My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Asiula można farbować
najlepiej farbą bez amoniaku, ja farbuję farbami roślinnymi, też już mam odrost na pół głowy, ale mówię, że to ombre a nie odrost
w sierpniu będę musiała już coś zrobić z moim ombre
Izolec witaj w klubie tego pana na A. niedługo dojdzie narkolepsja i bulimia
Choco a może miałaś cykl bezowulacyjny? Ja miałam 24 dniowy bez owulacyjny właśnie, podobno tak się zdarza.
Miłego dnia dziewczynki!
Mari- narkolepsja już też mnie dopadła- to była chyba jedna z pierwszych przypadłościBulimii na razie się opieram ale za to mam wiecznego kaca
Choco- moje bezowulacyjne też były wybitnie krótkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 11:08
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie gin powiedziała że po 1 trymestrze można farbować włosy nawet zwykłą farbą, ale w jakimś przewiewnym pomieszczeniu, żeby nie wdychać za dużo. Mnie też uczyli że farba nie przechodzi do organizmu a już w ogóle nie przechodzi przez barierę krew -łożysko.
Szwagierka jest w 7/8 miesiącu i łazi z odrostem (w włosy długie to to na ombre nie wygląda). Ale paznokcie maluje. Wyziewy tych taniochów lakierów (a takich używa) są bardziej szkodliwe niż amoniak. Ale co tam .. kosmetolog się nie zna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 10:39
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Izolcu trzymam kciukai za sluchanie fasolki
Agatka.. nie trujesz .. trzeba siewygadac..daj mu troche czasuniestety bardzo czesto tak reaguja.. nie bede na zawolanie
dlageo lepiej im o tym nie mowic
No właśnie i bardzo załuję, że wcześniej tego nie przemyślalam....ehhh. Dopiero dziś , jak juz mi trochę opadły emocje po "wczorajszym rozdrażnieniu" pomyślalam, że nie powinnam mu tego mowić.... Myślałam, że reakcja będzie inna no ale to....facet...
Przez to wszytsko w ogole nie mam ochoty na serduszkowanie i mam wrażenie że jak tylko cos bede chciała to on bedzie myślal, że zbliżam sie po bo chce dziecko... \
Masakra z tym wszytskim....bllleeee...myślalam,że sie troche przejmie , zwłaszcza ze gin powiedzial,że po 30 juz trduniej zajsc i daje mi czas do konca roku, jak nie zajde to mam przyjsc i bedziemy stymulowac owulacje.
-
nick nieaktualnyIzoleccc wrote:agatkaa- chyba wszytkie przechodziłyśmy przez takie zalecenia- w okresie płodnym współżyć co drugi dzień. Nic na siłę- u nas zdarzało się raz na cały cykl, a jak mieliśmy ochotę to dwa razy dziennie. I jakoś się udało...
No właśnie...zaluję, ze mu o tym wszystkim powiedziałam i ze tak to odebral. On niby mowi,na spokojnie a ja się boje, że czas mi ucieka...
Może i faktycznie muszę wyluzować....a wczoraj to chyba te nerwy przed wizyta na nim wyładowalam.... -
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Ania 84, Myślisz?
toz to najlpszy sposob
i jaki mily
pokaz mezowi ze nie tylko w te dni
polecam obejrzec
https://www.youtube.com/watch?v=lilrWcBIR6w
oczami troche mezczyzn jesli chodzi o staraniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 12:09
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Och ci mężowie.
Mój np powiedział, że jak będzie dziecko to będzie ale na siłe nic nie będzie robił i zostawia to wszystko naturze.
No właśnie, moj widocznie myśli podobnie, zreszta z tego co widzę i o czym piszecie można zauwazyc ze prawie wszyscy faceci tak maja....
Trochę mi lepiej, że nie jestem z tym sama
Dzięki dziewczyny -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:haha no ba
toz to najlpszy sposob
i jaki mily
pokaz mezowi ze nie tylko w te dni
polecam obejrzec
https://www.youtube.com/watch?v=lilrWcBIR6w
oczami troche mezczyzn jesli chodzi o starania
No muszę mu pokazac, tylko ze teraz akurat sa "te dni... kiedy lekarz kazal"...i boję się, że moje zblizenie odbierze w ten sposob - w sensie produkcyjnyChociaz nie wiem czy w ogole zapamietal ktore to dni i ze akurat teraz je mam....oni chyba nie za bardzo kodauja takie rzeczy....tak mi sie przynajmniej wydaje
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kochana mi sie skonczyl @ a moj maz pod 3 dniach od zakonczenia po sexiku na nastepny dzien pytal czy juz moge zrobic test
agatkaa, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Agatka dawaj męża do studni. Posiedzi w zimnej wodzie to sobie przemyśli pewne sprawy
Ania fajny tablecik -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady Maruda wrote:Witam się z pracy. Komu ostatnio śnił się koń? Pamiętam, że parę dni temu ktoś tu właśnie opowiadał o swoim śnie.
-
nick nieaktualny
-
Agatkaa - widze ze jestesmy razem z duphastonem. Ja tez w tym cyklu zaczynam. Jutro robie bad. hormonow. Co do namowienia faceta na przytulanki to moj ostatnio wraca wykonczony z pracy i az mi glupio zaczynac, czasem mi mowi zeby mu dac pospac godzinke i obudzic i wykorzystac z nienacka hihihi
Lady no jazde na koniu by mozna bylo jeszcze jakos zinterpretowac ale to ze chcialas go kupic to nie wiem jak wyjasnicWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 12:46