My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No to rzeczywiście ma prawo czuc sie za stary na dzieci. Z drugiej strony powinien brac pod uwage Twoj wiek i pragnienie.
Trudna sytacja i chyba powinniście na spokojnie jeszcze raz poroznawiac.Ale35 lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny pomóżcie bo nie wiem co mam w tym cyklu mam długie cykle od 30-40 dni a konkretnie okres miałam 05/09 w 22- gim dniu cyklu miałam kulkę śluzu płodnego z nitkami krwi od 23-25 dnia cyklu plamienia różowe 26 dnia współżyłam a 35 dc na nowo śluz z nitkami krwi wiem ze pokręcone nie wiem kiedy była owulacja pomóżcie proszę
-
Mona_M wrote:Cześć.
Ale35 - wiesz co moim skromnym zdaniem powinniście dokładnie pogadać. Bo takie liczenie na cud przy założeniu, że druga strona nie chce dzieci to się może kiepsko skończyć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam Cię Ale35, ale to że nie wygląda na swój wiek to nic nie tłumaczy...rozmawialiscie na temat przyszłości??? Widocznie ma swoje oczekiwania i boi się że nie podoła....to dlaczego nie rozważanie na poważnie adopcji??? Jeżeli w między czasie będziesz w ciąży t będzie podwójną radość...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 13:01
Blondik lubi tę wiadomość
-
Ale moj tata byl ok 50 tki jak sie urodzilam
Byl starszy o 20 lat od mojej mamy. Teraz to juz wogole faceci starsi plodza dzieci. Pytanie czy on chce dziecka. Moj tata nie bardzo chcial a jak juz bylam na swiecie to byl we mnie wpatrzony jak w obrazek. No ale to lepiej wczesniej pogadac niz liczyc na reakcje ktora moze byc inna.
Asiula przytulam. To musi byc bardzo ciezkie ale nie mozna siepoddawac i trzeba dalej walczyc
-
nowatorka wrote:Ale moj tata byl ok 50 tki jak sie urodzilam
Byl starszy o 20 lat od mojej mamy. Teraz to juz wogole faceci starsi plodza dzieci. Pytanie czy on chce dziecka. Moj tata nie bardzo chcial a jak juz bylam na swiecie to byl we mnie wpatrzony jak w obrazek. No ale to lepiej wczesniej pogadac niz liczyc na reakcje ktora moze byc inna.
Asiula przytulam. To musi byc bardzo ciezkie ale nie mozna siepoddawac i trzeba dalej walczyc -
nowatorka wrote:W sumie to twoj partner wie ze wspolzyjecie bez zabezpieczenia wiec musi sie liczyc z tym ze moze byc dziecko. Ja znam wielu facetow ktorzy maja 1 dziecko po 40stce a nawet znam kobiety ktore maja 1 dziecko po 40stce.
-
Asiula, nie wiem co powiedzieć, wiec przytulam ❤️
A my dziś jechaliśmy do endo i jakaś pipa, gadająca przez tel, wjechała nam w tyłek. Cały dzien w szpitalu, Zuzke prześwietlili na wylot, ze mną tez niby okej, chcieli mnie profilaktycznie na obserwacje zostawić, ale sie nie zgodziłam - wiem jak takie obserwacje wyglądają. Przepadła mi wizyta, w ogole dzien do dupyzgredka lubi tę wiadomość