My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc
Ja chora. Kaszel jak grozilik, woda z nosa, goraczka, dreszcze. Ale do pracy jechac musze i to 90 km w jedna strone bo mam dzis rozmowe oceniająca, ktora z powodu mojego zeszlo miesięcznego L-4 juz mi przekładali. Trzymajcie kciuki zebym jakos tam dojechała i nie padła po drodze. Szczegolnie ze po drodze remonty i ostatnio w drodze stałam godzine w miejscu.
Nowatorka nie bardzo znam sie na lekach ciążowych ale z naturalnych specyfików polecam maść majerankowa. Smaruje sie nia zakatarzony nos. Uzywam jej teraz.nowatorka, Blondik lubią tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Dzień dobry kochane
I dawka s zczepionki poszla wczoraj
wiec dalej czekamna małpe
Elfik nie stresuj sie tylko sikajkto nie ryzykuje ten nie ma
Lena wspolczuje
wow to istnieje taka masc ??
ja od sezonu jesiennego faszeruje sie omega, wit C ,aksantantyna, soczkiemmalinowym itp itd..no i sporo duszonej/ gotowanej cebuli -
nick nieaktualnySezon chorobowy w pełni
Polecam tran i wit d. Maść majerankowa jest na podrażniony od smarkania nos i trochę odtyka.
Lena trzymam kciuki
Elficzka nie przejmuj się, mi żaden test nie wyszedł nigdy, ani owulacyjny ani ciążowyale też sikałam do kubeczka i maczałam test.
Miłego dnia życzymy razem z kalafiorkiem
Ania_84, Asiula86, nowatorka, LaRa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Wczoraj byliśmy na pierwszym podglądzie, nic nie napisałam, bo padłam jak kawka przed 20. W ogóle teraz żyję tylko rano, po 16 dzień mógłby się skończyć... a tu jeszcze tyle do zrobienia. Ale nic to, będzie kiedyś lepiej. Póki co niech się pranie gromadzi, a gary piętrzą. W końcu nie jest to najważniejsze.
Maleństwo jest pojedyncze, serduszko bije, ma 9,4 mm długości. Przypomina... sama nie wiem co, ale pierwsze skojarzenie miałam z zawartością jaja krokodyla oglądaną kiedyś chyba w jakimś muzeum
Ale i tak jest najcudowniejszeMona_M, nowatorka, LaRa, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć.
Przyłączam się do smarkających. Matko ale mnie wzięło.
Mari - kalafiorek
Manabu - super
Edit: Beta 263,70 jupiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 13:14
Asiula86, LaRa, marissith, Misi@, Blondik, manabu, choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Manabu ale fajnie. ja juz sie nie moge doczekac az moje zobacze ale bede musiala jeszcze troche poczekac. narazie to co najwyzej kropke moge zobaczyc
Mona super.
U mnie tez w pracy pelno chorych, trzymam sie jak najdalej moge. na szczescie zawsze uciekalam od wirusow wiec nie wzbudzam podejrzen
a wczoraj moja szefowa chciala zebym pomogla jej dzwigac ciezkie ksiazki, dobrze ze jakos sie wymigalam
Ania niech malpiszon przychodzi szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 13:30
manabu lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Do mnie dziś przyszła pierwsza @ od ponad 15 msc.
Manabu, gratuluje serduszka
Mona, No betka pięknie rośnie
Mari, kalafiorekpokaz brzusio
Aniu, widzę, ze Ty podróżujesz dzisiaj
A duszona cebulkę uwielbiammniammmmmm
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 13:52
marissith, nowatorka, Katjaa, manabu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam po pracy
Nowatorka, nie spóźnia się... mam 32dc, nie wiem ile będzie trwaćrobiłam takiego sikanca typu: włóż test pod strumień moczu hehe
no nic, kupię drugi i jutro zatestuje
Manabu - gratuluję krokodylka
Mona - piękna beta! Jeszcze trochę i będzie widać dzidziusia na usg
Koło właśnie spojrzałam na test z rana, bo niebwyszedl i schowalam go do szafki i teraz jest lekka kontrolna i nawet cień cienia. Hehe po 10hwięc nie sugeruję się tym...
I dołączam do zakatarzonych i z temperaturalekka, bo 37,1; ale czuję jak mnie łamie wszystko. Od synka musiałam się zarazić, bo on też lekko przeziebiony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 15:11
manabu lubi tę wiadomość
-
elficzka wrote:Witam po pracy
Nowatorka, nie spóźnia się... mam 32dc, nie wiem ile będzie trwaćrobiłam takiego sikanca typu: włóż test pod strumień moczu hehe
no nic, kupię drugi i jutro zatestuje
bo takie strumieniowe to nie wiem, trzebaby miec bardzo rowny i dlugi strumien zeby wyszedl
poza tym mozna tez zobaczyc w kubku czy siuski sa dobrze stezone czy rozwodnione. jak sa jasne zolte, prawie biale to rozwodnione, a jak zolte prawie pomaranczowe to wtedy powinien wyjsc dobrze test(sorki za doslownosc)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 15:12
-
nick nieaktualnyHej!
Dziewuszki ratujcie... co pomaga na migrene??? Umieram, becze, becze i becze z bólu...wczoraj wyrwalam zęba i przypuszczam że to po znieczuleniu które jak puściło to przyszła migrena... wzięłam migrastop ale jak nie pomoże macie coś sprawdzonego? Kur*a jak boli głowa
-
Katjaa wrote:Hej!
Dziewuszki ratujcie... co pomaga na migrene??? Umieram, becze, becze i becze z bólu...wczoraj wyrwalam zęba i przypuszczam że to po znieczuleniu które jak puściło to przyszła migrena... wzięłam migrastop ale jak nie pomoże macie coś sprawdzonego? Kur*a jak boli głowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 20:21
Katjaa lubi tę wiadomość
-
katja po wyrwaniu moze bol promieniowac do glowy jesli maszcstan podgorackowy koniecznie antybiotyk przezbpierwsze dni przeciwbolowe i przeciwzapalne
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewuszki
oklad nie pomógł
najadlam się migrastop i na szczęście pomogło... tylko teraz ząb zaczął boleć... jak nie urok to sra***
Nigdy nie miałam migren, zdaje mi się, że to po znieczuleniu jak już puściło tak mnie dopadła migrenastraszny ból masakra
A stan podgoraczkowy miałam bo z zimna mnie telepotalo.
Właśnie na necie wyczytałam ze to solpadine jest dobre też...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 22:12
-
Katja współczuje ....
Ja zawsze mam wlasnie Solpadeine w apteczce. Jest bardzo dobra na wszelkie bole a na zeby zwłaszcza.
Dziewczyny, czy ktoras sie orientuje od czego moga byc plamienia od owulacji do konca cyklu? Mam tak w tym miesiacu. Czuje ze dzieje sie cos złego. Wlasnie teraz kiedy szykujemy sie do IUI.... Odechciało mi sie ....Katjaa lubi tę wiadomość
Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html