My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Izoleccc wrote:Mari ja też mam w głowie kalafior zamiast mózgu i na dodatek pamięć złotej rybki. W takim stanie zdecydowanie muszę przestać pracować bo sama sobie krzywdę w końcu zrobię.
-
Witam. Za oknami szaro buro.
Wczoraj wreszcie podpisalam umowe na stale. Nie pytajcie jaki mi kamien z serca spadl. Teraz juz moge sie troche wyluzowac
Milegodnia wszystkim. Zarazam jesiennymi wirusami, zaraz Mona poprawiNie przerywac mi tu dobrej passy
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Łapię
Chociaż u mnie znowu plamienia, do diabła z tym! 3 dni plamien po owu, 3 dni spokoju, teraz znowu.. jeszcze brzuch boli jak na @ wizyta u nowego gina dopiero we wtorek
Ale wiruski łapięWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 07:33
-
No wlasnie progesteeon niski, chociaż w normie
i nie wiem kiedy robiony, bo te cykle mam różne. Ten na pewno będzie krótszy niż poprzedni..
W poniedziałek miałam 8,4ng. Nie wiem czy to nie był 6-7dpo i zastanawiam się czy nie biec dzisiaj nie powtorzyc znowu i potem z pełnym kompletem badań lecieć do lekarza... Nie chcę mi się trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 07:54
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane
witam sie z kawką i pozytywnym nastawieniemnowatorka, marissith, Malenq lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Tak, ciaza odmóżdża - wczoraj chciałam wytrzepać Zuzi przescieradlo, bo nakruszyla, wiec otworzyłam taras i trzepie, a obok siedzi Zuza z włosami mokrymi po kąpieli...tylko modliłam sie, zeby sie nie przeziębiła;(
Ale co tam...oprócz odmóżdżanie, w moim przypadku, wpływa destrukcyjnie na motywacje do dbania o siebie ;( -
Elficzka ja bym nie latala tylko zobaczyla co lekarz powie i jak on zleci cos jeszcze to wtedy pojdziesz badac
Ciaza odmozdza mowicie? Bo ja wczoraj w pracy to takie glupoty gadalamze az mi sie smiac chcialo z samej siebie. Czulam sie jak kretynka ale musialam robic dobra mine do zlej grychyba o czyms innym myslalam
Ania jeszcze miesiac i grudzien ..... Jejku jak ten czas leci
Aja powiem wam sie duzo lepiej czuje niz 2, 3 dni temu. Bylam spiaca, czasem mnie takie smuty dopadaly jakies hormonalne a teraz kipie energia. Chyba fasol sie zagniezdzil wreszcie na dobre. Obym nie wykrakala z tym dobrym samopoczuciemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 08:25
-
noo grudzien za pasem..ale jesli faktycznie wejdzie w zycie przedłuzenie programu..to juz troche odetchne bo ponowelizacji ustawy .. do prgramyu beda mogly sie kwalifikowac pary takie jak my .. tzn jak ja i M.. korzystajacy z dawstwa
Asiula86, marissith, nowatorka, Lena_83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marzusia badalam prolaktyne, wyszła mi poniżej połowy normy, więc bardzo dobra
i to jeszcze po pezytulaniu z.mężem, co podobno podnosi wynik
i castagnusa też biorę, pierwszy cykl. Nie wiem, na razie chyba poczekam co lekarzbzdecyduje we wtorek..
Ania, super by było żeby ta ustawa weszła w życie! Kiedy będzie coś wiadomo o jej losach? -
nick nieaktualny
-
Elficzka kontrolna sie nie pokazala? To moze zle je robisz. Ja sikam do kubka i tam zamaczam test a ty jak robisz? Ps. Spoznia ci sie ?
Witam wszystkich. Ja po nieprzespanej nocy bo nos zatkany a wczoraj odkrylam ze uzywalam spraju ktorego nie mozna...kurcze tuczlowiek sie stara dobrze jesc, nie lykac nic podejrzanego a i tak robi cos czego nie powinien. Nie skojarzylam ze spraj moze miec jakis wplyw
no nic. Dobrze ze juz go nie bede psikac. Teraz tylko musze znalezc cos na zastepstwo bo zwariuje...
Milego dnia