My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mialam jak narazie tylko 1 usg, dopiero jestem po pierwszej wizycie. Ale skoro na 1 wizycie nie bylo widac owu to raczej wnioskuje ze w wiekszosci cykli ich nie mam, ale to tylko takie moje przemyslenia. Mi sie tez tak wydaje ze skonczy sie na clo...
Ps. Ja mieszkam we wloszech a wybralam sobie polskiego lekarza (przynajmniej na poczatek ) wiec o ile moge przylatywac w okreslonych dniach cyklu, nie bede tu calego miesiaca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 21:35
-
cze!
nowatorka właśnie jest sens sprawdzać proga, on może Ci dużo powiedzieć w jakiej fazie cyklu jesteś
moja propozycja - poobserwuj się kilka cykli, w miarę możliwości monit + hormony
jeśli nie wiesz czy masz owulację, dupek na niewiele się zda, chyba że masz cykl - tasiemiec po kilkadziesiąt dni albo więcej to wówczas można progiem wywołać @ ale Ty chyba tego problemu nie masz...
ja od tego cyklu biorę luteinę ale u mnie owu występuje tyle że proga mam zbyt niskiego
umyłam dziś moje zajebiście wielkie okna, nie czuję rąk ale jak jasno się zrobiło na chacie hehe, następne mycie za rok ale to już chyba odżałuję i kogoś najmę do tej wspaniałej pracy, w końcu na studiach też chodziłam po domach i zarabiałam jak się dało
Izoleccc, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Na pewno dupek nie jest tutaj glownym lekiem dla mnie,mysle ze dal mi go zeby przygotowac sie do kolejnych stadiow leczenia,wyregulowac okres i tez wiedziec dzieki temu w ktorej fazie cyklu jestem. Dalsze leczenie zalezy od hormonow. Narazie sie go trzymam i zobaczymy jak to dalej bedzie wygladalo. Komus trzeba przeciez zaufac...
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane
witam się z kawka
ehh cos mi się ta @ niechce rozkręcaćnigdy tak skąpej nie miałam..
wczoraj bylismy na grilu u brata M nie powiem czułam się fatlanie tam.. dwie ciężarne gadające ciągle o porodzie bo rodzą w pażdziernku.. a my jak na uboczu..
-
Ania rozumiem cie. Ja jestem na wczasach i tez kolo mnie pelno dzieciaczkow malutkich kilkumiesiecznych , nie pozwalaja sie zrelaksowac i nie myslec
Co do skapych miesiaczek to teraz juz mialam w miare normalna po tej ostatniej skapej wiec widocznie czasem tak jednorazowo moze sie zdarzyc -
Aniu, Skarbie :*
A ja mam dziś podły nastrój, wszystko mnie wkurza... albo dlatego, że jutro powrót do pracy albo z powodu zbliżającej się @... Ech...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Ehhh jak dobrze ze Wy jestescie .. rozumiecie . i wogole .
Asiula tulam kochana
Nowatorka wiemze moze sie zdarzyc ale w tym cyklu liczylam na niagare zeby sie wszystko złuszczlo.. zeby polpi okazal sie nie zluszczonym czyms -
Dziewczyny a co myslicie o tym : bylam u gina na usg, ale juz od rana mnie pobolewal brzuch na okres ( nie myslalam wtedy ze to na okres bo nigdy jeszcze nie mialam po 28 dniach, zawsze duzo wiecej). Mialam usg o godz 16.30 a juz wieczorem ok 19,20 dostalam krwawienia. Czy to sie liczylo jako ostatni dzien cyklu czy moze pierwszy i czy moglo to zaklocic odczyt usg ? Na usg mialam liczne drobne pecherzyki,endometrium jednorodne 1cm...
-
mi zasze mowila dr ze krwawieni po 16 nie liczyc jako 1 dc tylko od nastepnego dnia ..jakos tak
nowatorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle jestem zła na małża. Rano mnie prosił, żebym zrobiła zakupy po pracy, bo lodówka pusta. Po pracy okazało się, że nie mam karty w portfelu. On ma moją kartę w swoim, zapomniał przełożyć. Pojechał sobie grać w krykieta, wróci dopiero o 8 wieczorem a ja teraz siedzę głodna, a w portfelu mam całe 10 pensów. No co za bałwan!!! Wrrrrrr!!!!!!! Już mu wysłałam smsa z opierdol
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 15:44
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynowatorka wrote:Ja mam cykle podobne do Blondik od 28 do 50 dni. Mam brac wlasnie 10 dni od 16 dc. Mnie sie gin pytal czy jak kiedys go bralam i mi wyregulowal okres to czy ta regularnosc sie po zaprzestaniu brania jeszcze troche utrzymywala, i tak bylo, wiec moze organizm jakos pozniej sam sie uczy regulowac przezcjakis czas. Poza tym wszystko zalezy od wynikow hormonow. Powiedzial mi ze moze byc tak ze jakis hormon jest bardzo wysoki i on mi go obnizy i wszystko sie znormalizuje. Jak nie to bedziemy stymulowac owu. Ten gin ma bardzo dobre opinie zarowno wsrod znajomych jak i w internecie, mi tez sie wydal bardzo profesjonalny. W czasie brania dupka mam tez sie starac ok 12 dc i przyjsc za kilka m-cy w 10 dc zobaczyc jak sie zachowuje pecherzyk. Z tym ze dupek hamuje owulacje to tez sa rozne opinie. Ehhh...
Lady a ty na co go bralas skoro mialas regularne cykle ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 20:30
-
Mój kiedyś wyszedł w sobotę do pracy i pozbawił mnie wszystkich kluczy do mieszkania - wziął swoje i moje
Ja tu szczęśliwa chciałam wyjść do piekarni po świeże pieczywo, a tu kluczy nie ma - nie zostawię przecież otwartego mieszkania... jakie miał szczęście, że akurat w tę sobotę nie musiałam jechać na korepetycje
A tak w ogóle, to chyba Aniu do Ciebie jutro dołączę, bo dziś już coś brązowego widziałamOby tak było, wtedy mogłabym czwartkową wizytę w klinice odwołać
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyHej dziewczny- tulam każdą, która tego potrzebuje.
Lady - u nas to niestety zwykle ja zapominam oddać mężowi kartęNa szczęście ma jeszcze awaryjną kredytową
Ja jutro z samego rana jadę do Krakowa podpisać nową umowę. W czwartek powrót do Wroc a w piątek lecimy na Londek. Szczerze mówiąc trochę się stresuję ale powtarzam sobie, że musi być dobrze.
Dzisiaj jeszcze zaliczam pół dnia w kuchni bo szykuję sosy na zimę -pomidorowy i salsaGenialnie się sprawdzają jak jest zimno i nie chce ci się gotować