My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Katja to raczej nie migrena a po porstu bol po wyrwaniu zeba..niestety jest to podraznienie takanek , kosci szczekowej.. a wszystko to ma polaczeniegenralnie zz cala glowa.. nie wiem jaki zab mialas wyrywany ale jesli trzonowy dalszy typu 6,7,8 i to jeszcze górne to wcale sie nie dziwie ze boli..ja mailam 6 na dole ostatnio wyrwana i po pierwsze pierwszy dzien wszystko mi pulsowalo caly łeb, szyja, i szczenka, drugi dzien bylo ciut lepiej ale ejszcze .. na dodatek zapuchlam i wygladalam jak mops ..
dwa nei wiadomo w jakim stanie byl zab .. wiec jesli byl jakis stan zapalny w tkankach to tym bardziej bedzie bolalo ..
mi najwiecej dal antybiotyk plus przeciwbolowy 4 dni meczylam sie bez antybiotyku bo nie chcialam.. ale dr mi przemowila do rozsadku i po 2 dawkach jak reka odjal
Lena a badalas prolaktyne ? bo chyab tez czesto przy wysokiej sa plaminie a srodcykliczne i pod koniec cyklu ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 09:38
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu to była 8 dolna która mi się zepsuła i mus było wyrwać... teraz boli 7 górna z drugiej strony... tylko tym razem najpierw wezmę antybiotyk bo nie wolno wyrywać zębów w tak krótkim czasie... na szczęście pracując jako asystentka stomatologa mam za darmo wszystko bo by mi wypłaty zabrakło na te zeby
najgorsza była noc... co wzięłam tabletkę przeciwbolowa zaczęła działać, przysnelam i znów ból!!! Całą noc nie spałam a żołądek odmawia posłuszeństwa tak boli
ale wezmę antybiotyk żeby wyciszyć organizm przed wyrwaniem i żeby znieczulenie działało jak powinno bo tabletki przeciwbólowe osłabiają działanie znieczulenia.
Lena mi też się wydaje że to prolaktyna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 13:22
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki,
Jesienna deprecha...
Katjaa, bidulko...ja miałam chirurgicznie dwie ósemki - masakra, trzeba było je łamać, bo były wewnątrz dziąsła, pochylone, s potem rozcinać i po kawałku wyciągać. Spycham jak chomik i taka mam sesje poślubna, bo poszłam jak głupia chyba ze dwa dni po ślubie;( -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kochane czy w tym roku robimy sobie niespodziewajki na Mikołaja? Czy nie?
Nasz aniołek nadal wisi nad Kosi łóżeczkiem.....Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ja jestem za do tej pory pije kubeczkiem miklajkowym
Jeżeli byłyby chętne, to zapisy proponowałbym prowadzić do 20.11, dzień później losowanie, i np. Do 4.12 wysyłkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 16:16
Ania_84, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Nio, a to już rok mija jak się "znamy" jejuuuuuuuu ja jestem jak najbardziej na tak....
Jeżeli byłyby chętne, to zapisy proponowałbym prowadzić do 20.11, dzień później losowanie, i np. Do 4.12 wysyłka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny