My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i Ja
kawunia jestpraca czeka ..
Blondik Madzia jest cudna gratulacje
a ja siedze jak na szpilkach..brzuch boli malpowo.. jutro jest I termin.. uff oby sie spoznila do 2 listopada <plisss> -
nick nieaktualnySzczęść Boże (bo teraz podobno trzeba tak)
Ania do 2 listopada jeszcze kupę czasuA próbowałaś po znajomości przeniść ten termin zabiegu?
Choco daj troszke tej energiibo ja po zwolnieniu przyszłam do pracy i tak mi sie niechce że szok.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Szczęść Boże ...
lepiej napisać bo zaraz nam tu inwigilacja nastąpi i wszytskie sprośne teksty będą podlegać karze pozbawienia dzieci / rodzicielstwa
jestem umówiona ze jesli nie uda sie przedłużyc to wtedy znajomy wkroczy do akcji i moze cos sie uda ale bardziej na zasadzie jesli bedzie np 1 dc..mam dac znac.. i kaze mi przyjsc np za dwa dni do lekarza i on by mnie wtedy wpisal na cito.. zobaczymy -
nick nieaktualny
-
matko i zero śród.. przeciez to dzien loda..
choc zaraz pani Terlikowska w wyywiadzie powiedziala ze sex oralny nie jest grzechem bo i tak wszytsko zostaje w niejLena_83 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:matko i zero śród.. przeciez to dzien loda..
choc zaraz pani Terlikowska w wyywiadzie powiedziala ze sex oralny nie jest grzechem bo i tak wszytsko zostaje w niej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:matko i zero śród.. przeciez to dzien loda..
choc zaraz pani Terlikowska w wyywiadzie powiedziala ze sex oralny nie jest grzechem bo i tak wszytsko zostaje w niej
Krokodylica, Mona_M, nowatorka, Izoleccc lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Oj tam, panikujecie dziewczyny jakbyście zapomniały że do gangu należycie. Gang może wszystko, i nie słucha żadnej władzy (poza zrzędzeniem teściowej
)
Mona_M, Ania_84, Krokodylica, Malenq, Izoleccc lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Szczęść Boże
Jak mnie męczy ten posmak w ustach, taki metaliczno gorzki. To nie objaw ciąży, bo za wcześnie (a wątpię żeby castagnus skrocil mi cykl z 40 do 24 dni)... mam wrażenie, że to efekt uboczny foliku lub magnezu z Wit. B. Miała któraś z Was tak??
Nie chcę na razie odstawiac witamin, ale wymeczy mnie ten smak. Zagluszam go mandarynkamiw ogromnych ilościach... -
A ja witam się już z domu
marissith, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0