My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kjopa podoba mi się że to jednak lipiec będzie
Ja jutro idę do innego wróżbity- profesora ginekologa, może mi coś wywróży z USG albo hormonów. Wróżba o ciąży we wrześniu baaardzo by mi pasowała, nawet bliźniaczaAnia_84, marissith, Kjopa3 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Mój wróżbita wywróżył mi już jak będzie wygladało me dziecie
druga wrózba bedzie kosztowałą 85 zł i wywrózy czy polip zniknie czy nie.. -
nowatorka wrote:Tak na marginesie to na usg niektorzy naprawde wroza, mi niestety kiedys jedna wywrozyla guzy lite w piersi ktorych , jak sie potem okazalo, nie mialam... ale to taka nieprzyjemna anegdotka
w 8 dc
wiec moj mial wyobraznieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 18:28
-
nowatorka wrote:Czyzby niepokalane poczecie ?Czy moze zapylenie ?
ale w tej poradni bylo wszytsko mozliwe 2 babymialy na raz robione IUI wiec wiesz.. moze i myslal ze sie pomylilia zapomnial ze nie podchodzilam do IUI
nowatorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ehh własnie ogladam program .. na polsacie prgram o dziewczynce ktora urodzila sie z dwoma twarzyczkami ... matko ile takie dzieciatka musza wycierpiec..
-
Lady Maruda wrote:Namówiłam mamę, żeby nie dawała nowemu członkowi rodziny na imię Fifi.
Zgodziła się, ale piesek będzie tak samo wyglądał.
Odbierze go w przyszłym tygodniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas temperatura spadła do 25 stopni ale jakaś ta pogoda jest na tyle dziwna że cały czas mi się chce spać.
Mi wróżka wywróżyła że to będzie zdrowy chłopak i że będę miała z niego pociechę, a no i że będzie moim oczkiem w głowieCo do tych ostatnich to i bez wróżki wiem a z płcią i zdrowiem to zobaczymy czy miała rację
Ma kobieta 50% szans
No wymiękam dzisiaj... Nie mam siły dosłownie na nic i przysypiam żywcem -
Kjopa3 wrote:U mnie też pada. Cały dzień nieciekawa ta pogoda. Może wiecie czemu mi owulacji nie zaznacza? Co jest nie tak w temperaturze?