My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
Krokodylica wrote:Kuźwa co się z człowiekiem po ciąży porobiło.
Spiłam się jedną lampką wina. Hahaha.
Idę się myć i spać.
Kroko nie strasz bo ja narobiłam 3 litry nalewki malinowej i mam zamiar jej skosztować po porodzieA z takimi ilościami to będę ją piła z pięć lat
Strzelamy do AsiuliEeeeee szkoda bo ładna taka
Asiula ja Cię oficjalnie osmarkam
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Mam wiruski ciążowe i lekko przeziębieniowe, więc beta urośnie ale nosek się zatka
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
macham kochane
matko czas dla mnie za szybko gna ledwo młodą zaprowadze już trzeba leciec
Kroko moja mała tez w nocy furczy nosem rano i wieczorem jej gluty wyciągam wacikiem z solą fizjologiczną w dzien jest ok no i daje jej 2xpo 2 krople cebionu
aaa włosy mi leca masakrycznieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Gdybym zajmowała się interpretacja snów po wiedzialabym że to jest dążenie do osiągniecia celu i droga będzie trudna albo obawa przed drogą
Ale że się tym nie zajmuje... To nie wiem
Kurde, chciałam mała zapisać na basen, ale już grupa zapełniona ;( ale jest ale grudnia będzie kolejna.. -
zgredka wrote:Gdybym zajmowała się interpretacja snów po wiedzialabym że to jest dążenie do osiągniecia celu i droga będzie trudna albo obawa przed drogą
Ale że się tym nie zajmuje... To nie wiem
Kurde, chciałam mała zapisać na basen, ale już grupa zapełniona ;( ale jest ale grudnia będzie kolejna..
Zgredka interpretacja jest duzo latwiejsza. Ja bylam tepka ktora nie chce isc w gore -
nick nieaktualny
-
dzien dobry:-))
u nas dzien dzisiaj zaczal sie dobrze..bo nocka byla udana..chlopaki nie chcieli wstac rano..choc zazwyczaj to oni mnie budza..
mam dobry humorek i oby taki zostal..;-P
synek dzisiaj do mnie..mamusia..kocham cie mocko..ojc az lzy sie kreca..
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj zaczynamy 2 trymestr- aż mi się wierzyć nie chce
Marlenq ja właśnie czekam na lekarza bo to co mnie rozłożyło wygląda mi na zapalenie zatok ;/
Mona ja biorę Acard 1 dziennie rozrzedza krew i ułatwia zagnieżdżenie dzięki lepszemu ukrwieniu macicy.Yasmin, marissith, Karolucha, zizia_a, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Dzięki dziewczyny.
No to zacznę od następnego cyklu. To się zaczyna brac od zakończonej @? I bierze się dalej aż do ewentualnej @?
Izoleccc ale ten czas leci -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Właśnie wróciłam z pracy i powiem Wam ,że jestem mega wściekła na zachowanie dwóch osób z którymi jestem w pokoju. Czepiają się nowej dziewczyny, która dopiero co zaczęła pracę i odwala za nich najgorszą robotę, a za małe potknięcie zaczęli się z niej wyśmiewać ... masakra, fałszywe pacieciaki. Zapomniał wół jak cielęciem był ...
A tak staraniowo, to dzisiaj odstawiłam luteinę i czekam na @, i już doczekać się nie mogę. Zajdę w ciążę i pójdę sobie na zwolnienie. I będę miała gdzieś całą pracę i te fałszywe *****.
Hmm, zaciekawił mnie ten acard i arbuz ... może i ja zacznę brać po @.
Dziewczyny z powodu naprawdę fatalnej atmosfery w pracy i ogromnego stresu zaczęłam brać tabletki uspokajające valerin forte. Mam nadzieję, że nie zaszkodzą w staraniach. Na czas inseminacji chcę je odstawić i wziąć zwolnienie lekarskie tydzień przed i dwa tygodnie po zabiegu. Coraz gorzej w tej mojej pracy ...
Baronowa_83 lubi tę wiadomość