pod drzwiami zebym mu otworzyla
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:witam
wpadłam do was na chwilkę po zakupach
widzę, że nastroje nie najlepsze. co do sytuacji politycznych, mnie osobiście wku*** , że matki neipracujące dostaną kasę na dziecko, a ja będę dostawać tylko 80% mojej wypłaty. w czym moje dziecko będzie gorsze, że nie dostanie nic?
wpadłam w szał pomidorowy w Lidlu, kupiłam 6 różnych odmian pomidorkówmmm
A ja się cieszę że matki bezrobotne dostaną 1000zł, bo sporo jest kobiet na śmieciówkach, które zostaną na lodzie i należy im się ta kasa. Tyle że nam płacącym bardzo duże (jak na europejskie standardy) składki do zus należy się adekwatna do tego kasa. I wkur... mnie to że nam to zabrali...
Jadę do gina dzisiaj i idę na L4. Niech się dzieje wola niebaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 10:03
Ania_84, Summerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:A ja się cieszę że matki bezrobotne dostaną 1000zł, bo sporo jest kobiet na śmieciówkach, które zostaną na lodzie i należy im się ta kasa. Tyle że nam płacącym bardzo duże (jak na europejskie standardy) składki do zus należy się adekwatna do tego kasa. I wkur... mnie to że nam to zabrali...
Jadę do gina dzisiaj i idę na L4. Niech się dzieje wola nieba
dokładnie.. wg nie i dobrze ze osoby ktore maja np umowy o dzielo, zleceinei skorzystaja..Anuśka, Summerka lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:A nic takiego, planowana wizyta w pracowni laserowej okulistyki
co Ty nas tu tak straszysz z rana
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Unas sor to jedna wielka pomyłka
obudziłam lekarza chirurga..o 2 w nocy to na zapalenie stawow załozył mi 7kg gipsWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 10:22
-
nick nieaktualny