My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania, Lena trzymam kciuki za Was
będzie dobrze.
AMH nie miałam badanego, hormony tarczycy miałam i są ok. Ehhh wszystko się wyjaśni na dniach bo w środę powinna przyjść @ więc pewnie czwartek lub piątek będę na badaniach.
A zdjęcia nie wrzucę bo nie mam skanera, a z telefonu na kompa zdjęcia nie chcą mi się zgrywać po aktualizacji systemu.**********************Gang 18+***********************
-
Katja spotkać to sie spotkam bardzo chetnie
. Nawet byłam "u Ciebie" latem
.
Mieszkac nie mieszkam (ciagle licze ze na macierzynski z ta wypłata pojdeno i czekam na koniec podstawówki) i bywać tez bywam rzadziej niz kiedys (po smierci mojej mamy Wu raczej u mnie).
Jednak bywać bywam wiec na pewno uda nam sie spotkac jakos.
Miałam byc w ten weekend na chrzcinach siostrzenicy Wu ale impreza odwołana z powodu choroby matki chrzestnej. Podobno ma byc powtórka za 2 tygodnie wiec pojade w tamta strone. Na pewno na 11-13 grudnia i od 30 grudnia do 6 stycznia.
Jakos sie zgramyZapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
Aniu, powodzenia :*Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
Ja przepraszam, ale czy któraś z was może właśnie smaży jajecznicę albo coś innego i ma ochotę użyć patelni do ogłuszenia mojego móżdzku. Oczywiście przyjrzałam się moim zdjęciom USG i znalazłam moje policystyczne jajniki, pewnie ufoludka bym tam też znalazła jak by było trzeba. A przy śniadaniu mnie zemdliło, nie będę pisać jaka była moja myśl. Ehhhh czemu tego całego myślenia nie można wyłaczyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:38
Krokodylica lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Nowatorka normalne.
Kiedy masz wizytę u gina?
choco a ufoludka tam nie widzisz na usg?7 jajec to chyba nie jest wcale duzo tylko normalnie. ja jak na moje kiedys patrzylam to tez tam widzialam sznur a potem sie pukalam w glowe i przypominalam sobie ze lekarz tam nic takiego nie widzial i moze on sie lepiej zna ode mnie
ps. pamietam jak mi tez dr mowil ze przy pcos najczesciej jest 1 jajnik bardzo powiekszony wzgledem drugiego, czy cos takiego. twoje jakiej sa wielkosciWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 11:59
choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc.
Blondik wg mnie Madzia do taty jest podobna.
Choco ja nie wiem jak wyłączyć myślenie. Chyba się nie da.
Lena trzymam kciuki za dzisiejszy dzień w pracy.
Ania
Ja dzisiaj idę na wizyte. Zapewne i tak nic nie załatwię.
Miłego członkanowatorka, choco lubią tę wiadomość
-
Ania, przełożyli? Czy ci sie daty pokickaly? Jutro tez potrzymam kciuki, a co!
Lena, powodzenia dzisiaj w pracy!
Mona, powodzenia u lekarza, daj znac co po wizycie...
Was tez głowa boli od tej okropnej pogody?
No właśnie, Blondik, tez miałam napisać ze Madzia to cały tata
No moze nie cała, ale półWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 12:24
Mona_M lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki.cotam dzisiaj ?
U mnie dzisiaj mdlosci, zaliczylam pierwszego hafta i licze na to ze mi przejdzie bo w robocie nie mam zamiaru rzygac... ;/
Ania szybkiego zabiegu zycze. Napisz jak bedziesz po.
Milego dnia. Wtorek to juz nie poniedzialek
Krokodylica lubi tę wiadomość