My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane
ja pije kawke zaraz lece na spotkanie z klientema pózniej porzadki ..po raz pierwszy sei ciesze z robienia porzadków
hahah
nowatorka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej. Kupilam szampana bezalkoholowego ale taki sobie. Bylby nawet dobry ale za slodki jest. Bede zamawiac inny przez internet, moze bedzie lepszy. Ale i tak fajnie bylo strzelic korkiem
Izolec twoje wino juz doszlo?Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Dzień dobry
skoro znacie wróżkę z fioletowej strony i jest zaufana to ja jestem za przyjęciem jej do gangu na fb
Wróżka tylko tu panują srogie zasady: środa dzień lodai Kroko pilnuje czy się seksimy odpowiednio często.
Właśnie właśnie. Także spowiadac się czy było bara bara???
Rano se strzeliłam testa, negatyw. 48dc. @ brak. -
Hej kochne ja po całym dniu od klienta do klenta przy okaji pozbierałąm zamówieni , później pojechalismy z Mihałem do kolezanki bo prosila michala zeby jej osadził zlew dociał na wymiar balt i takie tm inne stolarskie pierdółki
póxniej odebralismy Kami trawke
juro robie spis zakupow jakie musze zrobic przed swietami - w tym mega duzo chemii proszki,it itda ten weekend msle ze bedzie własne głównie podporzadkowany porzadkom..nawet sie zastanwiam czy tkie znajomej pani nie wzasc ktora sprzata jest super, a przynajmniej by mi pomogla ten dom doprowadzic do ładu :0
Konwalianka dżo zdrówka dla Tymkai sił dla Ciebie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 22:25
-
nick nieaktualny
-
Zjadam własnie pierwsze sniadanko bezglutenowe
powoli zaczynam wprowadzac je do naszego jadłosisumarissith, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
U nas bedzie choinka choc racze j mała
o Kam lubi wskakiwac na duze
Nowtorka oby i u nas spalo sporo sniegunowatorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja kiedys nie lubilam swiat bo ciagle z mama jezdzilysmy same do babci ktora byla jaka byla. Ale odkad jestem z moim to uwielbiam swieta. On, moja mama i jego rodzina razem potrafia wprowadzic prawdziwy swiateczny nastroj
Krokodylica lubi tę wiadomość