My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja się podzielę sernikiem cytrynowym, który mam zamiar dziś spożyć
Anuśka, no Ty tu akurat z nami jesteś, ale mnie chodziło o tę 'starą' grupę jak jeszcze tu byłam jako Nasturcja. Wtedy mniej więcej wszystkie zaszły w ciążę w tym samym czasie a staraczek została garstka na palcach jednej dłoni. Zresztą... You know what I mean...Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazja, ja też wiem, że będzie dobrze, musi być, nie ma innej możliwości nawet!!! Na kiedy masz termin? Jakoś się przebadziasz do 12 tyg, a to urlop, a to L4, dacie radę przecież, jak nie wy to kto?!
Ania ja myślę, że facet po prostu ma gacie pełne ze strachu i zamiast pogadać szczerze to cuduje... mam nadzieję, że mu się odmieni... faceci...
Bąbel a byłaś u doktorka? Przerwa każdemu dobrze zrobijak coś cały czas trzymam menopur w lodówce
To jak u Anuśki dziewczyna to może u mnie chłopak? Czy podtrzymujecie zdanie? Będę zakłady robićAnuśka, Anastazjaaa, bąbel, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuska sliczny suwaczek
Ja tez z tych starajacych sie
Anastazja musisz byc dobrej mysli. Trzymam mocno kciuki zeby poszlo ok teraz
Kurcze niestety slyszalam wiele histori malzenstw ktore sie rozwiodly przez nieudane starania o dzieckonie wiem czy nie my kobiety mamy w tym wiecej winy, bo my za bardzo chcemy zeby sie udalo, naciskamy mezczyzn a oni nie dopuszczaja do siebie ze w nich moze byc jakakolwiek wina i okazuje sie ze kobieta sie stara a facet 'tak jak by to mial w dupie'' jedno warczy na drugie i smutny koniec
mam nadzieje ze ten facet zrozumie ze ona go potrzebuje i zmieni swoje podejscie do niej.
Anastazjaaa, Anuśka lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ana, ja jestem PEWNA że tym razem wszystko pójdzie gładko. A wiesz, że ja jestem wróżka. Zapytaj Anuśki :*
Aniu, każda rodzina jest inna. Nie znam Was ani tej koleżanki, ale coś mi się wydaje, że Wasze związki ogromnie się różnią. A tamto małżeństwo przechodzi ciężkie chwile, co wcale nie musi oznaczać rozpadu. Ty i Twój mąż jesteście jedną z par, które zrealizują największe marzenie i będziecie tworzyli szczęśliwą rodzinę. Ps. czy tamci też tak długo i wytrwale walczyli?
Możliwe, że facet nie wierzył do końca, że się uda i zwyczajnie musi dojrzeć do tego co się w ich życiu dzieje.Anuśka, Anastazjaaa, Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Termin wychodzi na 21 kwietnia
Pierwszy dzień ciąży w moje urodziny a rozwiązanie w moją rocznicę ślubu
To musi się udać
Słuchaj Yasminki ona się nie myli
Anastazjaaa, Yasmin, agatkaa, Asiula86, Izoleccc, Katjaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Izoleccc a wy jak się czujecie
Ana tak baaardzo się cieszę...
Ja również dołączam moje kciuki. Super, że jesteś dobrej myśli.
U nas w miarę ok. Jednak nowa praca daje bardziej w kość niż myślałam- chociaż raczej psychicznie niż fizycznie. Ale okazuje się, że mimo wszystko mam duże wsparcie ze strony zespołu i managerów więc nie powinnam narzekaćAle tan typ już tak ma, że się martwi i wszystkich naokoło a trochę za mało o siebie. Choć w miarę możliwości staram się odpoczywać
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Termin wychodzi na 21 kwietnia
Odnośnie L4, może po twoich przejściach dadzą Ci zwolnienie lekarskie już od początku ciąży?Anuśka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Yasmin wrote:Ana, ja jestem PEWNA że tym razem wszystko pójdzie gładko. A wiesz, że ja jestem wróżka. Zapytaj Anuśki :*
Aniu, każda rodzina jest inna. Nie znam Was ani tej koleżanki, ale coś mi się wydaje, że Wasze związki ogromnie się różnią. A tamto małżeństwo przechodzi ciężkie chwile, co wcale nie musi oznaczać rozpadu. Ty i Twój mąż jesteście jedną z par, które zrealizują największe marzenie i będziecie tworzyli szczęśliwą rodzinę. Ps. czy tamci też tak długo i wytrwale walczyli?
Możliwe, że facet nie wierzył do końca, że się uda i zwyczajnie musi dojrzeć do tego co się w ich życiu dzieje.
Oni wlaczyli jeszcze dluzej od 2009 r.. biopsja, 6 nie udanych IUI w tym 2 ciaze biochemiczne pozniej histerospkowia i po niej udany cykl ..
nie znam tez ich i raleacji jakie mieli wczesniej z tego co dziewczyna pisala duzo wybaczala w trakcie jemu..wiec nie wiem moze cos dodatkowo sie pojawialo.. ale tak to zawsze pamietal o urodzinach, rocznicy robil jej niespodzianki.. a terazw zarowno w rocznic slubu jak i jej ur olał ja totalnie..
wiem ze zwiazki sie rozpadaja nawet podczas naturalnych ze tak powiem ciaz.. mam wiele takich xnsjomyvh.. wiem tez ze wlasnie bardzo czeesto to my kobiety jestesmy propodyrami kłótni w czasi staran..sama wiem jak bylo jak myslalam ze mozemy miec dziecko.. to bylo najgorsze 9 miesiecy ..i glownym czynnikiem zapalnym bylam ja..
wcZoraj rozmawialam z M.. na ten temat..bo uwazam ze jesli pojawiaja sie watpliosci jakis strach to najlepiej pogadac z nim.. przytulil mnie i powiedzial ze nikt nigdy nam nie zagwarantuje ze drugiemu nic nie odbije .. bo rownie dobrze moje hormony w ciazy moge mnie tak rozłwzyc ze to mi moze cos odbic
generlanie powiedzil ze on ze swojej strony zrobi wszytsko zebysmy jak najlepiej przeszli etap ciazy .. i zeby byl to dla nas cudowny okres.. i ze chyba jednak ta wizyta u psychologa musi sie odbyc bo za bardzo sie stresuje tym wszytskim
No to bedziemy mieli Blizniaki21 kwiecien
dzis biore sie za robote ostro zeby skonczycbo dzis ogladamy spadajace zgwiazcydy nie zapomnijcie
bedawidoczne nawet w miastach
Yasmin, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Spoko, nie załamuje się , teraz czekam na @
lecimy z koksem dalej
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny