My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej
tez bym sie napiła winka....ehh...ale juz jutro nadrobie kazdy alkohol jaki tylko moznanapije się..wyskacze sie bo ide na koncert...bedzie bosssssko....
badanie zrobione..wyniki po 13...
miłego dnia :*nowatorka, marissith, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Zizia, trzymam kciuki!
Tak o alko piszeciedzis ostatni raz ściągam mleko bo juz resztki same i od jutra hulaj duszo
(żartuje oczywiście) ale szczerze to gdybym wypiła pół piwa (bo tylko pifffko lubie) to chodzilabym na czterech chyba hehe
U mnie dzis piekna, słoneczna pogoda
Jutro wyjeżdża na miesiąc do mamy i mega pakowanie przedemna, a robie wszystko aby je odwlec
Miłego weekenduzizia_a, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim. Jak ja lubie piąteczki
tylko jutro musze do pracy na trochę
ale mam nadzieję szybko będę mogła wyjść.
Ja przy mojej diecie pewnie od samego zapachu alko była bym pianazizia_a lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Kornelia85 wrote:Krokodylica
fajny filmek był co? Winko też było pyszne
Nowatorka
No ja przez 2 latka ani kropelki winka ani piwka
Karmiłam piersią 13 miesięcyteraz od kieliszka winka jestem pijana
No to i zaoszczedzisz na tym. Zamiast 3 piw kupisz sobie 1 i juz zabawa trwaoj ja sobie kupie drogiego szampana jak juz bede mogla o tak ! No ale to jeszcze daleeeeeko. A wy pijcie, niech dusza szaleje poki moze bo przy tych pekajacych gumkach to nic nie wiadomo
Ja oczywiscie lekkiemdlosci ale jestem szczesliwa bo jade nad morze na 3 dni jutromielismy na 2 aleznalezlismy hotelik w ktorym byla promocja 3 noce za cene 2 no wiec jedziem w 4: my, fasol i moj piesek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny