My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
na szopingu byłam
Kupiłam sweterek i dwie bluzki plus książkę dla siostrzenicy na gwiazdkę ale butów oczywiście nie kupiłam.
A może wy macie pomysł na prezent dla czterolatki. Ona ma już chyba wszystkie zabawki świataAnia_84, Krokodylica, Asiula86 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nowatorka no jak tam z groszkiem, ile ma, jak serduszko itd.
\
Ania lubię za test.
Tak, przeszło mi przez myśl że stary mógł mnie przypadkiem zapłodnić, ale negatyw.
Także jajniki zaczęły znów żyć swoim własnym życiem.
Aniu ja mam do Ciebie dwie prośby w związku z grupą na fb.
Pierwsza - rzucić post na fb że każdy pisze kim jest na forum i kto się nie odezwie wyrzucić. Wrzucamy tam nasze prywatne rzeczy, zdjęcia, filmiki, nie chciała bym aby widział to ktoś obcy, spoza forum. A zaproszenie wysłać może każdy kto zobaczył info o grupie na forum.
A druga prośba - pd długiego czasu jest w naszym wątku na fioletowej WróżkaZielona. Ona się z Wami nie zna ale tam się bardzo udziela i chciała by wejść do grupy na fb. Czy mogła byś ją wciągnąć? -
Kroko tylko członkowie grupy mogą wysłać zaprosenie bo grupa jest tajna wiec nikt nie widzie de facto naszej grupy i nie moze wysłac zaproszenia , tylko my mozemy zapraszac
co do spisu jest caly czas przypiety plik ale napisze zeby nowe osoby sie wpisaly do tego pliku
co do wciagniecia osoby napisz posta i niech dziewczyny sie wypowiedza , skoro my jej nie znamy to mysle ze dziewczyny powinny sie wypowieziec
jak sie zgodza to spoko -
Dobry wieczór późną porą!
Nie znamy się, ale bardzo, ale to baaardzo chcialabym Was poznacJuz mnie Krokodylek zaanonsowala widze, wiec mowie- dobry wieczor dziewuszki!
Kiedys pare razy zdarzylo mi sie do Was zawitac, ale zem niesmiala, to siedzialam cicho pod miotła
Zreszta, niedlugo czeka mnie porcja sekszenia w celu dalszej reprodukcji, wiec bede po wlasciwej stronie
Przyjmiecie przybłęde?Ania_84, nowatorka, Asiula86, Krokodylica, LaRa, bąbel, Izoleccc, choco, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:nowatorka no jak tam z groszkiem, ile ma, jak serduszko itd.
\
. ja juz sciagalam gatki ale zrobil mi usg przez brzuch i widzialam fasola ale przez 2 sekundy doslownie. szybko zaznaczyl i wpisal mi tylko ze jest 9t1d. nie widzialam nawet
tylko on potem powiedzial ze widac ze bije i wszystko ok. wlasnie myslalam ze mi da zdjecie a tu nic. jeszcze mi pobieral krew, sprawdzal wyniki i spisywal dane do karty, (tak ze nic z tego nie mozna zrozumiec, jakies bazgroly hehe) . na nastepnym usg sie napatrze za duzo bo mam genetyczne
ale narazie nie chce myslec
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane wpadłam się poźegnać...i podziękować za prawie 2 lata wsparcia i zrozumienia... DZIĘKUJĘ ślicznie
Za każdą mocno kciukam i wierzę że i u Was pojawi się zielona kropeczka... Nie traćcie i Wy wiary...walczcie i nie poddawajcie się...
Buziaki gorące...
-
choco wrote:No wiecie co, jak tak można! Poszłam pod prysznic a tam cieplej wody nagle zabrakło. Zostałam z mokrą ale nie umytą głową. Ehhh.
-
Ania_84 wrote:Ojjj przeprowadzki masakra
A jak tam Maya ??
Maya rośnie mala rozrabiara mamy dwa ząbki , co raz lepiej pelza , już nie długo zaliczy się do raczkunacych dzieci , chociaż pełno jej wszędzie jest juz. W poniedziałek kolejna kontrola u kardiologa w klinice , aż się boje myśleć co nam powieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 02:47
-
Witam. Wreszcie upragniona sobota!
A ja znowu od 5 nie spiei chleje herbate litrami doslownie, pije chyba z 6 herbat dziennie (robie slabiutkie). Snilo mi sie przytulanie z moim i az mialam go ochote obudzic ale biedny do 3 nie spal, slyszalam jak sie krzatal to dam mu sie wyspac. Dzisiaj chyba mowimy tesciom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 05:43
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
skoro znacie wróżkę z fioletowej strony i jest zaufana to ja jestem za przyjęciem jej do gangu na fb
Wróżka tylko tu panują srogie zasady: środa dzień lodai Kroko pilnuje czy się seksimy odpowiednio często.
Ania_84, marissith, LaRa, Tahlia, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************