My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie ogladam program o pewnej brytyjskiej parze i bardzo się zdenerwowałam. Obydwoje są uzależnieni od heroiny od ponad 15 lat. Mają dwójkę małych dzieci (poczęte w trakcie uzależnienia) i teraz ona znwou jest w ciąży. Mówi, że ostatni raz brała herę 7 tygodni temu. Obecnie jest na sybstytucie narkotyku - metadonie, który lekarz daje jej na receptę.
Tak sobie myślę, po co my dbamy o siebie, skoro dzieci nie możemy mieć? Przecież lepiej się gdzieś nachlać, naćpać tak jak ona i może wtedy się zajdzie? Jakiś dół mnie dopadł. Wkurzyłam się tym reportażem, chyba pójdę spać -
Anuśka, gratulacje!!! A to niespodziankę Ci zrobiła - niech ktoś mi powie, że dziewczynki odbierają urodę
Moja koleżanka z innego wątku też będzie miała córeczkę, a wszyscy obstawiali chłopakaSuper!
A nawet jeśli Marianna będzie pyskata, to co? Zuzia może i jest pyskata, ale dodatkowo też bardzo inteligentna, więc takie połączenie jest super - poradzi sobie w życiu! Jeszcze raz gratulacje Zuzy (od mojej mamy też - przeczytałam jej to, co powiedziała o dzieciach z in vitro - pełen szacun, super dojrzała dziewczyna) i Marianny też
A tak w ogóle to dzień dobry Kochane :*Anuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
Hellol;)
Anuska, gratulacje;) dziewczynki sa super - zreszta wiesz sama;)
Ana, trzymam kciuki za testowanie;)
A w ogole, to dzien dobry, czytam regularnie, ale te upały mnie wykończą, dodatkowo w pracy zimno, na zewnątrz upał nieziemski - masakra.,,Anuśka lubi tę wiadomość
-
Lady Maruda wrote:Tak sobie myślę, po co my dbamy o siebie, skoro dzieci nie możemy mieć? Przecież lepiej się gdzieś nachlać, naćpać tak jak ona i może wtedy się zajdzie? Jakiś dół mnie dopadł. Wkurzyłam się tym reportażem, chyba pójdę spać
Kochana tulamPrzechodziłam przez to... Hooj mnie strzelał (i nadal strzela) że takie degeneratki wpadają a my o każde maleństwo musimy długą batalię toczyć... ehhh...
Dziękuję za gratulacjeJa nadal jestem w szoku, muszę się przestawić na tą moją Maniuchnę
No i teraz mogę zaczynać zakupowe szaleństwo
U nas w telewizorze mówili, że w Łódzkim ma być 24stopnie a u mnie już jest 28Okłamali mnie
Roztapiam się znowu...
Ania czy Ty masz histero jutro??????Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 09:26
-
Ana wyjdz z krzaczorów
bo my tu sie stresujemy
Lady niestety tak to jest ci co nie chca maja na potege
Anuska niedopeior bedzie ustalana
w najlepszym wypadku wrzesien/pazdziernik..w najgorszym po nowym roku
-
Anuśka wrote:Ehhh a ja się tak podkręciłam że już będziesz miała jutro
Kurcze sporo czasu jeszcze... Mam nadzieję że szybko minie
moze uda mi sie zrzucic do tego czasu troche kg
powiem wam ze jest mi jakos lzej ..taki spokoj czuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 09:34
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, poardzcie coś, bo kurcze teraz się zorientowałam, ze chyba ktoregos dnia zapomnialamw ziac 1 tabletki, bo dzis jest 26 dc a mialam brac do 25 dc i zostalam mi jedna w opakowaniu....jak myslicie wziac ja, ta ostatnia czy juz nie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatka to juz zalezy od ciebei..ja pewnie bym nie wziela .. generlanie im krocej mam jakies ustrojstwo łykac tym lepiej
Lady i prawidlowo
Mona .. cos tam wykombinowala coagatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny