My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kochane ja pozno wrocilam dzis kompletny mlyn no i dostalam @ gorzej bo dostalam ja na miescie i bylam w stringach
-
Dla mnie białe spodnie są abstrakcją
miałabym wielką dupe
Co wykresu nie pod powiem bo nie pamiętam już nic jak to działa, a nie mam wykupionego abonamentu..
Kroko: gratki @
Aniu: a Tobie Aniu nie wiem czy gratulowacna pewno nie okoliczności..
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zielony kolor to przewidywany dzień owulacji(na podstawie statystyk), a czerwony kolor to termin przewidywanej @. Najedź sobie na te kratki i powinno Ci podpowiedzieć, co jest co
A tak w ogóle to dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 07:31
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Asiula86 wrote:Zielony kolor to przewidywany dzień owulacji(na podstawie statystyk), a czerwony kolor to termin przewidywanej @. Najedź sobie na te kratki i powinno Ci podpowiedzieć, co jest co
A tak w ogóle to dzień dobry
Ps. Dzien dobrywystrzelilam nie przywitajac sie nawet dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 07:39
-
Dzień dobry kochane
ja juz od 6 na nogach byliśmy w Mupie zaniesc oswiadczenia poreczycieli..i co moja mame nam odrzucili.. bo ma 1900 brutto emerytury a wg ich wyliczen musi miec min 50% przecietnego wynagrodzenia czyli około 2100 no porażka
mój michal to powiedzial ze jak sie wkurwi to po porstu zalozy sobie dzialanosc bez ich laski .. ;/ -
Ania, ja te brałam dofinansowanie.na dg i te formalności są koszmarne
podpisu małżonków, zaświadczenia rozwodowe poręczycieli, kazda faktura z adnotacją "zaplacono", bo inaczej nie uwzglwdnia.. papierologia pełna para
Ps. Dzisiaj nie idę na hcg, nie chce mi się jednakmusiałabym wyjść do 11, a potem kręcić sie z synkiem aż mu się lekcje zaczną, bo do domu nie będzie mi się opłacało wrócić.. Robię jakiegoś sikanca, chyba.pepino kupię, bo tanie i czulsze niż facelle
ale brzuch boli ciągle jak na.@ i poza tym nic.. szyjka bardzo wysoko i twarda i otwarta, ale tym chyba nie ma co się sugerować, bo ja po porodzie naturalnym jestem i powiem szczerze, że zmasakrowalo ja trochę (ale nie czułam tego). Więc takie badanie nie ma sensu, ona jest "otwarta" cały czas
Coś czuję, że czeka mnie wywołanie małpy. za poprzednim razem po odstawoeniu cykle miałam 13 dniowe, teraz będą 40! Wrrr
A tak w ogóle to witamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 08:28
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Elficzka wiesz co ja brałam na DG dofinansowanie ale nie z urzedu pracy tylko wystartowalam w konkursie ..i kurde rtam nie bylo nic takiego.. poreczałam wekslem własnym .któy po roku odbieralismy , facet zadzwonil ze przyjdzie na kontrole pokazałam mu FV naklejki na rzecach ktore kupiłam porobil fotki i tyle a tam bylo wieksze dofinansowanie plus przez pół roku pomostówka .
a moze jednak nie trzeba bedzie wywolywaci hcg cie zaskoczy
elficzka lubi tę wiadomość
-
w konkursie wojewódzkim mi się nie udało, bo zabrakło mi 1 punktu
za to pup docenił wniosek
też byli na kontroli po pół roku i zdjęcia robili
Z Tym hcg to wątpię, robiłam w weekend test i nic, ale.jakbym nie dostała @ to zrobię w piatek na pewno, bo w weekend wesele i nie wiem czy będę mogła bez wyrzutów z winem usiąśćAnia_84 lubi tę wiadomość
-
a zapowiadali sie z ta kontrola ?? bo własnie nie wiem jak to jest .. u mnie to dzwonili i ustalalai termin