X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Ale35 Znajoma

Wysłany: 9 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    46

• Ale35 Znajoma

Wysłany: 9 października 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zgodziłam sie na antykoncepcję wiec cud jest możliwy on mi z tekstem ze jest stary a ja ze gumek i chemi zażywać nie będę cos za cos

• Lena_83 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to rzeczywiście ma prawo czuc sie za stary na dzieci. Z drugiej strony powinien brac pod uwage Twoj wiek i pragnienie.
    Trudna sytacja i chyba powinniście na spokojnie jeszcze raz poroznawiac.

Ale35 lubi tę wiadomość

Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.

Ale35 - wiesz co moim skromnym zdaniem powinniście dokładnie pogadać. Bo takie liczenie na cud przy założeniu, że druga strona nie chce dzieci to się może kiepsko skończyć.

Ale35 lubi tę wiadomość

• Ale35 Znajoma

Wysłany: 9 października 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest jedenaście lat starszy ale w życiu byś mu tyle nie dała już tloczylam ze ja jestem jeszcze młoda ale jak tu zrozumieć faceta ufa

• Ale35 Znajoma

Wysłany: 9 października 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pomóżcie bo nie wiem co mam w tym cyklu mam długie cykle od 30-40 dni a konkretnie okres miałam 05/09 w 22- gim dniu cyklu miałam kulkę śluzu płodnego z nitkami krwi od 23-25 dnia cyklu plamienia różowe 26 dnia współżyłam a 35 dc na nowo śluz z nitkami krwi wiem ze pokręcone nie wiem kiedy była owulacja pomóżcie proszę

• Ale35 Znajoma

Wysłany: 9 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Cześć.

Ale35 - wiesz co moim skromnym zdaniem powinniście dokładnie pogadać. Bo takie liczenie na cud przy założeniu, że druga strona nie chce dzieci to się może kiepsko skończyć.
    Wiem tylko nie jestem tego na sto procent pewna czy on niechce ale na sto procent pewna ze sie boi i te wcześniejsze starania co zakończyły sie fiaskiem widział moje cierpienie za każdym razem jak dostawałam okres dba o mnie bardzo martwi sie i myśle ze ta decyzje podjął żebym nie myślała ze ze względu na dziecko chce ze mną być ostatnio jak mu powiedziałam ze chciałabym dziecko to mi powiedział to zaadoptujmy wiec w głębi serca chce

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula :'( :'( :'( :'( :'( buzi 3maj się kochanie.... Przykro mi....

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam Cię Ale35, ale to że nie wygląda na swój wiek to nic nie tłumaczy...rozmawialiscie na temat przyszłości??? Widocznie ma swoje oczekiwania i boi się że nie podoła....to dlaczego nie rozważanie na poważnie adopcji??? Jeżeli w między czasie będziesz w ciąży t będzie podwójną radość...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 13:01

Blondik lubi tę wiadomość

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale moj tata byl ok 50 tki jak sie urodzilam :) Byl starszy o 20 lat od mojej mamy. Teraz to juz wogole faceci starsi plodza dzieci. Pytanie czy on chce dziecka. Moj tata nie bardzo chcial a jak juz bylam na swiecie to byl we mnie wpatrzony jak w obrazek. No ale to lepiej wczesniej pogadac niz liczyc na reakcje ktora moze byc inna.
    Asiula przytulam. To musi byc bardzo ciezkie ale nie mozna siepoddawac i trzeba dalej walczyc

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Ale35 Znajoma

Wysłany: 9 października 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Ale moj tata byl ok 50 tki jak sie urodzilam :) Byl starszy o 20 lat od mojej mamy. Teraz to juz wogole faceci starsi plodza dzieci. Pytanie czy on chce dziecka. Moj tata nie bardzo chcial a jak juz bylam na swiecie to byl we mnie wpatrzony jak w obrazek. No ale to lepiej wczesniej pogadac niz liczyc na reakcje ktora moze byc inna.
    Asiula przytulam. To musi byc bardzo ciezkie ale nie mozna siepoddawac i trzeba dalej walczyc
    Wiem ze i w moim przypadku będzie reakcja taka sama jak z twoim tatusiem

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to twoj partner wie ze wspolzyjecie bez zabezpieczenia wiec musi sie liczyc z tym ze moze byc dziecko. Ja znam wielu facetow ktorzy maja 1 dziecko po 40stce a nawet znam kobiety ktore maja 1 dziecko po 40stce. ;)

Ale35 lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Ale35 Znajoma

Wysłany: 9 października 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żyje we Włoszech tego tu jest pełno a kobiety właśnie w tym wieku decydują sie na dziecko

• Ale35 Znajoma

Wysłany: 9 października 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    W sumie to twoj partner wie ze wspolzyjecie bez zabezpieczenia wiec musi sie liczyc z tym ze moze byc dziecko. Ja znam wielu facetow ktorzy maja 1 dziecko po 40stce a nawet znam kobiety ktore maja 1 dziecko po 40stce. ;)
    No właśnie nie zmusza mnie do antykoncepcji jest bardzo wierzący i raz mi powiedział ze co ma być to będzie i szczególnie nie uważa wiec dlatego mowię ze muszę liczyć na cud

• Ale35 Znajoma

Wysłany: 9 października 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego dziewczyny uciekam na obiadek

• LaRa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka, przykro mi ;(
    Choć mam nadzieje, ze niedługo zapełnisz prezent swiąteczny, tulam :*

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • elficzka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka przykro mi bardzo...

Ale u mnie caly czas twierdził, że jest za młody :) a Mu powiedziałam, że poszukam sobie kogoś dojrzałego :) i zmienił zdanie i teraz sam już chce drugiego malucha w domu :)

f2w3rjjgdr0iznvo.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, bardzo mi przykro, mam nadzieje, ze obejdzie się bez szpitala. popros o l4, musisz odpoczac i dojść do siebie.

Lena_83 lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, nie wiem co powiedzieć, wiec przytulam ❤️

A my dziś jechaliśmy do endo i jakaś pipa, gadająca przez tel, wjechała nam w tyłek. Cały dzien w szpitalu, Zuzke prześwietlili na wylot, ze mną tez niby okej, chcieli mnie profilaktycznie na obserwacje zostawić, ale sie nie zgodziłam - wiem jak takie obserwacje wyglądają. Przepadła mi wizyta, w ogole dzien do dupy

zgredka lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Lena_83 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka, kurcze najwazniejsze ze Wam nic nie jest!
    Zadzwon moze do endo powiedz o sutuacji i wynikach i ciazy - moze da sie ubłagać szybka wizyte.

Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
‹‹ 4390 4391 4392 4393 4394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ