My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam. Nie nadrobię Was. Wy to kurde w tygodniu aktywne na forum a w weekendy ciche
Zmęczona jestem po pracy. Poniedziałki mnie zawsze dobijają, bo zaczynam o 5 rano.
Poza tym lewy jajnik mnie strasznie boli. Trochę mnie to martwi, bo boli coraz bardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 14:44
-
Cześć
w kwestii króliczka, opieka jest troszkę absorbująca, ale na pewno mniej czasu wymaga niż pies (nie trzeba wstawać o 6 rano). Mój siusiu robi do kuwety ale bobki zostawia gdzie popadnie, je strasznie dużo jak na takie maleństwo, ale np. widzę że nas rozróżnia, inaczej podchodzi do mnie i męża inaczej do mojej siostrzenicy. Jak mąż daje jej smakołyki to tak staje na dwóch łapkach, ogólnie jest słodka.
Odnośnie poważaniejszych tematów mam koleżankę która została adoptowana i dowiedziała się o tym od dzieciaków na podwórku, to nie było fajne. W mojej bliskiej rodzinie też wyszły sprawy pewne na jaw kiedy ja byłam już dorosła, i chyba wolała bym dowiedzieć się o nich jednak trochę wcześniej, wiele rzeczy i zachowań bliskich pojmowała bym inaczej.
A jeszcze mój sen z przed kilku dni muszę zrelacjonować, śniło mi się że adoptowaliśmy z mężem chłopca, takiego 10-12 latniego Murzynka
Edit: jeszcze jedna sprawa mi się przypomniała odnośnie snów. Od ok 2 miesiecy bardzo często mam sny ze "starymi" znajomymi z którymi nie mam już na codzień kontaktu, koledzi kolezanki z podstawówki czy podwórka. Gdyby to był jeden sen to bym nie zwróciła na to uwagi ale to co kilka dni śni mi się inna osoba. Boję się że to ma jakieś znaczenie. Kiedyś noc w noc śniło mi się że ktoś się kłuci a to jacyś politycy a to bracia mojego taty i wtedy to była baaaardzo zła wróżba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 15:49
Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choc najgorsza sen dziewczyn ktore podchodza do IUI AID serio
Ana z tego co widze to ostatnio takie tempki mialas własnie w szczesliwym cykluwiec trzymam kciuki
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazja, naprawdę imponujące temperatury
trzymamy mocno kciuki! :*
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
No całe szczęście że adoptowałam czarne to wiesz nie przejęłam się, jak bym w tym śnie urodziła czarne dziecko to bym wtedy miała stresa. Mam czarnego współpracownika, mąż mówi "patrz żeby to nie był proroczy sen"
Asiula86, Anastazjaaa, Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
własnie mezu kuil mi palme
https://naradka.wordpress.com/tag/chamaedorea-elegans/marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:mamnadzieje ze nie farbowalas włosów
Będzie tak samo pyskata jak Zuzia
Ana leci ten czas niesamowicie...
Nastka no ja też bym sobie dała rękę uciąć za to że będzie chłopakBo ciąża zupełnie inna
A tu masz... Nigdy nie wiadomo jak to jest że się zachodzi, jak to jest z tą płcią... Czarna magia dla mnie
Cud i tyle
Zostawiam Wam masę wirusków i spadam spać bo ledwo na oczy patrzę
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Misi@, Izoleccc, Koniara, Katjaa, marissith, Asiula86 lubią tę wiadomość