My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Aniu. Ja w okolicach twojej histeroskopi będę się umawiać na laparoskopie. Musisz zaskoczyć za pierwszą IUI żeby mi w styczniu wiruski wysyłać
Ania_84, Malenq, Summerka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Aniu, będzie dobrze, zobaczysz!!!
A ja jutro idę do szpitala... to już będzie koniec. Oby tylko obyło się bez łyżeczkowaniaSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
Ojj dzieecwzyny chcialabym noworoczny prezent ale nie nastawiam sie bo wiem jak jest
Asiulka tulam i trzymam kciuki zeby to skonczylo sie jak najlepiej w tej sytuacji moze -
Ps Ara własnie teraz siedze i sie zastanaiwam ciekawe jaka mine mieliby urzednicy przychodzac na kontrole jak ja jako stol w bikinii
ciekawe ile fot by porobili
bo musza udokumnetowac zakup
-
Asieńko - jak cała reszta - jestem z Tobą. Trzymaj się dzielnie i pamiętak że każda burza końzy się czymś pięknym... czasami potrzeba prawdziwej ulewy żeby powietrze nabrało tego wyjątkowego rześkiego zapachu czystości... potem pojawia się normalne życie... ale zawsze ta normalność po burzy ma swój czar... u Was będzie tak samo, bądź cierpliwa, przyjmij tę burzę, poczekaj aż minie...
Aniuuwielbiam takie wiadomości aż udzieliło mi się to Twoje pozytywne napięcie z pomiędzy słów
buziaki
Malenq lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html#
-
eozamawialam z moja pania dr z Novum..powiedziala ze 18 dc na histeroskopie to jednak za pozno
ale...mam sprobowac od jutra orgametril zeby wydluzyc ten cykl wiec oby mi sie spoznil okres o jakies 7-10 dni
Lena_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiulka - nie bede ściemniać ze wiem co czyjesz bo nie wiem.
Przytulam mocno mocno i cały czas wierze nawet jesli Ty w tej chwili nie, ze zaświeci slonce.
Uświadom sobie ze jesli nie wierzysz to tez zaprzeczasz mojemu istnieniu! Tak! Moja mama miala ogromne problemy aby zajść w ciaze. Zabiegi, kuracje, poronienia ... Odpuściła w wieku 34 lat. Lekarze mowili ze nic z tego a in vitro nie było .... I wtedy zagoscilam w jej brzuchu ja kiedy miala lat 37. Jestem, zyje
Wiec wierzyc musisz w swoje dziecko - nie odpuszczaj.... Kto ma wierzyc jak nie Ty ....
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Hej dziewczyny, nie ukrywam, że ostatnio nie mam siły na nic. Wczoraj cały wieczór przepłakałam, w nocy nie mogłam spać. Nigdy nie myślałam, że dojdziemy aż do in vitro. Pamiętam pierwszą wizytę u mojego obecnego gina i plan działania po kolei - na końcu było właśnie in vitro, do którego miało nie dojść. Dzisiaj byliśmy w klinice, misiak oddał nasionka do badania, a ja odebrałam wynik AMH(3,19). Weekend mam pracujący - całe szczęście. Pozdrawiam Was serdecznie.
Mari dziękuję, trzymaj mocno. A jak się czujecie ?
Asiula przytulam Cię mocno Kochana. Trzymaj się.