My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
wystarczy ze np cukl byl bezowulacyjny a endomterium cienki i moze stacd byc mniej obfita @
nowatorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarissith wrote:a ja kiwi i kwaśne żelki
Nastka ja zaczynałam od 1/2 tabletki Clo, to dobrze, że ładnie na Ciebie podziałało. Clo poprawia jakość jajeczek, także nic straconegonie chcecie próbować?
Chcę być w ciąży, ale to już jednak dla mnie za dużo.
Dlatego mamy celibat w tym cyklu. -
choco wrote:U mnie w mieści nie dawno dziewczyna urodziła trojaczki. Z tego co wiem miała PCO i jej tyle pęcherzyków urosło, nie wiem tylko czy same czy przez stymulację.
littleladybird, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj nie, ja nie chcę zakładać kolonii. Jedno dziecko mi wystarczy
A ten mój śmieszny ginekolog zapisując mi Clo powiedział o rosnących pęcherzykach i ryzyku ciąż mnogich, ale też zapewnił mnie, że więcej niż dwa pęcherzyki nie urosną i podczas jego kariery lekarza taka sytuacja gdzie urosły ponad 2 pęcherzyki po Clo miała ostatni raz miejsce w latach 70.
Aż do teraz, kiedy to oczywiście najbardziej pechowa para na świecie czyli ja i mój mąż się pojawiliśmy i bach! Od razu 4 pęcherze wielkie jak studnia.Ania_84, nowatorka, marissith, Kjopa3, Katjaa lubią tę wiadomość
-
littleladybird wrote:Wygrałaś
littleladybird lubi tę wiadomość
-
littleladybird wrote:Mieszkanie od prezydenta - to jest polityka prorodzinna
Bardzo dobrze, wykarmić, ubrać 5 od razu to nie lada wyzwanie
przynajmniej mają gdzie mieszkać
hahaha
Lady widzisz wy jestescie wyjatkowi
a mnie juz ostro daje dczadu bol malpowy