My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry...
A grzeczne to były? Że na Mikołaja czekały
? Hehehehehhe
U nas mała od dziadków wóz policyjny i lalka bobasa dostała, od mojej mamy pchacz a ja miałam dostać dzień bez wqrwa, ale się nie udało i zła szłam spać....
Mam.nadzieję że ten tydzień będzie lepszy..
Miłego poniedziałkuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 08:03
choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A ja byłam bardzo grzeczna
I dziś w prezencie mam zamiar dostać kwalifikacje do nowej procedury
Miłego dzionka :-*marissith, choco, zizia_a, LaRa, Malenq, Izoleccc, Nieukowa, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny.
Asiula trzymam kciuki za twój prezencik
Tak Mari, teraz wprowadzą nowy program i tak z urzędu wszyscy będą mega płodni. Każdy będzie miał co najmniej 8 dzieci jak minister. Ehhhh szkoda słów na ten nowy rząd i jego szalone pomysły. A już te wszystkie organizacje porównujące in vitro do gwałtu normalnie mnie tak denerwują że musiałam zjeść wczoraj kawałek czekolady na uspokojenie bo aż mi ręce się trzęsły.
Jeśli ktoś jest przeciwny In Vitro niech nie korzysta, ja też nie mam nic przeciwko żeby ktoś pozostał na etapie kalendarzyka.
Ale niech ludzie zaczną patrzeć na naukowe fakty a nie ślepo wierzą księdzu. Wyznanie katolickie jest jedynym (albo jednym z nie wielu) które zabrania In Vitro. Inne wyznania w ramach chrześcijaństwa - prawosławie, protestantyzm, inne religie monoteistyczne - judaizm i islam nie zabraniają ivf. Ale te wszystkie religie mają wspólne podstawy i potępiają gwałt, morderstwa itp. Więc jeśli komuś religia i sumienie nie pozwala na skorzystanie z in vitro, niech nie korzysta, ale niech nie potępia innych za to bo nie każdy jest katolikiem, a nauka nie ma religi i ma racjonalne argumenty.
Przepraszam ale witki mi opadają i musiałam się wygadać.zizia_a, Nieukowa, wszamanka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Choco, masz rację.
A ten narodowy program co ma niby obejmować? Bo jeśli jedynym reproduktorem ma być Jarosław to ja dziękuję :-pchoco, Izoleccc, Nieukowa, marissith lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
hej kochane
nie no jaja jakieś kuna..pierwsza pójde z Michałem na ten program ciekawe co nam wykluja.. i mówie to serio ..niech nas leczą i uzdrowią
powaleńcy
Choco widziałam ten mem i nawet go skomentowałam ale undacja pro-życie go skasowała i zablokowała mi możliwosc komentarzy swoja droga zgłosiłam i str na FB i to zdj do Adminówa co
Asiula nawet dla mojej kotki nie chciałabym kota prezesa
mam wyniki posiewu i biocenozy - posiew prawidłowy , biocenoza jak zawsze II
dzis wymazu nie uda sie zrobic w srode robie -
justta wrote:Dziewczyny ten nowy program to jakies jaja sa, przynajmniej zajmuja sie tym lekarze?
-
Nie usuneli Aniu, właśnie im go skomentowałam. Ahhhhh muszę odetchnąć i wziąść się za pracę, ale ja mam uczulenie na głupotę zawszę reaguje podwyższonym ciśnieniem.
Aha czyli innowiercy niech się nie rozmnażają znowu? Konstytucja gwarantuje mi wolność wyznania to mogę ich pozwać do Trybunału Praw Czlowieka albo coś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 11:18
-
" Na ludzkiej naiwności i desperacji żerują rozmaici instruktorzy metody, którzy za ową rzekomo rewelacyjną wiedzę, jak zajść w ciążę, każą sobie płacić - od 100 do 150 zł za sesję od pary. Cały kurs w przykościelnych ośrodkach to ok. ośmiu sesji odbywających się z różną częstotliwością."
Cały tekst: [url]http://wyborcza.pl/1,75968,19303327,prokreacja-wedlug-ministra-zdrowia.html#ixzz3td4JIaCC [/url]
więc rozumiem że będą powstawały takie ośrodki przy kościołach i nie tylko
Choc ja juz dawno miałam ochote pozwać ich do Trybunału Praw Czałowieka.. bo łamią podstawowe prawa : Prawo do szczęścia, wolności wyznania i poglądów ..w Tym również Kaje z Fundacji Pro Życie
Choco skłądamy ??
http://tipy.interia.pl/artykul_8222,jak-zlozyc-skarge-do-trybunalu-w-strasburgu.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 11:27
-
justta wrote:Jak przy kosciele? Poglupieli naprawde, brak slow..
podejscie naprotechnologiczne, to sposob leczenia, taaaaniech nas uzdrowią
justta lubi tę wiadomość
-
Aniu czytałam ten tekst, wypowiada się tam właśnie mój lekarz
co do skargi trzeba to przemyśleć porządnie.
Justa trafiłam kiedyś do kliniki napro zupełnie przypadkie, tzn. nie będąc świadoma że jest to klinika właśnie napro ("skutecznie" mnie zdiagnozowali, rok dochodziła do siebie, żeby znowu mieć regularne cykle). Nie była przy kościele ale pierwsze co się rzuca w oczy po wejściu to właśnie wielki obraz NMP na przeciwko drzwi.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiem włąsnie wrzuciłam na FB do wydarzenia zapytanie
któa jest prawnikiem zeby to z głowa opisac
wiecie tak teraz siedze i stwierdzam ze jak IUI sie nie uda to jednak chyba odłozymy kase i podejdziemy do IVF prywatnie