My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania polecam dr Mercika..ponoć bardzo dobry lekarz..osobiście nie polecam dr Czerwińskiej prowadziła moje 1 ivi i nie mowila mi nic... Więcej dowiedziałam się od pani w rejestracji niż od niej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 12:37
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
zizia_a wrote:Ania polecam dr Mercika..ponoć bardzo dobry lekarz..osobiście nie polecam dr Czerwińskiej prowadziła moje 1 ivi i nie mowila mi nic... Więcej dowiedziałam się od pani w rejestracji niż od niej..
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
No ja się do niego właśnie przepisałam.. Także kolejne ivi juz u niego:).. czytałam dużo pozytywnych opinii o nim i dziewczyny z bociana bardzo go chwalą..a do Częstochowy masz daleko bo podobno tez tam przyjmuje w jakieś dni..
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny właśnie sprawdziłam wynik mojego AMH - 0,73, nie wiem tylko czy to wg. tego starego czy nowego odczynnika. Ale i tak się mieszczę w refundacji. Teraz jeszcze do środy lub czwartku łykam tabsy, później idę do doktorka i będę się wykłócać. Ale i tak coś czuję że powie, że już miejsc nie ma albo coś innego
zresztą odkryłam że już gaśnie we mnie nawet ostatnia iskierka nadzieji że zajdę w ciążę
**********************Gang 18+***********************
-
Choco nie moze nic gasnac ! Bedziemy tu z toba walczyc az do skutku! To amh w takim razie zalicza cie do programu. Numerki mowia za siebie i ten doktorek ma ci dac co ci sie nalezy a nie wymyslac. Jak nie to idz do innego moze z tym wynikiem amh.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 17:15
-
Nowatorka już dzwoniłam do klinik w moim mieście, nigdzie nie ma miejsc. W tej klinice lekarz do którego chodzę jest właścicielem więc jeśli się uprze że nie będziemy w programie to zostaje nam tylko płatne leczenie
I niestety ale na prawdę coś we mnie gaśnie. Do tej pory nawet jak zaczynałam wątpić to coś bardzo głęboko we mnie mówiło że trzeba walczyć a terazech szkoda gadać. Wcale nie chce iść do tej kliniki ale skoro już mam wynik to pójdę żeby pokazać dla tego naciągacza że nie miał racji.
**********************Gang 18+***********************
-
Choco no to idz do niego ale on ma obowiazek cie wpisac. Nie decyduje on ale cyferki. Twoje amh sie zalicza i juz. Nie martw sie ta chwila zwatpienia, to normalne, nie bylibysmy ludzmi jakbysmy byli ciagle silni i pozytywni non stop. Bedzie dobrze. Kiedy bys do niego szla?
choco lubi tę wiadomość
-
Choco m sie wdaje ze moze wlasnie wynik go troche przestraszy
i jednak bedziecie w programie
trzymam kciukichoco lubi tę wiadomość
-
Choco, wynik AMH kwalifikuje Cię do rządówki. Problem teraz polega tylko i wyłącznie na tym, że nigdzie nie ma miejsc
Chociaż podobno w Krakowie jeszcze jedna klinika kwalifikuje, ale musiałabyś podpytać na wątku IVF.
Nie zmienia to faktu, że wynik AMH porywający niestety nie jest i moim zdaniem powinniście jak najszybciej zacząć podejmować pewne decyzje. Na podstawie AMH lekarz powinien też odpowiednio dobrać, jakim protokołem powinnaś iść. No i na moje oko raczej PCO nie maszchoco lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Ania_84 wrote:Dziewczyny włąsnie podelismy decyzje
w poniedziałęk dzownie i umwaiam nas na wizyte kwalifikacyjna do Katowic
odpuszczamy II IUI
koncentrujemy sie na IVFAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania trenuj, przyda Ci się już nie długo.
Asiulka ja nie wiem czy mi się opłaca dojeżdżać do Krakowa. Czy mnie to nie wyniesie tyle co płatne podejście w moim mieście. Ale przemyśle to i przekalkuluje.
PCO też myślę że nie mam, albo jest to jakaś bardzo osobliwa forma.
Dziewczyny ile czasu mi zostało na zajście z takim wynikiem AMH? Rok czy mniej?**********************Gang 18+***********************
-
Choco, spokojnie nawet więcej niż rok!
Mnie ostatnio lekarz tłumaczył, że AMH odzwierciedla, ile mamy pęcherzyków antralnych w danym konkretnym cyklu. Moje wysokie AMH = dużo pęcherzyków, Twoje niższe AMH = mniej pęcherzyków. Dlatego też miałaś mniej komórek jajowych. Ale to podobno wcale nie oznacza, że to AMH z miesiąca na miesiąc będzie lecieć na łeb na szyję!
Na wątku IVF Antonelka ma niższe AMH, teraz ma krótki protokół i sama zobaczysz, ile będzie miała komórek. Ostatnio miała chyba 6-7.Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
choco z tego co kojarze Walczaca farmakologicznie podniosla sobie AMH ona sie wogóle nie łapałą na refundacje leków a teraz się łapie
Biedroneczko jak tylko bedziemy to dam znac
juz własnie jestem z jedna dziwczyna umowiona
wiecie co roraz bardziej mnie przeraza zye ..dzis siostra M powiedziala nam ze jej przyjaciółka została wdowa .. jej maz 28 lat zdrowy , wysportowany , nale zaczęło go bolec serce .. pojechai do spzitala tam reanimowali go 1,5 h
az mnei zmroziło .. -
Ania wspolczuje tej dziewczynie. To straszne.. w takim wieku
Choco na pewno nie panikujcie i nie stresujcie sie bo stres jest najgorszy. Teraz po prostu spokojnie podejmujcie decyzje, wiecie ze nie ma co tracic czas ale spokojnie i do celuchoco lubi tę wiadomość
-
no dokąłdnie
serio trzeba brac z zycia to co sie ma na dany moment ..
moj kocie znowu sie wtrynilo pod kolderkei spiocha
-
choc nikt nie powie ci ile zasu ale mi sie wydaje tez zbyt malo to nie
mam kolezanke ktora miala o wiele nizszy z azaszla naturalniechoco lubi tę wiadomość