My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Po intensywnym tygodniu znalazłam czas żeby was nadrobić.
AsiUla mocno przytulam. Summerka znam to, we mnie w kółko ktoś wjeżdża... najgorsze jest właśnie to że wszytkie plany idą się kochać.
A ja wyskakuje na krótki weekendowy urlop do Zakopanego moczyc się w termach;)zgredka, Summerka lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnywitajcie nie wytrzymałam i o 12 zrobiłam test niestety negatywny nawet cienia cienia nie ma
ale pocieszam się tym że to 2 tydzień po mniemanej owulacji a w pierwszej ciąży test robiłam 4 tyg po rano a i tak kreseczka ciazowa wyszła blada może jeszcze wyjdzie
jakby nie było do planowanej @ jeszcze cały tydzień ja nadal mam mdłości zawroty głowy dziś doszły jestem senna i strasznie rozdrażniona i płaczliwa cycki nadal bolą więc jestem dobrej mysli że tylko za szybko zrobiłam test co myslicie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle35 - ja za to mam odwrotną sytuację - czyli faceta młodszego od siebie który boi sie być ojcem. Stara się - chodzi po lekarzach ze mną, łyka co musi ale powiedział, że robi to dla mnie o mnie kocha. W sumie mam cichą nadzieję że dojrzeje do posiadania dziecka a jeśli nie - cóż ...jestem kobietą samodzielną
Samotną ale samodzielną - nie miałam lekko i w sumie nie mam już żadnej rodziny.
Ale35 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam.
U nas niestety urlop zupełnie nieudany
Mieszkamy w nędznym hotelu w centrum miasta - czytaj slumsach. Dodatkowo znajomi mojej mamy z którymi tu przyjechaliśmy mają jakieś cholerne ADHD i już pierwszego dnia musieliśmy się od nich odłączyć.
Co najgorsze to wczoraj jak wracaliśmy z nad morza to pojawił się skurcze macicy i ciężko było je opanować. Dzisiaj jest spokojniej ale brzuch i tak co jakiś czas się napina.
Ogólnie h..nia na maxaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 10:01
-
nick nieaktualnyIzoleccc wrote:Witam.
U nas niestety urlop zupełnie nie udany
Mieszkamy w nędznym hotelu w centrum miasta - czytaj slumsach. Dodatkowo znajomi mojej mamy z którymi tu przyjechaliśmy mają jakieś cholerne ADHD i już pierwszego dnia musieliśmy się od nich odłączyć.
Co najgorsze to wczoraj jak wracaliśmy z nad morza to pojawił się skurcze macicy i ciężko było je opanować. Dzisiaj jest spokojniej ale brzuch i tak co jakiś czas się napina.
Ogólnie h..nia na maxa
Współczuję..... Magnez na skurcze pij i na lej towarzystwo, to Twój czasie, Twój urlop -
Cześć dziewczęta,
Lena, dzwoniłam do endo i pow jaka syt, a ona na to, ze nie bedzie nikogo diagnozować przez tel, mam isc gdzieś na wizyte za dwa tyg, ale nie do niej, bo ona nie ma miejsc...masakra
Izolecc - no to chu*, dupa i kamieni kupa;(
Smarta, odpoczywaj tam;) -
Izolec wspolczuje towarzystwa
ale w koncu nie moze byc tak zle, jestes na wakacjach, sprobuj sie relaksowac widokami. No skurcze tez niefajnie dostac wlasnie na wczasach ale moze to ze stresu tez. Pamietam jak mama mi opowiadala ze jak bylam w brzuszku to spacerowala po polskim morzu ze mna. Ciekawe czy cos odczuwalam tam w tym brzuchu...
Shafuli a mozna sie spytac ile lat ma twoj partner ?
Mysle ze faceci dziela sie na 2 grupy: mniejszosciowa ma instynkt i chce byc ojcem, wiekszosciowa dostosowuje sie do swojej partnerki i tak jak ona chce to tak im tez dobrze ;P . moj jest z wiekszosci ;P -
Shafuli wrote:Ale35 - ja za to mam odwrotną sytuację - czyli faceta młodszego od siebie który boi sie być ojcem. Stara się - chodzi po lekarzach ze mną, łyka co musi ale powiedział, że robi to dla mnie o mnie kocha. W sumie mam cichą nadzieję że dojrzeje do posiadania dziecka a jeśli nie - cóż ...jestem kobietą samodzielną
Samotną ale samodzielną - nie miałam lekko i w sumie nie mam już żadnej rodziny.
-
Dostałam opieprz, więc melduję, że dzisiejsza beta 4502. Kolejna w poniedziałek, wieczorem usg u innego lekarza, a we wtorek rano wizyta u mojego. Ale skierowanie do szpitala też jest
Pozdrawiam!Lena_83 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Asiula86 wrote:Dostałam opieprz, więc melduję, że dzisiejsza beta 4502. Kolejna w poniedziałek, wieczorem usg u innego lekarza, a we wtorek rano wizyta u mojego. Ale skierowanie do szpitala też jest
Pozdrawiam!Asiula86 lubi tę wiadomość